Prijatelj Mitar Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 hour ago, Laki John Terry said: Tako da se treba uzdati u dobar skauting i verovatno cekati neki Avgust ili Septembar za pojacanja. Kad je last cut u NBA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Bice valjda oko nove godine😁😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) Rubit bi vjerovatno bio najbolja opcija za centra. Iskusan i dokazan centar, moze da igra kvalitetno u oba pravca. U Oliju je imao Milutinova kao konkurenciju, nije ni imao nesto previse prostora da ostavi bolji utisak, ali svakako bi predstavljao pojacanje za nas. Michael Eric je imao slabu sezonu u Baskoniji. Mozda bi mogli da ga rehabilitujemo. Mada pitanje je koliki motiv postoji kod njega. Izgleda kao lik koji je zabo dobar ugovor, i prestao nesto previse da se cima. Mike Tobey iz Valensije je dosta potcijenjen lik, a obavi uvijek dobro posao. Ja sam ga primijetio jos dok je igrao za Tenerife, tada sam isto pricao da bih volio da ga dovedemo. Mislim da ce on ostati u Valensiji, ali eto morao sam ga pomenuti. Edited June 19, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 15 minutes ago, Nate said: Bice valjda oko nove godine😁😁😁 Krajnje je vreme da neko postavi pitanje bez koga ne moze nijedan prelazni rok: Jel Munford katovan? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Cekaju se AJ Price i Jarnell Stokes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 On je pokrenuo Sloveniju u finalu evropskog prvenstva kad su Doncic i Dragic stali. Mozda ti ostao u losem secanju. Prepelič nam je sve trojke metno sa 8-9 metara iako smo ga opasno pritiskali...ukupno 24 poena i sam je završio zadnja dva minuta sa penala...mislim da ni jedan nije promašio.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Ne bih se bunio da Prepelic zameni Berona, ako vec Bili odluci da ode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Quote Saša Obradović skratio spisak pojačanja na dvojicu centara https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=06&dd=19&nav_id=1697534 Hoće Sale da udovolji forumašima ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) 3 hours ago, Chaos Is Me said: Ja bih bio zadovoljan ovakvim sastavom: Pangos / Miller McIntyre Prepelič / Dobrić / Lazić Dangubić / Davidovac / Radanov Simanić / Reath / Kuridža Hamilton / Kuzmić / Đorđević Ako dovedemo bolje strance od nabrojanih ali da su tog profila - tim bolje. bice ovo wet dream sastav, kakvi bolje od ovoga.. tbh imo mmw Edited June 19, 2020 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Ako moze bez tog Prepelica, momak jedva da je omirisao EL a blizu je tridesete. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Ne moze. Al nerealno je da dodje tako da si miran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Prepelic ima 27 godina. Lorenzo i Billy su omirisali EL sa 29. Ne kontam poentu? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Voleo bih da Obradović izrudari neke "no name" Smete i da oni pokidaju. Kao ovaj Hamilton pre Darušafake ili Lidej pre Olija. Deluje mi kao neko ko je sposoban za tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Vidi ga DP sto je krenuo da koristi cuveni XOXOXO-ov sistem ulazenja u cetvrtu deceniju zivota 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) Neko je kazu danas zavrsen, prica se po carsiji :) Edited June 19, 2020 by Firga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Nista od Jake Blazica. Danas je produzio ugovor sa Olimpijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 12 minutes ago, Leonard said: Nista od Jake Blazica. Danas je produzio ugovor sa Olimpijom. To je dobra vest. 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 + bili je dosta otvoreno pricao koliko je bio zgadjen onime sto se desavalo u podgorici u finalu. mislim da ce otici cak i kada bismo finansijski izjednacili druge ponude koje ima. To u Podgorici jeste bilo za gađenje, ali mislim da je Billy-ju glavni utisak kad pomisli na Zvezdu neverovatna privrženost koju smo mu iskazali i koju je on osetio i vratio partijama koje će pamtiti i on i mi. Deluje mi kao igrač kojem će kruna karijere biti Zvezda jer kod njega mnogo toga radi na emociju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 2 hours ago, Firga said: Neko je kazu danas zavrsen, prica se po carsiji 🙂 I ja sam cuo neke glasine i ako je to istina, nisam bas nesto odusevljen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velja03 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 2 minutes ago, Tony said: I ja sam cuo neke glasine i ako je to istina, nisam bas nesto odusevljen... Podelite s ciganijom ako već imate informacije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 3 minutes ago, Tony said: I ja sam cuo neke glasine i ako je to istina, nisam bas nesto odusevljen... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Prepelic uskoro puni 28, sto znaci da za dve godine ima 30 godina, mislim da nisam preterao nesto. Uostalom, rekao sam da je blizu tridesete. Svejedno, to nije toliko vazno, ne mislim da je mator igrac ili slicno, vec sam te godine ubacio u pricu da podebljam utisak kako nikad nije igrao ozbiljnu Evroligu, a nije bas da je igrac od juce. Evidentno je da mu je karijera u usponu nakon EPa, ali to su dobre igre u manjim klubovima u kojima ima apsolutnu slobodu i nikakav pritisak. Licno mislim da je to okolina u kojoj on najbolje funkcionise i bilo bi samoubistvo dati mu neku vecu slobodu u timu koji ima ambicije da osvoji nesto, kao sto smo mi. Da li je on realan ili ne rekao bih da nije vazno jer mi ne deluje kao tip igraca kojeg bi Sale doveo, a na kraju sezone mu istice ugovor sa Realom pa cemo videti koliko ce se otimati za njega i kako ce on to igrati u Evroligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 RSB administratori kroz redove najavljuju jednog igraca prekoputasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 7 minutes ago, Nate said: ? KV Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Nego sta kazu ovi sto su bili za Siska? Kako mu ide u Bajernu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts