NMX Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 54 minutes ago, Chaos Is Me said: Dajte gif onog kucanja Nnoka preko Petruševa, ozbiljan "power move". 23 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 55 minutes ago, pavijan2 said: jel se meni ucinilo ili su tu petrusev i vlade trazili korake? Mislim da su trazili korake Nnokoa u akciji pre toga, ili 3 sekunde. On je zidao, pa ja vratio loptu napolje, i onda opet dobio loptu u poziciji na gifu iznad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) Sta napisati o sezoni, igracima, upravi i trenerima sto nije napisano.. Ja bih izdvojio samo dve utakmice posle kojih sam bio siguran da osvajamo sve. A to su protiv Cedevite i Igokee kod kuce. Edited June 14, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 1 hour ago, pantelia said: Mislim da su trazili korake Nnokoa u akciji pre toga, ili 3 sekunde. On je zidao, pa ja vratio loptu napolje, i onda opet dobio loptu u poziciji na gifu iznad. Pa i na gifu se vidi da je krenuo izvan reketa tako da nemaju za šta da se bune u ovoj akciji. Petrušev mi se nimalo ne sviđa kao karakter. Jako me podseća na Zagorca samo što je bolji igrač. Deluje mi kao da misli da treba da ima ne znam kakav tretman. Non stop se buni za očigledne stvari. U glavi mi je faul nad Holom kada ga zakači rukom po laktu i nakon zvižduka digne obe ruke i krene da kenja. Poleteo je previše a uopšte nije toliko dobar koliko misli. Talenat je tu, ali će morati mnogo da radi i na skilu i na ponašanju. Većina centara iz evroligaških klubova bi ga pojela. Mogu samo da zamislim šta bi mu Milutinov uradio na nekoj utakmici. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) MVP EL na nasoj utakmici, valjda su ga dozet i minic ubedili za podcast. Edited June 14, 2021 by djura.net 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 6 hours ago, pavijan2 said: jel se meni ucinilo ili su tu petrusev i vlade trazili korake? 5 hours ago, pantelia said: Mislim da su trazili korake Nnokoa u akciji pre toga, ili 3 sekunde. On je zidao, pa ja vratio loptu napolje, i onda opet dobio loptu u poziciji na gifu iznad. Trazili su mslim "duplu", pogresno vodjenje Noka pre povratnog pasa... ali totalno nebitno 😄... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 5 hours ago, Knipex said: Pa i na gifu se vidi da je krenuo izvan reketa tako da nemaju za šta da se bune u ovoj akciji. Petrušev mi se nimalo ne sviđa kao karakter. Jako me podseća na Zagorca samo što je bolji igrač. Deluje mi kao da misli da treba da ima ne znam kakav tretman. Non stop se buni za očigledne stvari. U glavi mi je faul nad Holom kada ga zakači rukom po laktu i nakon zvižduka digne obe ruke i krene da kenja. Poleteo je previše a uopšte nije toliko dobar koliko misli. Talenat je tu, ali će morati mnogo da radi i na skilu i na ponašanju. Većina centara iz evroligaških klubova bi ga pojela. Mogu samo da zamislim šta bi mu Milutinov uradio na nekoj utakmici. Slazem se za Petruseva. Juce je Lazica gurnuo sa ledja nakon sto je sudija svirao faul (nevezano za njih dvojicu), bezveze neki potez. Tako da se tu koskao sa njim, sa ovima iz Partizana u polufinalu, bice da ima nesto i do njega. Pritom ovaj playoff Superlige uopste nije odigrao nesto previse dobro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 19 hours ago, djura.net said: MVP EL na nasoj utakmici, valjda su ga dozet i minic ubedili za podcast. I jedan od vecih Radonjinih promasaja u Zvezdi i jedna od retkih situacija kad je Covic bio u pravu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Hvala legendo💪 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 18 hours ago, John Dies at the End said: Trazili su mslim "duplu", pogresno vodjenje Noka pre povratnog pasa... ali totalno nebitno 😄... Trazili su tri sekunde koje su i bile u principu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 22 hours ago, djura.net said: MVP EL na nasoj utakmici, valjda su ga dozet i minic ubedili za podcast. za koga je navijao? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Hvala na svemu jednom od najboljih stranaca u nasem dresu. Ofanzivni mamojeb, dobar defanzivac, a jos bolji covek i saigrac. Ostace mi bas u lepom secanju, neka uziva u svakom dolaru tamo, definitivno je zasluzio ugovor karijere. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 6 minutes ago, Kosjan Willavić said: Hvala na svemu jednom od najboljih stranaca u nasem dresu. Ofanzivni mamojeb, dobar defanzivac, a jos bolji covek i saigrac. Ostace mi bas u lepom secanju, neka uziva u svakom dolaru tamo, definitivno je zasluzio ugovor karijere. Jel se zna gdje ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 1 minute ago, Miki28 said: Jel se zna gdje ide? Zenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Lojd u zenitu postaje novo Ristic u Bresi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Da zaključavamo ovu temu? Ima prelazni rok pa tamo septembra ćemo o sledećoj sezoni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Polako se vraća se ravnoteža među zvezdama...zatvaraj ovaj topik, vidimo se opet na Kališu u junu 2022. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Zakljucavaj😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 E sad može pod ključ ... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Pa i ne mora bas s losim da se zatvori tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ni reči zahvalnosti za ćelavu prevaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 25 minutes ago, pavijan2 said: Ni reči zahvalnosti za ćelavu prevaru? Cak mu ni osvojen kup ne cestitase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Ni bonuse 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 Kešeljovanje Obradovića...plaćamo ga da ne pipa ništa.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts