pantelia Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 8 minutes ago, Don Radonja said: A tek kakvi su odgovori na ovaj tvit. Da se covek zapita. Ne kontaju sprdnju. Jos ce NMX ispasti klinac koji krade net. 😄 Jao hahaha Drakce i "ja trenutno mogu da vam dam ku*ac", hahaha, koliko smesno, hahaha, samo da nadjem majcu Rakia connecting people pa da se jos bolje nasmejem, hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Obracam se direktno tom debilku sa Tvitera: Alo, debilko, ubaci i mene u tvit, ja sam popolarniji od NMX-a a i plus ne kradem net (placa deda redovno)! U potpisu: ŽE SUIS ENEMIKS! Vo imja oca i sina, kakav debilko. Pravda za @NMX, izdrzi legendo! 🙂 Edited June 8, 2021 by Antizemljaš koji lebdi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Naravno, najveći od svih debila je uspeo da lajkuje ovo... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Ok, mozda je problem što je baš bukvalno razumeo post ali @ Dragance je inače lik, koji nekoliko sezona unazad, uplati klubu, iznos od pet sezonskih za tribine Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 minute ago, Setite se 2011 said: Ok, mozda je problem što je baš bukvalno razumeo post ali @ Dragance je inače lik, koji nekoliko sezona unazad, uplati klubu, iznos od pet sezonskih za tribine Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Svaka čast na tome. Reci mu da ako već uzima postove sa foruma, bar da se potrudi da skapira kontekst u kome pišemo najveći deo stvari ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Svaka čast na tome. Reci mu da ako već uzima postove sa foruma, bar da se potrudi da skapira kontekst u kome pišemo najveći deo stvari ovde. Čovek je jedan od mnogih koji je na lajni vezano za kkcz. Primetio sam tu njegovu aktivnost oko uplate i to je otprilike sve što znam o njemu... Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) A tek kakvi su odgovori na ovaj tvit. Da se covek zapita. Ne kontaju sprdnju. Jos ce NMX ispasti klinac koji krade net. :D kakva sprdnja...? Dao bi im titulu za ovaj par trepno ne bi. Verovatno ćemo za nju da se borimo sa pobesnelim Lengstonom, raspucanim Radanovom i Kuretom i Simketom koji su od pola igrača Mege stariji po petnajz godina. Bitna titula koju osvojiš kroz desetak tekmi u ligi koja ima najmanje trijes košarkaša koji igraju za iljadu marke, popust u marketima sponzora, dvajs litara dizela mesečno...i ne moraju da vraćaju trenerke ako ih ukenja poso u državnoj firmi...ali svejedno: ''titula se piše''...a krstimo se sa obe...i ne treba nam ABA jebena. Edited June 8, 2021 by Wingwalker 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 hour ago, Setite se 2011 said: Ok, mozda je problem što je baš bukvalno razumeo post ali @ Dragance je inače lik, koji nekoliko sezona unazad, uplati klubu, iznos od pet sezonskih za tribine Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka I iz ovog njegovog twitta smo skontali da je glup, nisi morao da pojašnjavaš dodatno : D 2 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Radonja jos 10-ak godina dok mu ne otpadne sva kosa na glavi, a zamena je spremna Petar Radonjić, sin trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, dobio je prvi trenerski posao pošto je preuzeo kadetsku selekciju Mega Sokerbeta. 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 14 minutes ago, Del Piero said: Radonja jos 10-ak godina dok mu ne otpadne sva kosa na glavi, a zamena je spremna Necemo da uvodimo nepotizam u Zvezdu 😉 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Čik da vidimo može li da nas uvede dva puta za redom u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Može Radonjin sin ali se preduslovi za nepotizam u klubu znaju. Skraćen, debeo i ćelav. Ako ispunjava kriterijume, razmislićemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Lepo sto Radonjin sin ide koracima svoga oca, samo da ne ode nikad u FMP 🙂 Mislim da je suvise rano za pojacanja i te price, treba ''odraditi'' Megu prvo, a nece nam biti lako. Dobili smo kadete Borca lako, ali ovo ce biti skroz druga dimenzija i verujem da ce svi gledati ovaj duel sa strepnjom jer je Mega klub koji zeli titulu,dok smo mi poprilicno izduvani i mogu nas u prvom mecu poprilicno namuciti cak i da uzmu brejk. Ne bih voleo vintage Zvezdu iz 2016 vec da polako gradimo tim koji ce u nekoj buducnosti napasti opasno i sam plasman na F4..za to treba vremena i da se pocne od kraja KLS sampionata. Jos manje mi se svidja ugovor na jednu godinu naseg trenera, skroz smo bez dobrog koncepta i price o A licenci su po meni samo san i mi ne radimo po tom pitanju nista...sve to zavisi od jednog coveka koji mora reci npr imacete budzet sledecih godina toliki i toliki a to prosto nije moguce. Posto smo decenijama daleko od EU, isto tako od privatizacij i same A licence.. Nista mi se ne svidja ovde na long term,nasi su u fazonu ajde da dobijemo A licencu pa cemo nesto raditi na tom polju. To tako prosto ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 17 hours ago, Del Piero said: Radonja jos 10-ak godina dok mu ne otpadne sva kosa na glavi, a zamena je spremna Ako ga Miško ne sprema za NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Igra li Loyd veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 29 minutes ago, MrTripleDouble said: Igra li Loyd veceras? Quote Trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Korija Voldena koji se bori sa povredom leđa, dok su svi ostali na raspolaganju za finalne mečeve. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Znači idemo skoro svim snagama po treću titulu u ovoj sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Vala treba je i uzeti posle ovakve sezone omlacene "kvalitetnom doselekcijom", virusom i povredama koji su nas pratili u stopu i Dejinim velikim povratkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Igra li Loyd veceras?Igra Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Neki potok? Unapred zahvalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Pa Simana igra za Megu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 2 minutes ago, čedo proseka said: Pa Simana igra za Megu 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 7 minutes ago, Čvarkov said: Neki potok? Unapred zahvalan. https://en6.sportplus.live/basketball/27269/1808861/ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Svaka cast Radonjicu kako je unapredio Dobrica, skroz drugi igrac. Bio je MVP u odlasku, bice i u dolasku. Noka isto, Lazica, timsku energiju..kvalitet igre i odbranu. Sledece sezone uz pomoc navijaca, vijacemo F8 EL.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Radujem se sledecoj sezoni, narocito jer kupih sezonsku za ovu, koja ce vaziti i za narednu. Nekako sam mirniji, ocekujem da cemo imati funkcionalniji tim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts