Kankkunen Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 9 minutes ago, Laki21 said: Je li još nekom sem meni preminula Arena cloud aplikacija? Koristim je na androidu. meni radi evo gledam snimak Mega-Mladost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) 6 hours ago, John Terry said: Pa...i da i ne. Imaju Perkinsa, Jaramaza i Pejdza. Pejdz sa odbranom nema blage veze. Jaramaz je atleta, on moze da vrsi pritisak. Upravo to...Jaramaz koji jaše Uskokovića koji slabo gradi loptu i po difoltu ustupa već na prvom kontaktu. I pored solidnog frejma vidi se da nema dovoljno snage i lako ulazi u paniku kada ga pritisnu. Mogu i da rizikuju da ga udvoje čim priđe aut liniji jer nema fokus i iskustvo da odatle izabaci rescue pass. Mislim da će Lojd i Deda morati to da podele u drugom poluvremenu. Ako Lojd bude uglavnom prenosio loptu groblje je već odradilo pola posla na njegovom usporavanju i što kasnijem ulasku u neku šutersku seriju jer pored prenosa moraće i sam da kreira za sebe i da odigra neku timsku akciju dok ga vijaju ko đavla. Iskompenzovaće to Laza i Dobrivoje sa distance...i dalje ne mogu sve da nam pokriju. Edited February 12, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Iskreno, protiv nas Davidovci, Dobrici i Lazici redovno imaju utakmice sezone, tako da vam Lojd nece ni biti potreban u EL modu 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ma nama je potreban samo JOB u Dion Tompson finale Kupa 2017 modu . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 32 minutes ago, Laki21 said: Je li još nekom sem meni preminula Arena cloud aplikacija? Koristim je na androidu. na iOS-u radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 50 minutes ago, Laki21 said: Je li još nekom sem meni preminula Arena cloud aplikacija? Koristim je na androidu. ka'će više Areni da istekne taj jebeni stogodišnji ugovor...gorela u ognju još cirka toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Je li još nekom sem meni preminula Arena cloud aplikacija? Koristim je na androidu.Ja krenuo i sinoć da ti odgovorim da meni radi bez problema (iOS), ali sam od uzbudjenja dinamičnom utakmicom zaspao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Skontao sam, na VPNu mora da bude Srbija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 26 minutes ago, Laki21 said: Skontao sam, na VPNu mora da bude Srbija.. srbija! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 50 minutes ago, Laki21 said: Skontao sam, na VPNu mora da bude Srbija.. Koju IP adresu si upisao u podeaavanjima VPN? (btw, ne necu o Perkinsu 😛 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 2 hours ago, Wingwalker said: i dalje ne mogu sve da nam pokriju. Ne mogu. Mnogo smo potentniji napadacki od njih. Ono sto mogu je da igraju agresivnu odbranu i da nas dobiju na mali broj poena. To ce i da rade. Sve zavisi od Lazicevog i Dobricevog suta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 'oćel' biti na pravovernim nacionalnim kanalima rtsa b92 pinka i hepija tekme u subotu ili moram da rodim stream za arenu? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 srećom Phoenix igra sutra u isto vrijeme. Prestresni su mi ti mečevi sa komšijama. Ne smiri me ni 4 normabela u kombinaciji sa valerijana kapima a još pijem i tablete za tlak. I onda komedija , ja i moj kum koji je isto teški zvezdaš ali nažalost dobio šečer pa ni on ne gleda u živo pratimo svako toliko P2P. Puno manje stresa. Ili pak žena koja je uz mene zavolela Zvezdu mi svako toliko javlja kretanje rezultata. Jbg zdravlje na prvom mjestu. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 17 minutes ago, đubrivo. said: 'oćel' biti na pravovernim nacionalnim kanalima rtsa b92 pinka i hepija tekme u subotu ili moram da rodim stream za arenu? Imas cloud aplikaciju, besplatna do marta. Ja sam pre neki dan instalirao zbog kupa. Dosta je dobra, mnogo bolje radi nego Eon recimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Sva sreća pa je žena organizovala da nam sutra uveče dodju neki prijatelji a njih sport ne zanima tako da najverovatnije neću ni gledati utakmicu. Moje srce ne bi podnelo Radeta Zagorca koji šutira trojke 5/5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 1 minute ago, K.Dot said: Sva sreća pa je žena organizovala da nam sutra uveče dodju neki prijatelji a njih sport ne zanima tako da najverovatnije neću ni gledati utakmicu. Moje srce ne bi podnelo Radeta Zagorca koji šutira trojke 5/5. ja sam jednom skoro zavrsio na hitnoj kad sm izgubili od Strazbura gdje smo vodili preko ili oko 20 pa izgubili na kraju. Od tad se pazim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Mislim da bi celu jednu kancelariju opremio šta sam sve od stvari polomio dok sam gledao naše. Naravno to je bilo u mlađim danima sad samo lomim nerve. Ne znam šta je bolje ( gore ) . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 7 minutes ago, Orthodox89 said: Mislim da bi celu jednu kancelariju opremio šta sam sve od stvari polomio dok sam gledao naše. Naravno to je bilo u mlađim danima sad samo lomim nerve. Ne znam šta je bolje ( gore ) . Evo sad mi je malo lakše kad vidim da nisam jedini koji se tako ždere i sekira za našu Zvezdu 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 31 minutes ago, Rajon Rondo said: Imas cloud aplikaciju, besplatna do marta. Ja sam pre neki dan instalirao zbog kupa. Dosta je dobra, mnogo bolje radi nego Eon recimo. to ako me ognjen dobric uloguje, pitam za tv, strimove ću naći to veče 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 4 hours ago, Mile1 said: Simanic polako pocinje da ima ulogu kao Simonovica gde ce jedina njegova uloga u napadu biti da pripali trojku,sto je zaista steta uzimajuci u obzir kakve ima fizikalije. Kako to "polako počinje"? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Boriša u poslednje dve sezone šutira trojke 48.8%, a i vizuelno to izgleda preljepo, ja imam utisak da je on jedan od boljih visokih šutera u Evropi... Možda je vreme da se sa toga šta sve ne ume fokus prebaci na ono što zapravo ume, te probati od njega napraviti neku sirotinjsku verziju Bertans/Dankan Robinson šutera specijalca, posebno jer je u prošlosti pokazao da ume da šutne i iz izlazne kretnje, a izbačaj mu je visok, brz i fluidan. Malo mu srediti footwork, trenirati ga vujoševićevskim metodama (minus davljenje - to bilo pogubno za njegovu krhku psihu), a onda crtati pregršt akcija za njega i dati mu zeleno svetlo da poteže bez razmišljanja (jer mu to razmišljanje dokazano ne ide). 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 moze, pakuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 5 hours ago, Marvin said: Iskreno, protiv nas Davidovci, Dobrici i Lazici redovno imaju utakmice sezone, tako da vam Lojd nece ni biti potreban u EL modu 😉 Hehe kako im iskusno nabijas pritisak. A znamo da sva trojica redovno citaju forum. Nadam se da im neces na ovaj nacin poremetiti koncetraciju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Realno, tesko cemo mi do pobede veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts