Kronostime Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Zaboravili ste najvaznije pitanje svakog vaseg prelaznog roka: Je l` katovan Munford? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 37 minutes ago, HAMMER said: otvarajte prelazni rok. dosta vise smaranja. Biće za par dana ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Već je bilo reči o tome, verovatno zamena za Holinsa. Gde ide Hollins, zna li se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) 5 hours ago, strah od vozova said: Inace Hol je zvanicno 193, a Aleksa Uskokovic 186. Juce kad su stajali jedan do drugog imao sam osecaj da je Uskokovic visi od Hola. Uskoković i jeste viši odokativno jer je Lengstonu glava vazda u ramenima...ima taj strah od blokade i u stvarnosti. Edited June 1, 2021 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Just now, L' Imperatore said: Gde ide Hollins, zna li se? Pominjala se Valensija al je demantovano od njegovog menadžera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 (edited) 7 minutes ago, Kankkunen said: Pominjala se Valensija al je demantovano od njegovog menadžera. Zanimljivo. S konja na magarca po mom mišljenju, a činilo mi se da je imao dobru sezonu u Zenitu. Ono što sam ja gledao, meni je on neka poor mans verzija Corya Higginsa, što znači da bi u Radonjin sistem legao samo tako. Ali verovatno ništa od toga. Kapiram da lovu planiramo trošiti na druge pozicije, jer nam Dobrić i Laza ovde več odrađuju posao Edited June 1, 2021 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Ono sto je najbitnije imamo odlican strucni stab za sledecu sezonu. Tu pored Radonjica imamo i odlicnog kondicionog trenera i to nije problem. Stavise, Radonjic ima neverovatan broj odigranih PO utakmica, titula, dobre plasmane u Evropi. Sad ipak mora da se pravi tim za nesto vise ili da se napadne nesto vise. Nadam se i dalje promenama i ako neki izgovore tvrdi da ce biti hrkljus opet i bez promena, to su ipak izvori koji su pisali da dolazi neki srpski igrac u drugom delu, SO ostaje ma koliko poraza imao do kraja, ne moze bez JOB,isli su cak nemamo ni Simanica... Verujem da Zvezda mora dakupuje sve najbolje iz regiona i da tu budemo magnet za dobre igrace i talente. Svakako mislim da nam treba 3-4 bas proverena i dobra stranca. Ne polovnjaci koje je dovodio SO kao Rit,Hal itd... I dalje se nadam promenama jer je ovaj tim ekstremno limitiran, ali uz neka 3-4 dobra pojacanja ali Miler, Loyd i Markus 🙂 moze tu biti svasta, onda vodonose postaju znacajno bolje, posebnokad ne izlaze iz svojih opanaka. Ne treba zaboraviti da je Radonja i napravio dosta NBA i EL igraca od polovnjaka i igraca skromnog renomea koji ni sami ne znaju odakle im tolike pare kroz karijeru. Nadam se da u klubu razmisljaju na long term jer poslednje tri sezone su u tome bili uzasni. Malome i brine sto je Covic napravio opet skrnavet od lige i sto se Jordi jos neoglasava oko toga da smo ucesnici. Mozda mu ovde dopustaju takve izlete jer j deo sns eskadrile, ali preko im je sigurno pun qrac toga. Cak mi i licenca deluje nerealno posle opsteg sranja,ali da vidimo sta ce se desavati u narednim danima ili mesecima. ABA liga mora da postoji, sad je mozda sansa dati Djordiju da upravlja sa njom,ne njemu bukvalno nego nekom njegovom coveku uz finu platu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 1 hour ago, strah od vozova said: Inace Hol je zvanicno 193, a Aleksa Uskokovic 186. Juce kad su stajali jedan do drugog imao sam osecaj da je Uskokovic visi od Hola. Uskokoviceva visina je najveca nepoznanica. Ja sam nasao tri podatka - 186,190 i 194(ili 192). Pa aj sad gledaj u pasulj kolko je stvarno visok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Strasan igrac, igra svake sezone sve bolje i bolje..3/4. Brz u kontrama,dobar off skok,dobara igra na postu i dobar defanzivac. Nesto malo losiji sut ali razvija se kvalitetno iz druge fra lige pa do prve. Daje energiju timu. Verujem da ce sledece sezone igrati bar EC..za krvava kolena dushu dao :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 44 minutes ago, mmajstor said: Uskokoviceva visina je najveca nepoznanica. Ja sam nasao tri podatka - 186,190 i 194(ili 192). Pa aj sad gledaj u pasulj kolko je stvarno visok. Ajde da ga merimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 1 hour ago, mmajstor said: Uskokoviceva visina je najveca nepoznanica. Ja sam nasao tri podatka - 186,190 i 194(ili 192). Pa aj sad gledaj u pasulj kolko je stvarno visok. Odokativno 188 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Ima li sta iz filijale da se probere? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Pobeda protiv Zlatibora 91:68. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Ima li sta iz filijale da se probere? Pošto nemaju igrače sa brojevima 16 i 20 može li igrač sa brojem 24 - plus ima iskustvo igranja u Evropi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Meni se nekako cini da ce Radonjic dovesti proverene igrace tj one sa kojima je saradjivao. A u decembru u doselekciji neki amer iz NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 18 minutes ago, Predragdjape said: Meni se nekako cini da ce Radonjic dovesti proverene igrace tj one sa kojima je saradjivao. A u decembru u doselekciji neki amer iz NBA. to bi bilo bas dosadno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 6 minutes ago, mmajstor said: to bi bilo bas dosadno. Naravno, slazem se, ali to je neko moje misljenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 42 minutes ago, Martin Mystere said: Pošto nemaju igrače sa brojevima 16 i 20 može li igrač sa brojem 24 - plus ima iskustvo igranja u Evropi. Dosad smo uzimali samo bekove,ali sto da ne , daj da probamo i ove sa drugog sprata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Od provjerenih igraca sa kojima je Radonjic saradjivao mi mozemo da dovedemo samo one koji provjereno ne znaju. 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 59 minutes ago, Predragdjape said: Meni se nekako cini da ce Radonjic dovesti proverene igrace tj one sa kojima je saradjivao. A u decembru u doselekciji neki amer iz NBA. Nije sve ni do Radonjića. Treba da postoji neki skauting da mu ponudi zanimljivog igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 1 hour ago, Decembarski said: Ima li sta iz filijale da se probere? Ipak nam je veca filijala GSW... (jedino smo u suprotnom smeru imali Radmana i Nedu). Tako da moze 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 2 minutes ago, quentin said: Nije sve ni do Radonjića. Treba da postoji neki skauting da mu ponudi zanimljivog igrača. Šta ima bolje od foruma, nek čita ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 6 minutes ago, Kooineeperk said: Ipak nam je veca filijala GSW... (jedino smo u suprotnom smeru imali Radmana i Nedu). Tako da moze Moze Smajli moze. Ma Coki je vrag,ima po 2 tima u Kls, Aba i u Nba. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 26 minutes ago, quentin said: Nije sve ni do Radonjića. Treba da postoji neki skauting da mu ponudi zanimljivog igrača. Mislis Misko da mu ponudi zanimljivog igraca? 😄 Sta mislis, da li ce rizikovati sa igracem koji mu je nepoznat ili dovesti nekog "proverenog" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 27 minutes ago, Predragdjape said: Mislis Misko da mu ponudi zanimljivog igraca? 😄 Sta mislis, da li ce rizikovati sa igracem koji mu je nepoznat ili dovesti nekog "proverenog" ? Jebiga, Miško je menadžer, ja govorim o skautingu. Znači, neko ko radi za naš klub iskopa neke zanimljive igrače, ko god da im je menadžer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts