Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted (edited)

Teži deo odradjen momački uz nešto magije...sad sledi onaj mučniji.

Iako idemo dole rasterećeni i sa prilično jasnom slikom šta nam je činiti jer je ipak duplo veći pritisak na Miloju i posebno njegovim domaćim igračima. Sumnjam da će modifikovati minutaže nosioca i sada bacati u vatru Šehovića...Atića...Žugića.

Očekujem da Ivanović i Danilo izadju na teren sa venom kenjarom na 5 bari...cirka. Ako Laza uspe (i sudije dozvole) da opet u prvom poluvremenu Džoniju izklejmuje prostor, teško da će pred svojom publikom ostati hladne glave. Uspemo li da započnemo zadnju četvrtinu i sa minimalnim vođstvom nervoza će ih pojesti.

Svejedno trebaće i nama navijačima živaca, džigerice na gotovs, lorazepama...ženi da bukiram kod frizera i zakopan sve daljinske kod komšije u dvorištu...

Edited by Wingwalker
Posted

sada imam 32 i želeo bih malo da se posvetim porodici i nekim drugim stvarima koje nisu usko povezane sa terenom.

Upražnjeno mesto SD ... :classic_biggrin: pa za koju godinu da zameni tatu.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Kankkunen said:

Upražnjeno mesto SD ... :classic_biggrin: pa za koju godinu da zameni tatu.

Pa  u FMP-u moze komotno.. Veca bruka je ta sto su Terzin i Mrkelin sinovi u Zvezdi.. 

Edited by Predragdjape
  • Like 2
Posted

Dosta je bitno kakav će kriterijum sudije da zauzmu na Laziću u PG. Ako mu sviraju odmah brze lične to nas baš limitira u branjenju Ivanovića, posebno ako Walden opet ne bude spreman.

Još jedna stvar, Milojević je obe utakmice počeo sa Žugićem i odmah ekipu bacao u minus. Mali možda jeste talentovan ali na ovom nivou je klasičan igrač manje i lagan za handlovanje na obe strane. 

Pai sad, prognoziram bar jednu trojku Halla u PG.

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted
18 minutes ago, Profaarmor said:

Realno jako tesko ali ako mozemo da dodjemo do onog Mikija iz Himkija bilo bi do jaja

Nema šanse ... možda Monro, dobar je sa Radonjom. I to bi bila premija.

• Like 1
Posted
1 hour ago, TiMiDi said:

Eksplozivni plej je pored FMP-a i Zvezde igrao za Vojvodinu i grčki KAOD.

Ostaće zapisano da je sa Zvezdom, čiji je dres nosio u dva mandata, osvojio dve titule šampiona Srbije, kao i jednu ABA ligu u kojoj je imao možda presudan faktor u povratku u Evroligu. 

Bold 1 = q q

Bold 2 = koliko dugo? 

Bold 3 = nismo ni mislili da se necete vratiti na ovaj narativ

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Jović je tempirana bomba za Zvezdu. On još uvek ima prilično visoku cenu, gledajući iz ugla Zvezde, jer igra na poziciji pleja koja je deficitarna u Evropi i igra stvarno dobro, ali kad je zdrav. Ogroman je rizik od povrede. On sigurno ne bi pristao na platu ispod 450-500k po sezoni i to bilo ok da je on dostupan timu tokom cele sezone, ali on barem pola propusti zbog povreda. I šta ti onda znači kad ga nema u najbitnijem delu, tokom plej ofa. 

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Wingwalker said:

mislim da ni upravi, ni Radonji Jovke nie opcija...

cenom bi zauzeo poziciju prvog pleja a onda bi morali da zadržimo Hall-a...i tako...

Ja bih Halla zadrzao kao drugog pleja jer je on projektovan za to. Sumnjam da ce Radonjic uci u iducu sezonu kao Uskokovicem na mestu back upa. Inace, Rusi tvrde da Zenit i Zvezda igraju EL i iduce sezone(nevezano za ABA).

Posted

Čović je ove sezone ponovo bio najbolji asistent ABA lige, a inače je drugi najbolji asistent ABA svih vremena, iza Nemanje Gordića.

A ovde se u ovom trenutku pominju neki Jovići ... bruka :classic_biggrin:

Posted (edited)
42 minutes ago, Predragdjape said:
Ja bih Halla zadrzao kao drugog pleja jer je on projektovan za to. Sumnjam da ce Radonjic uci u iducu sezonu kao Uskokovicem na mestu back upa. Inace, Rusi tvrde da Zenit i Zvezda igraju EL i iduce sezone(nevezano za ABA).

Nie Uskok opcija. I pored otresitosti i solidnog osećaja za asist...u većini segmenata je nedovršen i šokantno fizički slab za taj frejm. Za ovu minutažu na toj poziciji može samo Obradu da zahvali. Sumnjam da zatvaramo roster sa njim na back-up poziciji posebno ako nam prvi plej ne bude skuplji od 350-400K. U tom slučaju tipujem na Dimitrijevića iz Huventuda na mestu Hall-a...mlad igrač sa 5 sezona iskustva u ABC ligi kojem po potrebi Walden može preuzeti neke minute na kecu.

Kad je već stranac nek je bar na ''ić''. 

Edited by Wingwalker
  • Like 3
Posted
1 minute ago, Crni Bombarder said:

Pre samo par meseci (Radonjic je vec bio coach) se vise pominjao Avramovic..mada se meni (iz onoga sto sam ja gledao) vise djasvi Dimitrijevic.

I Valensiji se sviđa ...

• WOW 1