Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Odgledao sam danas 4-5 utakmica (Turska, Italija ) ovo naše je najtanje po kvalitetu, jbg.

Krajnje je vreme da se umijemo hladnom vodom, priče o talentovanom regionu su davno prošle.

• Like 6
  • Thanks 4
Posted

in other news, kuzmic moze komotno  veceras da se penzionise, nije vise ni za amatersku kosarku..

a na kraju sezone, mjk i simon macka komotno da mu se pridruze u penziji.. :coffee:

• Like 8
Posted (edited)

Sta rece Dejo sad ovom sa arene? "Prvo , ja se izvinjavam što sam vas čekao da dam intervju" (!?) :lol_2:

Edited by Golijat
  • Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

radonja dominira

ja se izvinjavam sto sam vas cekao da dam izjavu 😄

Ja se zapanjio... 🙂

Verovatno Radonja bio spreman k'o zapeta puska dok su isle reklame, a onda ovaj uzeo prvo trenera komsija za komentar. Ili je nesto drugo u pitanju?

Posted

Uz dužno poštovanje Partizanu ali Radonjić je ovu utakmicu vodio kao malo jači trening. Svima je dao minute, isprobavao razne varijante. Nema šanse da tako vodi tim u utakmicama kada se bude odlučivalo. Evo videćemo za nedelju dana na gostovanju u Podgorici.

• Like 7
Posted
8 minutes ago, n4l1m said:

dzabe su sebi organizovali suce, posto od nas mogu da dobiju samo qurtze! :coffee:

Videćeš šta su suci sledeće nedelje u Podgorici. Ako se bude igrala utakmica.

• Like 2
Posted

Marko Simonovic, u odbrani ne mogu nista da odbranim, ali zato u napadu ne mogu nista da pogodim.

I koliko je samo pickasto ( da proste dame) ono Novicino udaranje kada ga igrac zaobice u bloku ( Loyda I Woldena) i guranje sa ledja sa dve ruke kada ide na off skok.

Mnogo smo bezidejno odigrali veci deo utakmice :wink2:

I neka neko onom teletabisu sa B92 posalje Email, sms ... da je Reath australijanac, a ne "americki" igrac 😴

Just now, Laki21 said:

Zamišljam da je Tomas naš a Simon, Kuridža i Kuzmić Partizanovi

9-91382_clip-arts-related-to-happy-world

Mislis da imamo da izdvojimo 500K $ koliko on ima u KKPu ??