Tomiprunet Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ajd da otvorim novu temu. Sezona se zavrsila, vreme je za novu. Ovo je skromno otvaranje teme, bez pompeznih najava, cestitkih i pozdrava. Sezona ce biti takva kakva bude. Naravno svima nam je ipak zelja da dobijemo novog trenera, i da Filip vise nikad ne zakoraci kao igrac u klub. 10 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 20 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: Filip vise nikad ne zakoraci kao igrac u klub. Sto je bilo do tebe Slavisa, ti si odradio. Mozda i jeste bolje ovako, bez gifova, tekstova, ludila. Guramo ovako pa dokle stignemo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Nek nam je sa srecom. Ekipa sa max 5 stranaca je moja zelja. Pa sta bude, bice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Mislim da je i kuperovo otvaranje teme bilo zanimljivije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Fendere, jebem ti nebo, dje ti je otvaranje teme ko u dobra stara vremena?!Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Wel come 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 47 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: Ajd da otvorim novu temu. Sezona se zavrsila, vreme je za novu. Ovo je skromno otvaranje teme, bez pompeznih najava, cestitkih i pozdrava. Sezona ce biti takva kakva bude. Naravno svima nam je ipak zelja da dobijemo novog trenera, i da Filip vise nikad ne zakoraci kao igrac u klub. Slavise, svega mi, mogao si malo da se potrudis oko otvaranja teme. Zna se da je kod nas Ciganja to poseban upis. A i naziv teme je mogao biti bolji. Bice da si ti malo pozurio, ne bi li preduhitrio nekog drugog u ovom svetom cinu otvaranja Ciganjske teme za sledecu sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 5 minutes ago, Gilmour said: Slavise, svega mi, mogao si malo da se potrudis oko otvaranja teme. Zna se da je kod nas Ciganja to poseban upis. A i naziv teme je mogao biti bolji. Bice da si ti malo pozurio, ne bi li preduhitrio nekog drugog u ovom svetom cinu otvaranja Ciganjske teme za sledecu sezonu. Na prepad, kao Korona virus. U svakom slučaju čeka nas uzbudljiva sezona 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 42 minutes ago, Gilmour said: Slavise, svega mi, mogao si malo da se potrudis oko otvaranja teme. Zna se da je kod nas Ciganja to poseban upis. A i naziv teme je mogao biti bolji. Bice da si ti malo pozurio, ne bi li preduhitrio nekog drugog u ovom svetom cinu otvaranja Ciganjske teme za sledecu sezonu. Mora to da ide na doradu, nema smisla da ostane ovakav upis. Ajmo Fendere 😃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 38 minutes ago, propolis said: Na prepad, kao Korona virus. U svakom slučaju čeka nas uzbudljiva sezona 🙂 Na prepad, kao Filip Č.😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Mozda i nije lose ovaki minimalisticki i skromno, da prizovemo dobru karmu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Dajte sklanjajte ovu zajebanciju...ili ti nemeresevakosirotinskiuevroligaskusezonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Preimenujte ovo u "KK Crvena Zvezda prelazni rok 20/21"... A prava tema da se otvori kako dolikuje. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) 2 minutes ago, Knipex said: Preimenujte ovo u "KK Crvena Zvezda prelazni rok 20/21"... A prava tema da se otvori kako dolikuje. Tzv "Neletova tema" ..... Želje, čestitke i pozdravi 😄 Edited June 4, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 ja imam dobar vajb oko slavišinog otvaranja na mala vrata 🙂 18 minutes ago, Knipex said: Preimenujte ovo u "KK Crvena Zvezda prelazni rok 20/21"... A prava tema da se otvori kako dolikuje. realno, @Mairosu je otvorio isto ovako temu, samo je bacio pompezan naslov slavisa je lik koji prati zvezdu kojekude, plus je skroman covek kao i otvaranje, plus tarme blesav. IMA SMISLA. 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 18 minutes ago, uini said: slavisa je lik koji prati zvezdu kojekude, plus je skroman covek kao i otvaranje, plus tarme blesav. IMA SMISLA. plus je jednom prodao kucu(ili njivu) za 10k i od nje kupio auto, 2 stana, i jos mu pretekne...znaci razume se u biznis 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 (edited) Bas sam namerno hteo da bude ovakvo skromno otvaranje. Ne jer je CZV skroman tim, vec jer su dve -tri ranije sezone bile pompezna otvaranja, pa na kraju nista. Najbolje je krenuti od starta pa gde zavrsimo 🙂 Ja uvek imam velika ocekivanja od kluba, kako u domacoj ligi, kupu Srbije, ABA ligi, i EL, jer je i klub veliki. Sto se tice prvog posta, ionako to posle niko ne pogleda, vec nastavlja da cita od zadnjeg posta gde je stao pre toga. 🙂 Narvno nisam hteo otvoriti temu da me neko ne preduhitri. 🙂 moze i neko drugi otvorii, nije bitno. Edited June 4, 2020 by Slavisa iz Tavankuta 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 veliki si slavisa, VELIKI! 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Bojkotujem ovu temu kao navijaci Aba ligu ako ne bude lepo otvaranje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 49 minutes ago, Igor028 said: Bojkotujem ovu temu kao navijaci Aba ligu ako ne bude lepo otvaranje! ti budi igor zabranjeni, mi smo slavisini svedoci 8 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 13 minutes ago, uini said: ti budi igor zabranjeni, mi smo slavisini svedoci Samo da ja nadjem kome je cukundeda bio snajperista... i bojkot krece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ciganji, neka nam je srećna nova sezona! P.S. Da citiram velikog markena, zna li se kaće novi centar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 (edited) Samo kad je Mairosu ne otvori. I samo kad nema podnaslova. Malo li je od Slaviše? Edited June 4, 2020 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 idi giste treci, ko te jebe, moze legenda i sin mu i bez tebe! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts