Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 hours ago, MetalHead said: Ako imate konkretne primedbe na rad nekog moderatora, molim da mi posaljete privatnu poruku u kojoj cete sve detalje obrazloziti, ali isto tako otvorite i report (ali molim i za poruku jer ne mogu svaki report da stignem da procitam koliko ih ima). Samo nemojte nesto tipa "banovao me moderator X jer ima pik na mene" jer odluke o banovima, po ne znam koji put ovo ponavljam, ne donosi jedan moderator vec vecina moderatora. Boldovani delovi su malčice kontradiktorni a takođe pokazuju da je osnovni problem zamagljen lilnim raspravama. Elem, što bi postojao problem sa jednim modom ako su odluke zajedničke? Zato što se samo jedan mod pojavljuje da objasni odluke pa rasprava ode u drugu stranu - on vs. deo forumaša a znamo kakve razmere to može da dobije. Elem, suština problema zbog kojeg ova tema povremeno postaje hot je nezadovoljstvo načinom moderisanja (grupnog) na šta se ukazuje primerima i elaboratima na tu temu. Dakle, da zanemarimo lični aspekt rasprava, pitanje je: da li će se promeniti nešto u načinu/pristupu moderisanju, nevezano za personalitije i broj modova?
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bilo je konkretnih primedbi, koje su mahom ignorisane, pa je preslo u frustraciju, sto je normalna posledica ignorisanja. E sad se tim istim ljudima sugerise da se smire i salju konkretne primedbe. Verovatno, da bi opet bili ignorisani. Normalno je da postoje trenuci kada niko od modova nije online, ali nije normalno da necije pitanje ili zahtev za pojasnjenjem stoji, da ne preteram, dva-tri dana bez ikakvog odgovora, pa i ako je taj odgovor "sacekaj, nismo diskutovali o tome jos uvek".
Recommended Posts