Helena Posted March 2 Posted March 2 Jel mogu da znam zašto mi brišete postove, šta je tu bilo tako problematično, cele tri rečenice sam napisala? Of ili šta - ta nisam jedina. Ne razumem.
fancy Posted March 3 Posted March 3 (edited) 6 hours ago, Helena said: Ne razumem. Post koji je obrisan: Quote Tu te je dobro pritisnuo. (Prijavila sam jedan tvoj post, jer stvarno nemaš mere kad se zapapričiš.) Je lično obraćanje i za privatnu prepisku, a ne za temu o ratu u Iranu u kojoj se nalazio. Takođe je obrisan i odgovor korisnika kome se u postu obraća. Edited March 3 by fancy
JPM Posted Wednesday at 09:14 AM Posted Wednesday at 09:14 AM Ako je forumaš texas trajno banovan, kako mu na profilu stoji last visited 17 min ago?
JPM Posted Wednesday at 11:04 AM Posted Wednesday at 11:04 AM 55 minutes ago, fancy said: There is afterlife? 😱 👻 Jel si gledao seriju Afterlife?
djole Posted Thursday at 06:00 PM Posted Thursday at 06:00 PM 30 minutes ago, djole said: Zasto mi je obrisan post? Da probam i ovde: zasto mi je obrisan post sa topika rat u Iranu? 2
40Wins Posted Thursday at 07:31 PM Posted Thursday at 07:31 PM 1 hour ago, djole said: Da probam i ovde: zasto mi je obrisan post sa topika rat u Iranu? Odgovorio sam ti na temi.
Amigdala Posted Saturday at 03:39 PM Posted Saturday at 03:39 PM Ne ulazim u uredjivacku politiku zaista, ali mislim da bi bilo mnogo celishodnije da si /bilo ko/ ga "postavio na svoje mesto" argumentima u diskusiji, pre nego zabranom. Apsolutno sam siguran da bi 40 wins, mogao da ga pojede za dorucak,sto bi se reklo. Od toga niti ima boljeg primera niti gore kazne 🙂 Za tako "lagane" stvari poput "debil" itd u diskusiji .. uvek mozes da isuces katanu i pozoves na verbalni dvoboj, bez grize savesti. I da bude 1 + 1 (+ 1 bonus) . Pritom dajete dobar primer svim ucesnicima, pa ce vremenom takve olake kvalifikacije "nestati" sa ovog virtuelnog prostora i bez primene sile. A vama pojacava autoritet prirodno. Dajete dobar primer jer: -Poducavate ljude kako se vodi uzarena ali civilizovana diskusija ; -Uveravate ih da mogu slobodno (ali pristojno) diskutovati cak i sa moderatorima koji se nece kriti iza svojih ovlascenja. - podizete lestvicu prihvatljivog nacina komunikacije i ophodjenja na forumu sopstvenim prinerom u praksi.
fancy Posted Saturday at 04:47 PM Posted Saturday at 04:47 PM 1 hour ago, Amigdala said: podizete lestvicu Letvicu. 1 hour ago, Amigdala said: Ne ulazim u uredjivacku politiku zaista, ali "Ali" (i sve posle toga) je suvišno. 1 hour ago, Amigdala said: "lagane" stvari poput "debil" Ovo nije forum gde je "debil" lagana stvar. 1 1
Amigdala Posted Saturday at 05:48 PM Posted Saturday at 05:48 PM Zahvaljujem na (baš ovakvom) odgovoru. --- Tebi licno veliko postovanje jer si mi izasao u susret kada mi je trebalo. (Nisam to zaboravio niti cu). Ljudskost iznad svega 👍
Eddard Posted Saturday at 05:51 PM Posted Saturday at 05:51 PM 1 hour ago, fancy said: Letvicu. "Ali" (i sve posle toga) je suvišno. Ovo nije forum gde je "debil" lagana stvar. Ti ne vidiš ništa pogrešno u ovom odgovoru? 2
DameTime Posted Saturday at 06:12 PM Posted Saturday at 06:12 PM Opšte je poznato da u demokratiji par odabranih odlučuje o uređivačkoj politici, mi ostali nema šta da se mešamo u to. 2
Stiletto Posted Saturday at 06:21 PM Posted Saturday at 06:21 PM A na osnovu čega na ovom Forumu treba da vlada "demokratija"? Privatno vlasništvo Metalnog, sutra može da ugasi Forum ako hoće. Ko je vlasnik, on odlučuje. 1
DameTime Posted Saturday at 06:32 PM Posted Saturday at 06:32 PM Pa ne mora. Samo je onda ovo Vox u nazivu foruma višak, kao i priča o demokratskim vrednostima svaki put kad raspravljamo o banovima. 2
goldberg Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago On 2/27/2026 at 12:22 PM, JPM said: Kako se onda @goldberg klonirao kao @goldberg bcd jer je izgubio password? Obrnuto je, @goldberg bcd je bio stari nalog. Ovaj je novi. Mislim da su ti vec odgovorili, ako je zaboravljena sifra nije problem da registrujes novi nalog sa slicnim nazivom - tipa pojavis se ti sa JPM2.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa što nisi tražio da ti daju novu šifru koju bi kasnije promenio? Počeću da prikupljam potpise na forumu da se vrati stari Goldberg.
Recommended Posts