𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted April 13 Posted April 13 42 minutes ago, Helena said: Nema veze sa forumom, al ima sa baruserom, o tome govorim. I rekla sam da je ok to sa reklamama, bolje mi je nego paywall, ali ponoviću, ovo je ovde premnogo. Ja sam na druge sajtove sa reklamama išla sa adblockom, ali na pomenutom prosto ti ne da čitaš, nego piše to što piše. Pa ne znam, ja imam ad blocker i radi dobro, nemam ni jednu reklamu. A to kad otvoris medije kao msnbc ili neke uvek traze da odblokiras ako hoces da procitas...
Angelia Posted April 13 Posted April 13 9 hours ago, Div said: Nisam ni ja baš siguran da li dobro razumem šta si želela da kažeš, da li se odnosi na moje slike ili na celu raspravu. Kod mene se ništa nije pokvarilo, sve radi kako i treba da radi, na prvoj slici se vidi zaglavlje Foruma i reklame, tako internet prodavci magle misle da treba, na drugoj nema ni jedne reklame, tako ja mislim da treba, Poenta je da ima rešenja, svako može da podesi telefon ili komp po svojim željama. Može, možda Metalni može da da učini nešto da smanji prostor za reklame, čak i da ih nema, ako hoće da ostane bez tog prihoda ali meni svakako treba blokator reklama jer ne gledam samo Forum, pola interneta je negledljivo od silnih reklama koje ne možeš da izbegneš, koje su jednostavno maltretiranje, sad širim temu, ne znam kako ti stručnjaci za marketing ne shvataju da preteranom agresivnošću mogu i da odbiju potencijalne klijente. Kažeš u nekom od predhodnih postova da koristiš AdBlocker i da nisi menjala podešavanja a da ti reklame sad iskaču, možda treba da promeniš nešto u podešavamjima, ja sam možda, podesio dobro po metodu ćorave koke, kljuca pa šta bude, nije mi sve u meniju baš najjasnije ali probanm ovako pa onako, ako sam dovoljno uporan jednom bude dobro samo što često zaboravim šta sam menjao zadnje, pre nego je postalo dobro. Ma pricam o problemu na mom telefonu, nemam taj problem sa drugim sajtovima, moracu mozda da prodjem kroz ceo setting. 1
Drug Crni Posted Monday at 08:00 AM Posted Monday at 08:00 AM Na kojem PDF otvoriti topik o medijima u Srbiji - na Politici ili Društvu?
fancy Posted Monday at 10:44 AM Posted Monday at 10:44 AM Otvori gde hoćeš. Kako se diskusija bude odvijala ili će tu ostati ili će se premestiti na drugi PDF.
Mina D. Harker Posted Monday at 11:11 AM Posted Monday at 11:11 AM Politika. Sve diskusije o medijima se već vode tamo. 1
Recommended Posts