Eddard Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 E pa vidiš, to je moguće.Kuku, ne mogu više da poplaćam haljine i gaće [emoji30] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 doduše ako ima google nalog i ulogovan je onda je vezano za njega. Ja na službenom mobilnom, pošto cela firma deli IP-jeve, stalno imam ponude da na YT gledam kako na nekim seoskim slavama ljudi igraju kolo ili nekog mirzu hatića koji preti kristijanu. Verovatno neko od kolega uživa u tome 🙂 pošto na tom telefonu nemam nikakve naloge i tu verovatno vuče podatke sa IP-ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Postoji li neki nacin za kacenje fotki osim da se one najpre negde drugo okace,pa odatle kopiraju? (vec iz nacina na koji sam sastavio pitanje mozete zakljuciti da mi je sve to velika nepoznanica i da se nikako ne snalazim sa tim stvarima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 (edited) Ne. Eo link za uploadovanje slika: https://imgbb.com/ Ne moraš da napraviš nalog. Idi na Upload, izaberi sliku, potvrdi... Kad je upload complete, klikni na sliku da se otvori Zatim desni klik na otvorenu sliku i Copy image Link To što si kopirao samo paste-uješ na forumu, lupiš Enter i voila - eto slike. Ako ćeš pak sliku da postuješ u Tapatalk-u, oko linka ka slici moraš da staviš [ img ] i [ /img ] (bez spejsova unutar srednjih zagrada) Edited November 14, 2022 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Pozdrav, vec duze vreme mi se na telefonu na Chrome-u ovako zbaguje neki deo bilo cijeg posta. Update-ovao sam aplikaciju, brisao cache ali idalje isto. Na Operi npr. sve radi kako treba. Neki savet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 14 minutes ago, necke said: Pozdrav, vec duze vreme mi se na telefonu na Chrome-u ovako zbaguje neki deo bilo cijeg posta. Update-ovao sam aplikaciju, brisao cache ali idalje isto. Na Operi npr. sve radi kako treba. Neki savet? Koristi Operu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 2, 2022 Share Posted December 2, 2022 Just now, Kronostime said: Koristi Operu. Vec sam se i naviko na nju, oko 3 meseca je koristim samo za forum. Nego cisto da pitam, Chrome mi je alfa&omega za forume/pretrazivanja, mozda neko zna sta treba da se uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Je l` se ovo ispituje neki novi plugin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 (edited) kada se menja avatar..moze li se slika/gif uploadovati direktno sa neta (kopiranje adrese slike) ili mora najpre download na komp,pa sa kompa? Edit: resio sam.. Edited January 18, 2023 by Drug Crni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Da li je do foruma, ili nekog updatea kod mene, ne mogu vise da vidim i otvorim tweetove koji budu postavljeni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Ja vidim tweetove, ali video snimke u tweetu neće da pokrene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Izgleda da je do Firefoxa. Sada sam probao sa Edge i sve se vidi. Zna li neko sta li su to promenili i kako to da popravim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Pustite browsere, ima li neki novi plugin za Tapatalk da može da se direktno pusti YouTube video...Nekad je moglo, mesecima već, od poslednjeg updatea ne može...Sent from my SM-N9860 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kod mene se vidi ovako:Sent from my SM-N9860 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 A ovako se i dalje vide (u Tapatalku) YouTube klipovi postavljeni ranije:@MetalHead Pogledaj ovaj i prethodni post, imaš li neku ideju?Sent from my SM-N9860 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Kod mene normalno i otvara i na tt i u brouzeru, bez problema. Koristim inale Operu i Brawe....uglavnom Operu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Ma browseri su nebitni za problematiku TT.Hoćeš da kažeš da postavljen video sa YT u nekom postu izgleda kao na 2. slici koju sam poslao? Koja verzija ti je TT?Sent from my SM-N9860 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 Nismo nista menjali ni na forumu ni na TT. Verovatno opet TT nesto brlja sa njihove strane. I na kosarci su se zalili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 @MetalHead To je tako od zadnjeg update-a, onda kad si se baš namučio da TT proradi. YT na žalost nikad nije proradio kao ranije.Sent from my SM-N9860 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Meni od juce nece da ucita forum preko TT. E onda kad sam se izlogovao nece ponovo da se uloguje. Ima li jos neko slicnih problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 Kod mene se vidi ovako:Sent from my SM-N9860 using TapatalkOvako je i kod mene na TT.Sent from my phone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Nemate status veterana na forumu, zato je...dok prodje vreme i zasslužize, bićesve pogodnosti "otvorene" P.S. Može onda vrlo lako da se desi da samo ja vidim normalno, jer sam ja postavio ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 11 hours ago, Constantin said: P.S. Može onda vrlo lako da se desi da samo ja vidim normalno, jer sam ja postavio ??? Proveri neki drugi post sa YT klipom molim te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 9 minutes ago, MetalHead said: Proveri neki drugi post sa YT klipom molim te. Pa ne znam šta mi kažeš...ja generalno nemam problema. Postavi ti, da vidim ovde neki YT, ali ovi koji se žale, pa da vidim da li mogu njihove klipove da otvorim ? Jel to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts