Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 3/26/2025 at 7:00 AM, Div said:

Dosad je ikonica na Bookmarks liniji bila stilizovani znak foruma, jutros vidim ovako:

prva sleva je ikonica za forum, takve su i mnoge druge pa mi ne pomaže mnogo. Ima li rešenja, mislim da je do nekog podešavanja Foruma.

Vratio se logo foruma,.
Fala.

Posted
46 minutes ago, Klotzen said:

Ovo je sada zaista previše sa reklamama. Ova dole što iskače pokriva polje kada novi post neko napravi a vrhunac je ovo što blokira ekran na 5 sekundi.

Da bi imali kontrolu nad konkretnim tipovima reklama, mora da prodje odredjeni period testiranja, a do tada je na automatici. Kad budem to imao, podesicu tipove reklama, iskljuciti sve sto smeta a postavicu vise onih koje ne smetaju.

Posted

ovaj dole baner ako bi mogao u ugao da ode može da prođe, ali ovo što blokira ekran na 5 sekundi mi odma baca misli da će po uzoru na YT to da bude 45 sekundi za par godina 🙂

Posted
3 hours ago, Klotzen said:

Ovo je sada zaista previše sa reklamama. Ova dole što iskače pokriva polje kada novi post neko napravi a vrhunac je ovo što blokira ekran na 5 sekundi.

Bukvalno je forum neupotrebljiv trenutno, skoro svaki put kada skoknem na drugu stranu ili temu izlazi taj pop-up koji blokira ekran na 5 sekundi. Koliko će dugo da traje?

Posted
4 hours ago, Klotzen said:

ovaj dole baner ako bi mogao u ugao da ode može da prođe, ali ovo što blokira ekran na 5 sekundi mi odma baca misli da će po uzoru na YT to da bude 45 sekundi za par godina 🙂

Evo pišem sa AdBlock brauzera, ima u Gugl pleju free, nema reklama, koliko vidim, nijedne.

• Like 1
Posted (edited)
6 hours ago, Helena said:

Evo pišem sa AdBlock brauzera, ima u Gugl pleju free, nema reklama, koliko vidim, nijedne.

Imam ija AdBolock na račuarima i mobilnim tel. ne vidim ni jednu relkamu osim ove ugrađene, valjda, Unlimited TS, već par godina.

Jeste da ne mogu da idem direktno na neki linka sa Foruma, ali samo me pita da li dozvoljavam, ako da idem bez problema. Na mobilnim je AdBlock podrazumevani pretraživač, na kompu i laptopu je instaliran kao dodatak za Chrome, tako barem ja kao laik vidim, Bitno je da reklame ne vidim.

edit:

Ne znam da li i koliko utičem na nečije prihode, tu i tamo, veoma retko, nailazio sam na sajtove koji traže da isključim AB da bi moga da pristupim sdržaju, mogu da ih ignorišem ili da isključim AB za taj sajt.

Edited by Div
Posted

Pošto ja koristim neke "narodne" sajtove za gledanje filmova i serija a oni ne rade ako se uključi add block da li to može lako da se isključi ili mora da se deinstalira ?

Posted
15 minutes ago, Klotzen said:

Pošto ja koristim neke "narodne" sajtove za gledanje filmova i serija a oni ne rade ako se uključi add block da li to može lako da se isključi ili mora da se deinstalira ?

Nisam imao potrebe da deinstaliram AB nijednom, ponekad da dozvolim reklame na nekom sajtu, mada retko, obično, sko mi to traži i ne idem na sajt. Ali uvek mogu da zaobiđem AB, na mobilnom otvaram sajt u chrome ane u AB, na kompu imam i MS Edge, imao sam i Mozilu, imam i drugi log u kojem mogu da otvorim Chrome bez AB. Nisam proučio ni blizu mogućnosti, vodio sam se samo ponuđenim opcijama, počeo od podrazumevanih onda pratio zahteve, promenio podešavanja gde sam procenio za korisno. Bitno mi je da nema reklama, naročito onih koje blokiraju stranu ili zahtevaju neki odgovor.
Nervira me ponekad i kad deinstaliram neku aplikaciju kad me pita za razlog, a ne mogu da izbegnem odgovor, jedino tu ne mogu da me iznerviraju toliko da odustanem od deinstalacije.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Klotzen said:

Mozes da iskljucis adblock samo za taj sajt. :))

image.png.6f75fcfff5f5b444bb653a6847d66adc.pngimage.png.2f0036feec334424583bac74f8730b8f.png

Ako iskljucis npr za Fejsbuk tu ti nece raditi adblock al za vox oce...Mada imas ekstenzija isto gde ti kazu za websajt ili samo unutar te stranice u okviru vebsajta...

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Brate @MetalHead, nestade dugme za New posts, a I logo foruma je teško kliknuti pored ovog gigantskog logoa provajdera

GPs0agG.jpeg

Hvala, sredicu.

Radim operaciju na zivo, sorry, nestalo anestezije u Srbiji.

• Thanks 1
Posted (edited)

Tu su i dalje jutros. Sad se pojavio i jedan novi video oglas koji ide otprilike na sredini sa desne strane browser-a. Njega bi možda mogao da istrpim jer ne blokira ekran jedino nisam siguran kako to izgleda na telefonu.

Edited by Klotzen
  • Like 1