DameTime Posted September 12 Share Posted September 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12 Share Posted September 12 Sad moraš da ga kupiš. Taknuto-maknuto Spoiler Ili da se udaš za nekog ko to vozi i pošalješ dokaz Metalnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 17 Share Posted September 17 Da vas pitam nesto. Da li moze da se iskljuci ono spajanje postova? Spoje mi se uvek postovi koje citiram da odgovorim i nemaju veze jedan sa drugim. Sto mislim da je glupo, jer onda ako neko hoce da odgovori treba to da razdvaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 17 Share Posted September 17 Ne, to je jedan od mehanizama zaštite od floodovanja / botova. Napravi nekoliko minuta (mislim da je >5 ali nisam siguran) pauze između postova i sve će biti u redu. Ako baš brzo pišeš kratke odgovore, onda mali tip - počni svaki sledeći s praznim redom tako da kad ih spoji citati ne budu zalepljeni za prethodni post. Ja to radim, nije ništa loše da u 1 postu odgovoriš na više njih... Takođe, kad se odgovara na nečiji post nije nužno obavezno da se citira ceo post (preko Quote ispod posta) - bolje je da selektuješ iz posta samo ono što hoćeš da citiraš i onda ti se javi opcija "Quote selection"... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 17 Share Posted September 17 1 hour ago, fancy said: Napravi nekoliko minuta (mislim da je >5 ali nisam siguran) pauze između postova i sve će biti u redu. 9 minuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted September 23 Share Posted September 23 Pozz, Stoji mi da je upload limit 2.06 kB, dok npr kad skidam tudje slike one su 227 kB npr. Ne mogu vec duze vreme nijednu sliku da okacim u komentar, sto mi je ciniti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 23 Share Posted September 23 Copy image adress i ovde pastujes i to je to. Posto imas limit na attachment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 23 Share Posted September 23 1 minute ago, elmulinho said: Pozz, Stoji mi da je upload limit 2.06 kB, dok npr kad skidam tudje slike one su 227 kB npr. Ne mogu vec duze vreme nijednu sliku da okacim u komentar, sto mi je ciniti? Da koristiš neki eksterni sajt za upload, npr. https://imgur.com/upload Uzmeš link za forum, klikneš ovde Other media -> Insert image from URL -> pasteuješ link i obrišeš img sa početka linka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted September 23 Share Posted September 23 2 minutes ago, DameTime said: Da koristiš neki eksterni sajt za upload, npr. https://imgur.com/upload Uzmeš link za forum, klikneš ovde Other media -> Insert image from URL -> pasteuješ link i obrišeš img sa početka linka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 15 Share Posted October 15 Embedovanje tvitova ponovo zajebava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 15 Share Posted October 15 8 minutes ago, Barkley#34 said: Embedovanje tvitova ponovo zajebava. Nije do foruma, makar mislim posto sam isto video i u medijima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 12 Share Posted November 12 Znači ovo više nije humano koliko sam ja para spiskala kupujući stvari koje su mi ovde izašle kao oglas... Verujem da se 4um finansira od toga, ja uskoro neću imati od čega. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted Monday at 05:25 PM Share Posted Monday at 05:25 PM Je li moguce da se https://bsky.app/ automatski prikazuje kao X ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 06:42 PM Share Posted Monday at 06:42 PM Ovako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted Monday at 09:51 PM Share Posted Monday at 09:51 PM https://bsky.app/profile/theonion.com/post/3lbardpw26s2v Fotografije idu, ali ne i tekst uz njih ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Tuesday at 12:03 AM Share Posted Tuesday at 12:03 AM Ne, pretpostavljam da je to skrinšot. Ja prvi put vidim to i ovako deluje kao potpun kopija tvitera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Tuesday at 12:10 AM Share Posted Tuesday at 12:10 AM 😂 😂 😂 Nisi u toku, to jeste kopija Twittera. Neki bi rekli, leftičarska, woke kopija istog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 12:13 AM Share Posted Tuesday at 12:13 AM Woke kažeš? Idem da napravim profil 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Tuesday at 01:39 AM Share Posted Tuesday at 01:39 AM Pa zar ono tranpovo isto nije kopija? Elonija se ne buni? I ja ću napraviti profil, valjda me neće prepoznati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Tuesday at 06:05 AM Share Posted Tuesday at 06:05 AM 8 hours ago, Dragan said: https://bsky.app/profile/theonion.com/post/3lbardpw26s2v Fotografije idu, ali ne i tekst uz njih ?! Pa uzmi onda nalepi sliku iz posta kao što sam ja uradio gore, a šta ti teško i tekstualni deo da copy/paste-uješ. Verovatno je to platforma koja je skoro izašla i zato (još uvek?) nije obuhvaćena forumskim softverom. Nagađam... Mada, realno ja ne razumem zašto postoje sve te kopije i inače (po meni) glupave Twitter/X platforme... Na onom Mastodontu nikad nisam bio a za ovaj Bluesky sam čuo tek iz tvog posta A inače kad smo kod novih verzija postojećih social platformi / aplikacija, otkrio sam konačno najbesmisleniju od svih besmislenih, besmisleniju čak i od kralja besmislenosti - LinkedIna... Threads - ubedljivo najveća glupost. Pošto na Instagramu ne možeš da izbegneš da ti ubacuju Threads postove i bombarduju te (koliko god se trudio da ih blokiraš i izbegneš - jednostavno ne može) notifikacijama za iste - klilknem ja tako par puta na te njihove clickbaitove, odem na Threads i onda me dočeka - osim ponovljenih postova s Intagrama koje sam upravo video - gomila nekih moralizatorskih, "poučnih" #nijesedogodilo kao pričica... ko li te budalaštine smišlja i koliko su plaćeni za to Društvene mreže metastaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 10:44 AM Share Posted Tuesday at 10:44 AM 4 hours ago, fancy said: A inače kad smo kod novih verzija postojećih social platformi / aplikacija, otkrio sam konačno najbesmisleniju od svih besmislenih, besmisleniju čak i od kralja besmislenosti - LinkedIna... Threads - ubedljivo najveća glupost. Pošto na Instagramu ne možeš da izbegneš da ti ubacuju Threads postove i bombarduju te (koliko god se trudio da ih blokiraš i izbegneš - jednostavno ne može) notifikacijama za iste - klilknem ja tako par puta na te njihove clickbaitove, odem na Threads i onda me dočeka - osim ponovljenih postova s Intagrama koje sam upravo video - gomila nekih moralizatorskih, "poučnih" #nijesedogodilo kao pričica... ko li te budalaštine smišlja i koliko su plaćeni za to Threads je bezuspešan pokušaj Instagrama da uhvati priključak sa ostalim društvenim mrežama, u ovom slučaju sa X-om i LinkedIn-om. Isto kao što su sve video formate prebacili u Reels da bi nekako ostali u trci sa TikTok-om koji ih šije za pet kopalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Tuesday at 04:22 PM Share Posted Tuesday at 04:22 PM 10 hours ago, fancy said: klilknem ja tako par puta na te njihove clickbaitove, odem na Threads i onda me dočeka - osim ponovljenih postova s Intagrama koje sam upravo video - gomila nekih moralizatorskih, "poučnih" #nijesedogodilo kao pričica... ko li te budalaštine smišlja i koliko su plaćeni za to To ti sve zavisi od interesovanja koje si pokazao u prethodnom periodu. Meni iskaču neke ženske koje pitaju svašta nešto, uglavnom da li ok izgledaju u ovoj ili onoj pozi ili ovim ili onim godinama. Iskaču mi neke istorijske i geografske zanimljivosti. Smešni klipovi sa psima, i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts