DameTime Posted September 12 Share Posted September 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 12 Share Posted September 12 Sad moraš da ga kupiš. Taknuto-maknuto Spoiler Ili da se udaš za nekog ko to vozi i pošalješ dokaz Metalnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 17 Share Posted September 17 Da vas pitam nesto. Da li moze da se iskljuci ono spajanje postova? Spoje mi se uvek postovi koje citiram da odgovorim i nemaju veze jedan sa drugim. Sto mislim da je glupo, jer onda ako neko hoce da odgovori treba to da razdvaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 17 Share Posted September 17 Ne, to je jedan od mehanizama zaštite od floodovanja / botova. Napravi nekoliko minuta (mislim da je >5 ali nisam siguran) pauze između postova i sve će biti u redu. Ako baš brzo pišeš kratke odgovore, onda mali tip - počni svaki sledeći s praznim redom tako da kad ih spoji citati ne budu zalepljeni za prethodni post. Ja to radim, nije ništa loše da u 1 postu odgovoriš na više njih... Takođe, kad se odgovara na nečiji post nije nužno obavezno da se citira ceo post (preko Quote ispod posta) - bolje je da selektuješ iz posta samo ono što hoćeš da citiraš i onda ti se javi opcija "Quote selection"... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 17 Share Posted September 17 1 hour ago, fancy said: Napravi nekoliko minuta (mislim da je >5 ali nisam siguran) pauze između postova i sve će biti u redu. 9 minuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted September 23 Share Posted September 23 Pozz, Stoji mi da je upload limit 2.06 kB, dok npr kad skidam tudje slike one su 227 kB npr. Ne mogu vec duze vreme nijednu sliku da okacim u komentar, sto mi je ciniti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 23 Share Posted September 23 Copy image adress i ovde pastujes i to je to. Posto imas limit na attachment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 23 Share Posted September 23 1 minute ago, elmulinho said: Pozz, Stoji mi da je upload limit 2.06 kB, dok npr kad skidam tudje slike one su 227 kB npr. Ne mogu vec duze vreme nijednu sliku da okacim u komentar, sto mi je ciniti? Da koristiš neki eksterni sajt za upload, npr. https://imgur.com/upload Uzmeš link za forum, klikneš ovde Other media -> Insert image from URL -> pasteuješ link i obrišeš img sa početka linka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted September 23 Share Posted September 23 2 minutes ago, DameTime said: Da koristiš neki eksterni sajt za upload, npr. https://imgur.com/upload Uzmeš link za forum, klikneš ovde Other media -> Insert image from URL -> pasteuješ link i obrišeš img sa početka linka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 15 Share Posted October 15 Embedovanje tvitova ponovo zajebava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 15 Share Posted October 15 8 minutes ago, Barkley#34 said: Embedovanje tvitova ponovo zajebava. Nije do foruma, makar mislim posto sam isto video i u medijima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts