Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ova dvojica komentatora su nekad gotivili Hrvate i navijali za njih, sada pošto je Hrvatska umešana u obojenu revoluciju komentarišu njihove napade ko da vode dokumentarni program. :classic_biggrin: Inače su okej, nisu iritantni. :smiley53:

Posted
17 minutes ago, Volter said:

Ova dvojica komentatora su nekad gotivili Hrvate i navijali za njih, sada pošto je Hrvatska umešana u obojenu revoluciju komentarišu njihove napade ko da vode dokumentarni program. :classic_biggrin: Inače su okej, nisu iritantni. :smiley53:

Ko je mazohista kao ja, na rts2 ima Strajnaru, čovek komentarise u stilu druže Tito mi ti se kunemo.

Posted (edited)

Nemačka odbrana je trenutno savršenstvo. Kako Kester, Gola i Fišer igraju odbranu to je poezija.

Četrdeset minuta rukometa bez i jednog isključenja za obe strane.

Edited by Stiletto
  • Like 1
Posted
20 hours ago, Oi! said:

Isto, video sam da je neki Hrvat kačio na YT kao projekciju žreba i htedoh ovde da postujem i zaboravim. Baš je i on rekao da su velike šanse za polufinale, sa čim sam se složio. Mnogo je loše izgledalo kada ste deklasirani od Švedske, nisam mogao ni da naslutim da će oni ispasti. 

Island je ipak pokazao svoju snagu, kapa dole za utakmice sa Švedskom i Slovenijom, bukvalno su izdominirali. Hrvate sam gledao i protiv Slovenije i protiv Mađarske, zaista mislim da je odlika velikih ekipa to što vi imate. Kada je teško i kada ne igrate dobro opet nekako rutinski imate par golova prednosti ili se u ključnim momentima odvojite. 

Sve čestitke za veliki uspeh pa kako god da se završi, ja vam želim medalju pa kako god ona sijala.

Napomenimo da su bez šanse da se bore medalje ostale rukometne sile poput Francuske i Švedske.

Jeste na papiru auto-put, ali realno daleko od toga da su Mađari, Slovenci ili Islanđani slabi. Uspeli ste sve tri ekipe da dobijete, a videli smo koliko isti mogu da namuče ostale, pa čak su i Švajcarci pravili probleme drugima.

Ma nisu loše ekipe, ali realno, u usporedbi sa Francuskom, Španjolskom, Njemačkom i Danskom su ipak malo lošije 😄

• Like 2