alcesta Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Koliko je na kraju maksimum dnevno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 39 minutes ago, Crni Bombarder said: Hvala zoe&lavrnja na novom kontigentu Poceo bih da kriziram Nemam pojma o cemu pricas vrv su ti se vratili oni od juce 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Jutros sam ih jos imao par komada ocito,pa mi nestalo..dosao da se "pozalim" (jer je sve receno kroz salu) i maltene odmah nakon toga su mi se vratili. Evo,ni ja ne znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Mislim da je samo slucajnost, osim ako nije neko od admina cackao samoincijativno, mi nismo stigli da trazimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Je l' još nekom danas iskaču oglasi preko celog ekrana ničim izazvano? Jedva ih maknem na telefonu. Dosad nisu s reklamama bili tako agresivni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 1 hour ago, alcesta said: Je l' još nekom danas iskaču oglasi preko celog ekrana ničim izazvano? Jedva ih maknem na telefonu. Dosad nisu s reklamama bili tako agresivni. Meni ne,ali zale se ljudi,da. Verovatno Metalni nesto cacka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 2 hours ago, alcesta said: Je l' još nekom danas iskaču oglasi preko celog ekrana ničim izazvano? Uh sad mi je lakse, znaci nije do mene, a upeavo sam krenula da vidim kako da ih obuzdam Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 poludecu od ovih reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Koliko je dobar Adblock za imati.Neprimetis te reklame. :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Kao i grammar checker 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Izvinjavam se, da li neko možda zna kako se čisti atachment file prostor? Došao sam do granice a n'umem da obrišem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Mislis hoces da ubacujes nove slike sa kompa/fona? Ja aploudujem sliku na sajtu dodaj.rs, pa onda odatle kopiram na forum. Edited March 11, 2021 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 3 minutes ago, Drakaris said: Mislis hoces da ubacujes nove slike sa kompa/fona? Ja aploudujem sliku na sajtu dodaj.rs, pa onda odatle kopiram na forum. Aha. Ok - ali da li postoji varijanta da ove izbrišem, ove što sam poslao do sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 1 minute ago, Andrej said: Aha. Ok - ali da li postoji varijanta da ove izbrišem, ove što sam poslao do sad? E to ne znam, to ces morati da pitas administratore, ali ja mislim da ne moze. To sam i ja koristio dok nisam potrosio sav kapacitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 4 minutes ago, Andrej said: Aha. Ok - ali da li postoji varijanta da ove izbrišem, ove što sam poslao do sad? imala sam isti problem (i jos ga imam) i mislim da ovaj forum ne daje tu opciju. na b92 je moglo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 @zoe Bg pošto nas više ima isti problem, jel bi mogla da pitaš "više instance". Znam da je admin neko ko voli automobilizam, ali ne znam ko. Postoji taj file upload koji nam završava, ali nas zanima opcija brisanja contenta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Dešava li se još nekome da otkuca post i forum ga automatski sakrije, ili je to rezervisano za mene? Probala sam da editujem post da bih makla ono Hidden ali nema valjda takve opcije, a sad ga više ni ja ne vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 10, 2021 Author Share Posted April 10, 2021 (edited) Jedino sto mi pada na pamet da si slucajno obelezila hide u editoru pre nego si stisnula reply ali ne vidim ni ja taj sakriveni post, ako je na tenisu Edited April 10, 2021 by zoe Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Desilo mi se već par puta i obično kad pokušavam da ubacim smajli s telefona, neverovatno koliko mi forum tu pravi problema. Šta da se radi, očigledno nema pomoći oko ovih par miliona smajlija koji su tu da ostanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Nauci napamet da ih otkucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Ja imam isti problem kada s telefona pokusam da ubacim neki smajli, pa sam digao ruke od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Meni se desavala ista stvar i nasla sam resenje, potrebno je da izmedju smajlija i teksta bude jedno prazno mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Kako se ovdi ubacuju postovi sa instagrama? Ne mislim na link - nego kako se prenese ,embeduje da prostite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 22, 2021 Author Share Posted April 22, 2021 2 hours ago, Andrej said: Kako se ovdi ubacuju postovi sa instagrama? Ne mislim na link - nego kako se prenese ,embeduje da prostite? Nece vise, vec par meseci samo kao link se vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted April 22, 2021 Share Posted April 22, 2021 Ok Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts