Smrtokapa Posted January 10 Posted January 10 Približava se polako i svima omiljeni deo godine, kada Bugari plivaju za Časni krst. 2
Smrtokapa Posted January 14 Posted January 14 I još ovo da ostavim i bežim sa teme pre nego što se Kronos vrati. 1
Kronostime Posted January 20 Posted January 20 On 1/18/2025 at 7:12 PM, 40Wins said: ranicu se zbog ovoga A zbog ovoga? 6
Stiletto Posted January 20 Posted January 20 28 minutes ago, DameTime said: P.S. Pošto sam ovde dobila želje, čestitke i pozdrave da nađem "onog pravog", jel mogu da te izvedem na piće? Tašna, mašna, poklon flaša i šmekerska odela... zipa gilje, nisu moje, Đan Franka su Ferea 1
Darko Posted January 20 Posted January 20 1 hour ago, Kronostime said: A zbog ovoga? Sledeći put u spojler, obavezno. Ovo je za ponovni ban od 30 dana. 1 1
Kronostime Posted January 20 Posted January 20 10 minutes ago, Darko said: Sledeći put u spojler, obavezno. Ovo je za ponovni ban od 30 dana. On 1/18/2025 at 12:32 AM, Darko said: @Kronostime, čekamo te Nije da nisi prizivao....
Darko Posted January 20 Posted January 20 2 minutes ago, Kronostime said: Nije da nisi prizivao.... Ja tebe hlebom, ti mene (nas) kamenom 1
Kronostime Posted January 20 Posted January 20 (edited) 4 minutes ago, Darko said: Ja tebe hlebom, ti mene (nas) kamenom Pih, kukas na "kamicak"? Sitnicaru kengurski..... Edited January 20 by Kronostime
Smrtokapa Posted January 20 Posted January 20 6 minutes ago, Darko said: Ja tebe hlebom, ti mene (nas) kamenom Više je kamenjarka nego kamen, da prostite. 1 2
Recommended Posts