DameTime Posted Monday at 04:00 PM Share Posted Monday at 04:00 PM Šteta što ne vozim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 06:15 PM Share Posted Monday at 06:15 PM 2 hours ago, DameTime said: Šteta što ne vozim Otvara se gomila novih mogućnosti za parkiranje. Što reče jedna moja drugarica iz gimnazije: Ne znam zašto mi je pauk digao kola, lepo je na tabli pisalo "rezervisano za nekog tamo na 4 p.m, a ja sam se parkirala u pola šest. (true story) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted yesterday at 06:26 AM Share Posted yesterday at 06:26 AM 14 hours ago, DameTime said: Šteta što ne vozim "Bolje i sam nego u losem drustvu".....babatetka...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted yesterday at 05:06 PM Share Posted yesterday at 05:06 PM (edited) On 11/11/2024 at 5:00 PM, DameTime said: Šteta što ne vozim A pa to nije parking mesto jedini benefit za hendikepirane. Trazi, retroaktivno da ti se nadoknadi za vreme koje si provela singl, a da nisi ni znala da uzivas dodatna prava zbog toga Ovo je bila eksplozivna vest na pojedinim delovima interneta pre oko deset godina, ispostavice se lazna vest, nazalost. Jako smo daleko od drzavnih subvencija za moje samovanje xd Edited yesterday at 05:06 PM by RatzenStadt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted yesterday at 06:04 PM Share Posted yesterday at 06:04 PM On 11/11/2024 at 5:00 PM, DameTime said: Šteta što ne vozim Za koga šteta, za osiguravajuće kuće 😜? 23 hours ago, Smrtokapa said: Otvara se gomila novih mogućnosti za parkiranje. Što reče jedna moja drugarica iz gimnazije: Ne znam zašto mi je pauk digao kola, lepo je na tabli pisalo "rezervisano za nekog tamo na 4 p.m, a ja sam se parkirala u pola šest. (true story) Što bi rekao moj drug meni, dok smo tražili parking mesto u jednom TC u Beogradu, ma stani na ovo invalidsko, šta te briga, oni sad ne rade (oko 19h). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 06:07 PM Share Posted yesterday at 06:07 PM (edited) 3 minutes ago, Eddard said: Za koga šteta, za osiguravajuće kuće 😜? Za sve muškarce koji ne koriste činjenicu da sam single. Spoiler Za mene, pošto sam očigledno invalid pa da bar imam neku vajdu od toga Edited yesterday at 06:08 PM by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted yesterday at 06:38 PM Share Posted yesterday at 06:38 PM 29 minutes ago, DameTime said: Za sve muškarce koji ne koriste činjenicu da sam single. Hide contents Ti si sve, samo ne invalid. Ali sredićemo neku potvrdu ako treba 😁. Spoiler Ja bih koristio, al' nisam ja single 😜😁. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 06:41 PM Share Posted yesterday at 06:41 PM 36 minutes ago, Eddard said: Što bi rekao moj drug meni, dok smo tražili parking mesto u jednom TC u Beogradu, ma stani na ovo invalidsko, šta te briga, oni sad ne rade (oko 19h). Paradoks mesta za invalide je da su oni što ga neovlašćeno koriste invalidi u glavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 07:03 PM Share Posted yesterday at 07:03 PM 24 minutes ago, Eddard said: Ti si sve, samo ne invalid. Ali sredićemo neku potvrdu ako treba 😁. Reveal hidden contents Ja bih koristio, al' nisam ja single 😜😁. *pravi se da joj je neprijatno* 😜 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 59 minutes ago, DameTime said: *pravi se da joj je neprijatno* 😜 Je li, jel ovo ono što vi mlađi zovete online dating (da ne kažem muvanje 😜). Znaš, ja sam malo stariji od tebe, pa nemam iskustva sa tim. *pravi se da ne zna da voliš starije muškarce* 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 16 minutes ago, Eddard said: Je li, jel ovo ono što vi mlađi zovete online dating (da ne kažem muvanje 😜). Znaš, ja sam malo stariji od tebe, pa nemam iskustva sa tim. Pravilni izraz za ovo je flert 16 minutes ago, Eddard said: *pravi se da ne zna da voliš starije muškarce* 😁 (šta misliš, zašto sam to otkrila ovde hehe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Pravilni izraz za ovo je flert 🤦 Znao sam da negde grešim 😁 5 minutes ago, DameTime said: (šta misliš, zašto sam to otkrila ovde hehe) Znači, napredujemo 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago 1 minute ago, Eddard said: 🤦 Znao sam da negde grešim 😁 Znači, napredujemo 😎 Ma ne grešiš nigde;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Ma ne grešiš nigde;) Čarobne reči 😁 Šta je to sa čarapankama i sa mnom 🤔😎 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Eddard said: Šta je to sa čarapankama i sa mnom 🤔😎 Iskreno nemam pojma, pogotovo jer si mene jako živcirao kad sam tek došla na forum 😂 (Kako kažu, tanka je linija između ljubavi i mržnje, i obrnuto. Prejaki termini, ali kapiraš suštinu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Mislila sam da je Kronos banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 12 minutes ago, DameTime said: Iskreno nemam pojma, pogotovo jer si mene jako živcirao kad sam tek došla na forum 😂 (Kako kažu, tanka je linija između ljubavi i mržnje, i obrnuto. Prejaki termini, ali kapiraš suštinu) Isto bre, mislio sam, vidi ovu mladu komunistkinju feministkinju što mi dira u Ameriku, nije još iz pelena izašla, a misli da sve zna, pa još sluša Cecu, leb ti jebem, kakva budala 😄 Yep, tanka... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 4 minutes ago, Eddard said: Isto bre, mislio sam, vidi ovu mladu komunistkinju feministkinju što mi dira u Ameriku, nije još iz pelena izašla, a misli da sve zna, pa još sluša Cecu, leb ti jebem, kakva budala 😄 Yep, tanka... Haha najjače je bilo kad si me napušio, mislim, vezano za neke izbore kod nas, rekao mi da ne lupetam više Bila sam u fazonu e sad zinat neću menjati mišljenje! Elem, da ne citiram sad Džeja, pošto verujem da ni on nije tvoja šoljica čaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Haha najjače je bilo kad si me napušio, mislim, vezano za neke izbore kod nas, rekao mi da ne lupetam više Bila sam u fazonu e sad zinat neću menjati mišljenje! Elem, da ne citiram sad Džeja, pošto verujem da ni on nije tvoja šoljica čaja E, grešiš, Džeja volim. Nisam ja generalno protiv narodnjaka (neću ih nikad slušati ono sam od sebe u slobodno vreme, ali slavlja da), nego protiv one, zbog nemuzičkog svega što predstavlja. Zato sam i Eddardici zabranio da je sluša kad sam ja u kolima s njom, a kod kuće nek stavi slušalice 😀 Za ne lupetanje, sam sam i sebi bio neprijatan svaki put kad sam te prozivao da si mlada, neiskusna i da nemaš pojma o životu 😂. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 1 minute ago, Eddard said: E, grešiš, Džeja volim. Nisam ja generalno protiv narodnjaka (neću ih nikad slušati ono sam od sebe u slobodno vreme, ali slavlja da), nego protiv one, zbog nemuzičkog svega što predstavlja. Zato sam i Eddardici zabranio da je sluša kad sam ja u kolima s njom, a kod kuće nek stavi slušalice 😀 Da, kapiram, hejtujem i ja srpsku nemajku kao predstavnicu 90tih koja i danas vlada. 1 minute ago, Eddard said: Za ne lupetanje, sam sam i sebi bio neprijatan svaki put kad sam te prozivao da si mlada, neiskusna i da nemaš pojma o životu 😂. Ali šta god da ja napišem, iz tvojih odgovora je provejavao taj patronizujući stav koji me živcirao 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago „Lui, mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva" 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 42 minutes ago, DameTime said: Mislila sam da je Kronos banovan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Edarde, bestidnice jedan, sto i nas ne naucis kako da tako pricamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 13 minutes ago, RatzenStadt said: Edarde, bestidnice jedan, sto i nas ne naucis kako da tako pricamo? Talenat je to 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts