mrd Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 10 minutes ago, Kronostime said: Zezas, bre. Hoces da pandrknem ovde. Secam se pre jedno 20-ak godina, kad nam je gazdarica presudila elantri, napumpala je od pozadi u corolu, koja je ukocila na rampi. Dovukli je mi nekako u garazu i ujutro kad smo vodili klinca u obdaniste, mali dodje do kola i kaze:"Mama ooo". Na autu hauba presavijena na pola, on gleda i cudi se. 🙂 Btv nisam sexista, ali mi ovo bilo tako smesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 5 minutes ago, mrd said: Zezas, bre. Hoces da pandrknem ovde. Secam se pre jedno 20-ak godina, kad nam je gazdarica presudila elantri, napumpala je od pozadi u corolu, koja je ukocila na rampi. Dovukli je mi nekako u garazu i ujutro kad smo vodili klinca u obdaniste, mali dodje do kola i kaze:"Mama ooo". Na autu hauba presavijena na pola, on gleda i cudi se. 🙂 Btv nisam sexista, ali mi ovo bilo tako smesno. Ja te ne pomenuh nigde, a to sto ti je ljubav zivota tvog (u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti, u siromastvu i bogatstvu... dok vas smrt ne rastavi - tako bese zavet? ) i majka dece tvoje los vozac znaci samo jedno - nisi joj pomogao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 15 minutes ago, Kronostime said: Ja te ne pomenuh nigde, a to sto ti je ljubav zivota tvog (u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti, u siromastvu i bogatstvu... dok vas smrt ne rastavi - tako bese zavet? ) i majka dece tvoje los vozac znaci samo jedno - nisi joj pomogao! Kako nije dobar vozac, zasto je ona kriva sto je onaj ispred nje stao? Ma daj sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 7 minutes ago, mrd said: Kako nije dobar vozac, zasto je ona kriva sto je onaj ispred nje stao? Ma daj sada. Ja sam moju dobio uz dozvolu, ali DASHCAM i kartica iz iste mnoge bracne i potodicne nevolje resavaju: npr. Ko je odgovoran za stetu i ko treba da je plati? SD kartica snimi put do Soluna, a nece ulice? ccccc, MRD-e - ne veruj nikome do svojim ocima, pa da vidis kako ukucani postuju pravila na putu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 17 hours ago, Constantin said: Jel to stvarno Širak rekao ili je izmišljotina? Ne mogu da nađem nigde sem na našim sajtovima. Dosta mi je sumnjivo, ne verujem da je tolika budala da tako nešto kaže a i misli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Jel to stvarno Širak rekao ili je izmišljotina? Ne mogu da nađem nigde sem na našim sajtovima. Dosta mi je sumnjivo, ne verujem da je tolika budala da tako nešto kaže a i misli. Koliko se ja sećam, bilo je izjava u tom kontekstu, mada se nije pominjao Pariz....ali srpska deca jesu.P.S. pogledaj po YT ako ti je baš stalo, ali mislim da je u ovom kontekstu irelevantno...zajebancija, običnaПослато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Kako da dodam sliku, aploudovao sam je na imgbb, ali kad ostavim ovde link ne prikaze sliku? 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 2 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Kako da dodam sliku, aploudovao sam je na imgbb, ali kad ostavim ovde link ne prikaze sliku? 😞 Imas URL sa imgbb za tu sliku? Ako da, otvoris "Other Media" u donjem desnom kutku ovde gde kuckas i paste URL link u "Insert Image from URL" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 5 hours ago, Sunshine State said: Imas URL sa imgbb za tu sliku? Ako da, otvoris "Other Media" u donjem desnom kutku ovde gde kuckas i paste URL link u "Insert Image from URL" @Antizemljaš koji lebdi ako to ne uspe, onda samo pejstuj link ovde - ponekad ga automatski prebaci na sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 6 hours ago, Kronostime said: brrrrr ne znam ko je ova zenska ali kosa mi se digla na glavi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 8 minutes ago, Angelia said: brrrrr ne znam ko je ova zenska ali kosa mi se digla na glavi..... WYSIWYG (What You See Is What You Get) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 21 minutes ago, Angelia said: brrrrr ne znam ko je ova zenska ali kosa mi se digla na glavi..... Celjade i z Ljiga soto postaje uzot deci odje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 hour ago, Kronostime said: Celjade i z Ljiga soto postaje uzot deci odje. Pa taj nije bio privlacan kad sam ja imala 18 godina a ne sada.....brrrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 [emoji41]Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 4 hours ago, Angelia said: brrrrr ne znam ko je ova zenska ali kosa mi se digla na glavi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 hour ago, Harmonika said: Sad je gotovo kad sam odgledala ovo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 [emoji847]Послато са Huawei MATE 40 Pro помоћу Тапатока 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts