Jump to content

Antizemljaš koji lebdi

Član foruma
 • Content Count

  3,931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Antizemljaš koji lebdi last won the day on February 20

Antizemljaš koji lebdi had the most liked content!

Community Reputation

4,687 Excellent

Recent Profile Visitors

1,283 profile views
 1. Ne, nego se sukljam i gde treba i gde ne treba 🙂 Inace, srednje skole idu online od 8. do 12. marta - citavu jednu nedelju. Unapred zalim zbog koleginica iz srednjih koje ce ostati bez karanfila ove godine.
 2. Liu Cisin - Mracna suma Nastavak hvaljenog i nagradjivanog romana "Problem tri tela" kod nas je objavljen u decembru; kupio sam ga odmah, ali tek sad krenuo sa citanjem. Izuzetno zanimljiva mesavina hard sf-a, istocnjacke filozofije i spijunskog romana. Recommended to everyone.
 3. Nista, posle vasa dva posta ostaje mi jedino da kazem MITO REAGUJ i KAM TU RED STAR BRO 🙂
 4. Sto je super, neuporedivo manje teskih slucajeva, hospitalizacija, intenzivnih nega, respiratora i smrtnih slucajeva. A mnogo vise slobodnih medicinskih radnika i bolnickih kapaciteta.
 5. Sram vas bre sve bilo da tako pricate o jednom repstativcu. Sta, Piksiju je dobar a nama nije, jel da? Sio mi ga Djura... Mare, legendo, izdrzi!
 6. Niti onaj ko je primio Sinofarm niti bilo ko drugi koji je primio bilo koju drugu vakcinu nema razloga da se bilo cega plasi.
 7. Moze i da dobije 60 evrica samo onaj ko se vakcinisao...Ostali jbg, nije obavezno...Da vidis kakav bi to stapendo bio.
×
×
 • Create New...