Jump to content

corona zajebancja


zoran59

Recommended Posts

2 hours ago, Prijatelj Mitar said:

Jeste da je lek protiv gripa, ali pomaze i protiv korone, Vlasta Gandi approved:

 

 

Lik jede sve što treba i drži pljugu u ruci :lol_2:

Mada malčice mi nelagodno da se smejem, lik očigledno nije normalan.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

* Militantni antivakser – šklovan na jutjubu, na nebu vidi tragove prskanja sarinom, a u maskama crviće; zna da će pomreti svi čipovani vrlo brzo i gugla 'umro od vakcine' da može da likuje i dokaže da je u pravu. Zna da virus ne postoji i ima potrebu da to svima objasni. 

* Antivakser pripravnik – prethodne vakcine su bile u redu, ali ove su smućkane nešto na brzinu, pre možeš umreti od njih nego od virusa. Za razliku od militantnog, ovaj zna da ima virusa, ali i da nije opasan - lepo je objasnio Nestorović, a on je ipak lekar, a ne šarlatan.

* Antivakser iz inata – ne udubljuje se u statistike obolelih ili sastav vakcina, prosto uživa da se odupire svemu što se masovno preporučuje i da se buni. 
S neviđenim ponosom krši sve mere, na protestima uvek prvi uz borca za ljudska prava, samo iz drugačijih pobuda .

* Borac za ljudska prava – ne brinu ga ni virus, ni vakcine, ni nevakcinisani jer on ima krupnijih problema: kako odbraniti čovečanstvo od novog svetskog poretka i oduzimanja sloboda, kako probuditi sve koji ne vide agendu; može da se javi čak i u vakcinisanom obliku.

* Dosledni prirodnjak – nit je nekad išao kod lekara i uzimao te otrove farmaceutske mafije, nit sad ima namer.  Prikuplja recepte za prirodno jačanje imuniteta, u ordinarnijem obliku – drži se slanine, rakije i belog luka. 
Ne može mu virus ništa, jači je...

* Trans-vakser – nestabilan oblik koji preti da pređe u svoju suprotnost i postane preletač. Antivakser koji vidi da se mnogo umire, pa razmatra čak i opciju vakcinacije ili vakser kom počinje da ide na nerve silno bustovanje, pa razmišlja hoće li prihvatiti 4. ili 6. dozu.

* Pragmatični vakser – antivakser u telu vaksera. Nije da je baš hteo i da toliko veruje u ove vakcine, ali moli se da nema posledica, jer je morao zbog posla ili putovanja. Kad god čuje da je neko umro od virusa, pomalo se umiri, jer možda ipak nije pogrešio što se vakcinisao.

* Vakser vulgaris – rekli da se vakciniše, otišao da se vakciniše i time stavio tačku na temu. Veruje nauci i lekarima, ne proučava nuspojave vakcinacije, ne zna silne statistike. Živi život i druge ne dira. Vakcinisaće se večno ako treba. 

* Militantni vakser – nije mu dosta što je buster-vakcinisan među prvima, jer još uvek postoje i nevakcinisani i nisu u logorima. Jedva čeka da se proglasi obavezna vakcinacija, pa da se prijavi kao volonter za neku brigadu koja bi išla po kućama i prisilno vakcinisala neuke.

* Nađe se tu i poneki zbunjeni građanin koji više ne zna šta da misli i kome da veruje od silnih  informacija sa raznih strana. Obično rinta po ceo dan i nema vremena da čita Lancet i statistike. Vremenom pređe u jednu od umerenijih kategorija iz koje glasnije na njega viču.

  • Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Amigo said:

* Militantni vakser – nije mu dosta što je buster-vakcinisan među prvima, jer još uvek postoje i nevakcinisani i nisu u logorima. Jedva čeka da se proglasi obavezna vakcinacija, pa da se prijavi kao volonter za neku brigadu koja bi išla po kućama i prisilno vakcinisala neuke.

Ha, ha, ha, ha, to! I to u dupe, iglom za uzimanje koštane srži za transplantaciju, ha ha ha ha...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...