Prijatelj Mitar Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 @Constantin: "Ja čekam šta će struka da kaže..." Struka kaže: smrt koroni! 🙂 1
Constantin Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 @Laki21 koji lebdi Samo me teraj da preslušam, nije moja sfera interesovanja muzike.....tako da ne znam šta je poruka
Gb92 Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 1 hour ago, uini said: šta je ovo, iskrcavanje na normandiju isprcavanje na normandiju 🙂
Prijatelj Mitar Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 (edited) 18 minutes ago, Constantin said: @Laki21 koji lebdi Samo me teraj da preslušam, nije moja sfera interesovanja muzike.....tako da ne znam šta je poruka Ma ne trosi usi na nesto sto ne voles 🙂 Nije ni moja vise (mozda je delimicno), mada doticnog nikad nisam mogao da svarim. Nego ima veze sa temom i celom situacijom jer su zbog vanrednog stanja pesmu snimili u kucnim uslovima a spot mobilnim telefonom pa su uhvatili "deo atmosfere" u Beogradu ovih dana. Edited April 5, 2020 by Laki21 koji lebdi 1
Laki21 Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 3 hours ago, Constantin said: RAT NA POMOLU Venecuela potopila nemački kruzer (VIDEO) Ono kad ispadneš smešan, edituješ vest, ali zaboraviš da to uradiš i u naslovu. Stvarno nam je dno novinarstvo.... Kakvo novinarstvo?
Constantin Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Sutrašnji INFORMER..... Ono kad ti je kratko ćebe 5
Div Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 31 minutes ago, Constantin said: Zato mačkama nije uvedena zabrana izlaska, nego samo penzionerima.
Laki21 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 17 minutes ago, Asterion said: Potapanje podmornice?
DJ_Vasa Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 3 minutes ago, Laki21 said: Potapanje podmornice? Možda pogađaju ko je koga uhvatio za... periskop 😂
Marvin Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Nestor je zapravo prikriveni revolucionar. Ovde samo parafrazira komunisticki manifest, koji kaze da proleteri nemaju sta da izgube osim lanaca. 😮
Recommended Posts