Stoned Laki21 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Hahaha desi nasao ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 1 minute ago, Sprivel said: Hahaha desi nasao ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Imas 3 posta iznad. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 1 hour ago, mare80 said: Za sta, za virus? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 1 minute ago, Laki John Terry said: Za sta, za virus? Kao da SNS podrepasima treba neki razlog da se zahvale Siu... 😄 Brate Si hvala ti sto postojis... 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 (edited) Inace, na RSB forumu, vedri i oblaci neki admin, Selektor, fasistickim metodama odstranjuje svakoga ko kaze losu rec za velikog srpskog lidera i idiota Nestorovica. Jer to mu je politicarenje. A kad neko hvali mere vlade i napada opoziciju, to nije politicarenje! Edited March 30, 2020 by Laki John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 1 minute ago, Laki John Terry said: velikog srpskog lidera Juniora? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Just now, Laki John Terry said: Inace, na RSB forumu, vedri i oblaci neki admin, Selektor, fasistickim metodama odstranjuje svakoga ko kaze losu rec za velikog srpskog lidera i idiota Nestorovica. da se uvrede sad tanane dušice RSB-ovske, al ceo taj forum je fašistički. tako da ono čemu iznenadjenje? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 (edited) 1 minute ago, mare80 said: Juniora? Kog Juniora, ne kontam te? @Stoned Laki21 U pravu si, mada ja ponekad upadnem kao gost, ima i tamo ok ljudi, ali taj admin vidim jebe svakog ko nije AV. Edited March 30, 2020 by Laki John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 5 minutes ago, Laki John Terry said: Inace, na RSB forumu, vedri i oblaci neki admin, Selektor, fasistickim metodama odstranjuje svakoga ko kaze losu rec za velikog srpskog lidera i idiota Nestorovica. Jer to mu je politicarenje. A kad neko hvali mere vlade i napada opoziciju, to nije politicarenje! taj selektor je vesiceva zena. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Just now, kalistenika u rutini said: taj selektor je vesiceva zena. Ozbiljno? Gorana Vesica? Vecitog zamenika gradonacelnika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Just now, Laki John Terry said: Ozbiljno? Gorana Vesica? Vecitog zamenika gradonacelnika? da! zamisli koliko je ona sjebana u glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 Just now, kalistenika u rutini said: da! zamisli koliko je ona sjebana u glavu. e nemoj brate da voziš momka, vidiš da je mladjahni i da nije zakačio sprdnju dok su FK-om harali Vesić, Lukić i slična žgadija i meni je malo trebalo da skontam koji bre Selektor Vesićeva žena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 . 6 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 3 minutes ago, Stoned Laki21 said: e nemoj brate da voziš momka, vidiš da je mladjahni i da nije zakačio sprdnju dok su FK-om harali Vesić, Lukić i slična žgadija i meni je malo trebalo da skontam koji bre Selektor Vesićeva žena Nabio sam 37 godina u bulju, slabije sam ja mladjan ali hvala 😄 Mozda po stazu na ovom forumu, to da. Pa cekaj, znate li te ljude tamo koji administriraju? Ja tamo bio registrovan kratko, izbacili me nakon sto sam branio Alena Omica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 3 minutes ago, Stoned Laki21 said: e nemoj brate da voziš momka, vidiš da je mladjahni i da nije zakačio sprdnju dok su FK-om harali Vesić, Lukić i slična žgadija i meni je malo trebalo da skontam koji bre Selektor Vesićeva žena ja sam ubedjen da je taj tip zena i da je vesiceva kucka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 1 minute ago, Laki John Terry said: Nabio sam 37 godina u bulju, slabije sam ja mladjan ali hvala 😄 Mozda po stazu na ovom forumu, to da. Pa cekaj, znate li te ljude tamo koji administriraju? Ja tamo bio registrovan kratko, izbacili me nakon sto sam branio Alena Omica. I sad se ti zblažnjavaš da tamo neki fašisti obitavaju i brišu i svašta nešto znaju se ovde neki ljudi s nekim ljudima tamo i to je to, u suštini ni mi se ovde ne znamo 1 minute ago, kalistenika u rutini said: ja sam ubedjen da je taj tip zena i da je vesiceva kucka. Admin/mod radi za kintu i kako mu se kaže... da li je kučka ili ne kog boli q realno? Poenta je ne ići tamo ne praviti im promet i pustiti govno da se se ugasi u svom fašizmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 (edited) 6 minutes ago, kalistenika u rutini said: ja sam ubedjen da je taj tip zena i da je vesiceva kucka. Ono sto je sigurno to je da je sns-ovac. @Stoned Laki21 Nije me on (ona :) ) izbacio sa RSB, nego Vasili Zaitsev. Edited March 30, 2020 by Laki John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 5 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 14 minutes ago, Laki John Terry said: Ono sto je sigurno to je da je sns-ovac. naravno da je sns, jer ne postoji drugaciji nacin da onakav dasa kao vesic nadje zenu osim preko stranke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 22 minutes ago, Laki John Terry said: @Stoned Laki21 Nije me on (ona 🙂 ) izbacio sa RSB, nego Vasili Zaitsev. Auu pa tebe snajperista uzeo na nišan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 On 3/28/2020 at 3:45 PM, Filbi said: Mel Gibson je Australijanac😏🙄😀 Nope. Rođeni Amerikanac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts