Angelia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 9 hours ago, mrd said: Samo u americi dobijes upozorenje da ne stavljas glavu u mikrotalasnu, ili da je kafa vruca u Starbucksu 😀 I za one koji naskoce na "ameri glupi" nije to razlog, nego sto je to iskorisceno u tuzbama. Kad dodje to tuzbi ameri su jako kreativni.
mrd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Angelia said: Samo u americi dobijes upozorenje da ne stavljas glavu u mikrotalasnu, ili da je kafa vruca u Starbucksu 😀 I za one koji naskoce na "ameri glupi" nije to razlog, nego sto je to iskorisceno u tuzbama. Kad dodje to tuzbi ameri su jako kreativni. Uh, u ovom slučaju grešiš. Ne možeš da vjeruješ šta sam sve video na rampama za spuštanje čamaca. 🤣 Ne slažem se da je vezano samo za Ameriku. 🤣🤣
Angelia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 19 minutes ago, mrd said: Uh, u ovom slučaju grešiš. Ne možeš da vjeruješ šta sam sve video na rampama za spuštanje čamaca. 🤣 Ne slažem se da je vezano samo za Ameriku. 🤣🤣 Ma mozda nije, ali glupava upozorenja me uvek podsete na tuzakanje. Danas sam dobila poziv od advokatske firme, koja hoce da tuzim nekog iako to meni nije palo na pamet. Malo sam bias u tome 😀 1
Recommended Posts