Jump to content

Recommended Posts

Posted

No need to feel silly, Milos! Raonic recognizes Russian word "глупый" used by a local interpreter in St. Petersburg and wonders if his answer was relayed correctly. @Formula_TX

• Ha-ha 3
Posted

Sad sam odgledala Wish&Go kad je Milojevic bio gost, lik mi se nikako ne svidja, nekako mi deluje arogantan, poprilicno je ispljuvao Thiema i Zvereva za finale USO :classic_ninja:

Posted

citam neke komentare na ovu vest, ljudi se iscudjavaju zasto nije bilo anti-doping testova u 2. (ili malo u 3.) kvartalu, narocito ovih in competition. :ajme: pa se pitaju kako to da ni slemovi nisu radili testove :ajme:

Posted

who speaks #Russian language the best: Zverev, Shapovalov or Tsitsipas?

Medvedev. Though he tends to speak too fast)

Posted

Ovo je baš jadno :classic_sad:

Borg je bio blizu ovoga ali čini mi se da njegovi trofeji ipak nisu otišli na doboš? Imao je neki izbor oko toga, koliko se sećam.

Posted
32 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said:

Kad mu uzmu trofeje i prodaju ih...jel to znači da više nije Grand Slam šampion...

highresrollsafe.jpg

evo sanse djokovicu da prestigne ostale

• Ha-ha 1
Posted

Mislim da ipak ne treba ništa prejudicirat, bar dok se ne čuje druga strana. Ne bi bio prvi put da bivše raznoraznih selebritija pokušavaju na ovaj ili onaj način da ili izmuzu neki novac ili jednostavno zagorčaju život svojim ex-ovima. 

Nemaju Englezi uzalud onu izreku "Hell has no fury...."