Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Valjda je uzeo tri titule prošle godine, tako beše?

Od ovih što si pomenuo jedino Kruška ima profil za malverzacije. Nikoloz mi je nepoznanica. 

Edited by GlennGould
Posted
19 hours ago, Crni Bombarder said:

Po "opisu" bi se reklo da se sumnja na nekog od sledecih igraca: Beretinija,Svarcmana,Pera,Basilasvilija i De Minora

Viktor je nekada bio u top30 i ima 3 titule :whistling: :lol_2:

A i Tipsa :whistling:

• Tuzno 1
Posted

Ja na mogu da zamislim ni Pera.
On ima dobro dokumentovani istorijat pravljenja gluposti na i izvan terena,ali idiot nije. Sumnjam da je iko od navedenih.

Ustvari,sumnjam i u osnovanost ovakvih sumnji.
Sve su to igraci u top30,neki i u top20. Novac koji zaradjuju od nagradnih fondova,kao i onaj od sponzora te drugi legalni nacini zarada verovatno i premasuju iznos od neke namestaljke. Svakako smatram da bi mnogo vise izgubili karijerno gledajuci,nego sto bi profitirali ucescem u ovakvim nedozvoljenim aktivnostima.

Uostalom - vrlo dobro se zna na kojim nivoima se namesta i koji rang igraca je ciljna grupa kladionicarske mafije. Evo..citam kako ITF zeli da zabrani sajtove za zivo pracenje rezultata na manjim teniskim turnirima. U pitanju su fjucersi i turniri do 15.000 dolara nagradnih fondova,verovatno jer na njima teniseri manje zaradjuju pa su time laksi plen kriminalaca koji ih placaju da namerno izgube.

5 minutes ago, NMX said:

Viktor je nekada bio u top30 i ima 3 titule :whistling: :lol_2:

A i Tipsa :whistling:

Mogu da ih povuku :classic_biggrin:

Jedan je zavrsio karijeru,a drugi...drugi otvorio svoju teniski akademiju i prosiruje biznis. :classic_biggrin:

Posted
11 minutes ago, Charlie Foxtrot said:

I lošmi...i lošmi  :lol_2:

:classic_dry:

Mislimo na istog loshmija,tog velikog anti-Nadal forumasa,koji (pajz sad ovo) menja nick u vise ni manje - VAMOS Laki? Meni je tu nesto isuvise neobicno..skoro kao da je "izasao iz ormara" :lol_2:
@Vamos Lakijaviii seeee!!! :classic_biggrin:

Posted
21 hours ago, Crni Bombarder said:

Ustvari,sumnjam i u osnovanost ovakvih sumnji.
Sve su to igraci u top30,neki i u top20. Novac koji zaradjuju od nagradnih fondova,kao i onaj od sponzora te drugi legalni nacini zarada verovatno i premasuju iznos od neke namestaljke. Svakako smatram da bi mnogo vise izgubili karijerno gledajuci,nego sto bi profitirali ucescem u ovakvim nedozvoljenim aktivnostima.

Uostalom - vrlo dobro se zna na kojim nivoima se namesta i koji rang igraca je ciljna grupa kladionicarske mafije.

Davydenko? Tipsarevic? Ex-Top 5/10 igraci...

Sto se se tice ovih sadasnjih, Basilashvili definitivno najsumnjiviji.

Posted
2 minutes ago, Charlie Foxtrot said:

a mi se ovde nerviramo, raspravljamo, svađamo oko njih....

Kako?

Pa oko Shugarpove postoji maltene konzensus..:whistling:Jedino je @vanjabarsa"proziva" zbog malih loptica,da se teniskim zargonom izrazim :lol_2:

Posted
3 hours ago, Crni Bombarder said:

Nije niko Shugarpovu fercerao kao neku ultimat-giga-ribu,sta vam je? Da je jedna od atraktivnijih medju teniserkama - to jeste. O tome se jedino radi.

jedna od najatraktivnijih samo znaci da je precenjena. evo mcl ti moze reci koliko boljih riba ima samo u njegovom soliteru

3 hours ago, nlavrnja said:

Basila 80% Per 15% Beretini 4% ova dvojica 1% je moja procena 😄

po tebi ovi su precenjeni? :default_banned:

• Ha-ha 1