Boxy Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Nadal igra sigurno, najavljen je vec njegov trening, Roger ne igra, on je to rekao jos na W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Nova podloga na AOu, nisu nista rekli sto se tice brzine Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 4 hours ago, Boxy said: konacno http://www.tennis.com/pro-game/2019/07/zverev-beats-delbonis-to-reach-hamburg-quarterfinals/83772/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 5 hours ago, Boxy said: Nova podloga na AOu, nisu nista rekli sto se tice brzine Sljaka se najbolje odrzava na suncu, just saying 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) Kažu da je takva podloga, ili barem tog proizvođača, na pariskom mastersu i završnom londonskom turniru. Edited July 26, 2019 by CheshireCat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 10 hours ago, Boxy said: Nova podloga na AOu, nisu nista rekli sto se tice brzine Izgleda Pariz, London, Bazel… imaju ovu podlogu. Nudi se u tri 'brzine' med slo - med - med fast Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 U Australiji je uvek med djo...ko god da je proizvodjac 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) Quote "Novak je žrtva svoje želje da bude voljen" Bivši australijski teniser Tod Vudbridž podržao je mišljenje svog kontroverznog zemljaka Nika Kirjosa o Novaku Đokoviću. Kirjos, koji u poslednje vreme često provocira Đokovića izjavama, rekao je da je Đoković opsednut da ga svi vole. Vudbridž je prokomentarisao isto pomenuvši polufinale nedavnog Vimbldona gde je sam "poslao poruku" navijačima. "Novak je žrtva svoje želje da bude voljen, više nego što dopušta ljudima da ga vole. On to traži. U polufinalu ste mogli da vidite kako navijačima pokazuje uvo. Roberto Bautista Agut je odigrao sjajan poen i publika je to cenila, ali je Đoković želeo da aplauz za njega bude glasniji. To je bizarno ponašanje. On je neverovatan igrač, ali ne mora da ide tim putem, da pati da njemu aplaudiraju jače" , rekao je Vudbridž. Osvajač 16 Grend slem titula u dublu smatra da Đoković mora da se fokusira na igru."On ima ogromnu bazu navijača. Ne treba da se nađe na suprotnoj strani od njih, sa sam to uradio nekoliko puta, a to nije nešto što želiš da uradiš. On mora da radi ono što najbolje radi, da pobeđuje". Australijanac smatra da Đoković može da nadmaši Federera po broju Grend slem titula (20), nakon što je pobedio Švajcarca nedavno u Londonu iako je protiv sebe imao ceo stadion, skoro 15.000 ljudi. "Pitao sam ga o tome što je jeo travu na terenu, što mu je postalo tradicija, jer je osvojio pet puta i izjednačio se sa Bjernom Borgom. Ali stvar je u tome što on i nije baš slavio. Kao da je svima poslao poruku: 'Znate šta? Mogu da ovako divlje slavim i da vam prkosim, ali ja sam iznad vas i bolji sam od vas'. Interesantna psihologija. Često će sportisti iskoristiti protivničku publiku da sebe motivišu, a čini mi se da on to radi". Vudbridž je prokomentarisao i ponašanje svog zemljaka Kirjosa i konstantno provociranje Đokovića. Nik je pre nekoliko dana u Atlanti markerom prekrižio Đokovićevo ime na majici jednog navijača."Evo šta mislim o tebi i tvojoj majici. Gotovo", rekao je Kirjos."On zna da će to stvoriti kontroverzu. Ne shvatam zašto to pokušava da uradi. On mora da počne da pobeđuje u teniskim mečevima", istakao je Vudbridž. Edited July 29, 2019 by zoe Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ovih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Quote Nik je pre nekoliko dana u Atlanti markerom prekrižio Đokovićevo ime na majici jednog navijača."Evo šta mislim o tebi i tvojoj majici. Gotovo", rekao je Kirjos. Je l realno da neko ko ima više od 11 godina radi ovakve stvari? btw...Vudbridž možda, eventualno, maybe, ima neku poentu oko koje bi se dalo diskutovati ali je izgubio u gomili opštih mesta i gluposti tipa 'Znate šta? Mogu da ovako divlje slavim i da vam prkosim, ali ja sam iznad vas i bolji sam od vas'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 ovi svi redom ne znaju vise sta da pisu i pricaju o novaku , rusi sneska fedu,rafi i ostalima na gs turnirima,opasno se priblizava obojici po broju gs titula i ostalih statisticki "bitnih" rekorda pa sad ajde da kenjaju o trazenju ljubavi .....dokon pop i jarice krsti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Očekujem da do USO broj ovakvih članaka eksponencijalno raste, a koliko će ih biti posle USO zavisiće od toga ko ga osvoji. Što se Kirgiosa tiče, mislim da njemu ne bi bilo veće kazne nego da ga svi ignorišu i da niko ne reaguje na njegove ispade po društvenim mrežama. Šteta što je to nemoguće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 2, 2019 Author Share Posted August 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Oooo Jecoo gde si [emoji4] https://www.facebook.com/174667687063/posts/10156174592812064/ 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 4, 2019 Author Share Posted August 4, 2019 Kirios je ponovo imao nesto da izjavi na racun svojih kolega: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 4, 2019 Author Share Posted August 4, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 kako li je bilo u tom avionu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Pilot podigao prosecan IQ u avionu na 60 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 srecan rodjendan i Felixu, sledecem GOATu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 svi na okupu 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 srecan rodjendan jednom i jedinom GOATu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 18 minutes ago, Boxy said: srecan rodjendan jednom i jedinom GOATu 🤣 🤣 Pa ovo je epic na toliko nivoa 🤣 👏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Just now, Darth Steva said: 🤣 🤣 Pa ovo je epic na toliko nivoa 🤣 👏 Ne znam sto kad ja to oduvek govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts