Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 hours ago, double fault said:

Benoit Paire opens up about his mental health

FXZ0XSFWIAAu63o?format=jpg&name=small

Koliko sam ja shvatila iz francuskih tekstova na temu nema on povredu glave nego neka depresija ili sl

• Like 1
Posted

Tako je ^

Bice tamo Dodig, Bedene, Novak i jos jedan teniser iz BiH (izvinjavam se sto sam zaboravio ime)..igrace se neki egzibicioni mecevi i singlu i dublu. I bice neki kulturno-umetnicki program :classic_biggrin:

Fino je Osmanagic privukao novac

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Милица said:

Negde sam procitala da ce biti i egzibicioni mec Novak Dodig tamo u Visokom. 

Prvo je pisalo na SK da igra s Dodigom a sad umesto Dodiga stoji Šetkić.

Posted
14 minutes ago, alcesta said:

Prvo je pisalo na SK da igra s Dodigom a sad umesto Dodiga stoji Šetkić.

Vjerojatno se Dodig nije oporavio od ozljede prepona (?) zbog koje je odustao od sudjelovanja u prvom tjednu Wimbledona.

Posted

"Tokom cijelog meča srbijanski teniser bio je u interakciji s publikom koja je bila oduševljena. Također, probao je "posebnu" visočku vodu i upitao se da li je može nositi i na najveće svjetske turnire."

2023 Grand Slam incoming (ako se usude da ga puste digra).

• Ha-ha 1
Posted

:lol_2:

"Pričao sam sa Novakom kada je imao samo devet godina, tada sam ga upoznao. Kada je napunio 13 počeli smo da radimo stalno u narednih 18 godina,što je veoma dug period. Svaki put bi mi rekao i znam da je to njegova ideja, on želi da stigne do broja od 30 slemova. Tri i nula. To Novak želi", rekao je Obradović.

• Tuzno 1
Posted

Kako je to tačno radio s Obradovićem "stalno" kad je bio kod Pilića u Minhenu? :classic_biggrin: Da ne pominjem kasnije, znači radili su stalno do Novakove 31. godine... Ovo je nešto kao ono s kineskom DC reprezentacijom :classic_biggrin:

Posted

To je valjda izjavio za BBC, on te strance laze i maze kako stigne :lol_2:

a mozda i zivi u ubedljenju da je stvarno radio sa njim i da mu je pomagao :classic_wacko:

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Zaboravila sam ove druge životinje, sećam se samo foka i delfina:classic_biggrin:

Verovatno je bolje sve njegove izjave stavljati na onu temu za naslove, zaboravih kako se zove... a po mogućnosti i u spojler :classic_ninja:

Posted (edited)

zasluzila devojka :bravo:

Tunisian Presidency - الرئاسة التونسية

During an official ceremony, President #Kais_Saied decorates Tunisian and international champion

@Ons_Jabeur

with the first class insignia of the Order of the Sports Merit in recognition of her remarkable achievements. #TnPR

FXozDq4UUA0nvTI?format=jpg&name=smallFXovGQFUYAAhKnE?format=jpg&name=smallFXou8LNVsAMr09S?format=jpg&name=360x360

Edited by double fault
  • Like 2