wwww Posted November 9, 2021 Author Share Posted November 9, 2021 pitanje je sta se desava s onima (vakcinisanima) koji su bili u istom avionu s nekim ko je bio pozitivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 48 minutes ago, wwww said: pitanje je sta se desava s onima (vakcinisanima) koji su bili u istom avionu s nekim ko je bio pozitivan. Svi u karantin naravno! Ja ne znam gledaju li ti iz Australije ove turnire po Evropi, tribine dupke pune, a masku jedva ko da nosi (mene strah da ih gledam ) ali nigde nije posle toga registrovano masovno zarazavanje. Novak i Medo ce igrati tamo sigurna sam i ne verujem da ce ikada odgovoriti na pitanje da li su vakcinisani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Kad donesu pravilo da samo vakcinisani mogu da igraju, nece biti tesko zakljuciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Nikada ga nece doneti i nikada se nece saznati da li su vakcinisani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Da, posto je Australija bila bas opustena u merama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 I Italija je pa ce ipak igrati Torino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Hahahahah, Italija i Australija kao nebo i zemlja, bukvalno ne mogu da se porede kakve su mere jedni i drugi sprovodili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Biće pravi bezobrazluk ako budu insistirali na dvonedeljnom karantinu za vakcinisane zbog kontakta u avionu. Neka ih testiraju svaki dan ako treba, ali moraju im dozvoliti treninge, pa ne moraju da ih puštaju okolo u šoping i tako to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Bio je na koncertu u NY gde se nije moglo uci bez vakcine, to vam nije dovoljan dokaz da treba da prestanete da se nadate da ce ga vakcinalni status spreciti u igranju AO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ozbiljno poredis jedan koncert i ulazak u drzavu kao sto je Australija koja je mesecima drzala svoje drzavljane u strogom karantinu? U krajnjem, isti ti drzavljani Australije mogu sa pravom da se bune, kako to tamo neki sportisti mogu da ulaze bez vakcine i oni mesecima nisu mogli da se vrate kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 A sto u Francuskoj gde je obavezan karantin za one koji dolaze iz srbije a nisu vakcinisani on nije bio u karantinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Sto znaci da se vakcinisao, ali nece da kaze i to je najgora opcija, zna da u Srbiji ljudi umiru, zna da vakcinacija ne ide najbolje, a on nece da kaze da se vakcinisao nego se sebicno ponasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ovaj smajli si bas lepo izabrala nasilje? Prosle godine su se drzavljani Australije bunili sto nisu mogli mesecima da se vrate kuci jer nije bilo letova, a sportiste su carter letovima prebacili tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 pa svrcka se on i po spaniji gde je potpuno vakcinisano u septembru 72,5 % stanovnistva i gde je maltene svako izgubio nekog tokom (jos )prosle godine pa se vakcinacija podrazumeva i ne gleda se blagonaklono na nevakcinisane niti imaju ikakav bonus za to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Da, onda kad je ceo svet svoje gradjane vracao kuci, cak i mi nesretnici, ovi su im samo rekli: snadjite se, ovde se necete vracati. Granice izmedju drzava unutar same Australije su bile zatvorene, a tu mozes i kolima, ne treba ti avion, pa ljudi nisu mogli kuci da se vrate. Melburn je jedan od gradova sa najduzim strogim karantinom na svetu, ali ti sad zastupas tezu da sportisti samo treba da dodju, bez vakcine, bez karantina, samo da bi Nolo uzeo taj 21. slem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Jadni vi fedfanovi koliko cete vi jos propatiti zbog Nola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 7 minutes ago, Boxy said: samo da bi Nolo uzeo taj 21. slem E ovo sam htela da cujem Strah od 21. je zapravo glavni motiv tvoje brige za Novakov vakcinalni status, sve ostalo je suplja prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Boze mili kakav post sigurno se ne pati zbog takvih stvari, nego je smesno citati sta sve pravdate i sta sve ocekujete, samo da bi Nolo osvojio taj 21. u Australiji...u fazonu ste: jebes sve, daj taj slem, kakva pandemija, kakva pravila, kakve mere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Ali kako vas samo ne mrzi da se prepucavate oko ŠBBKBB a niko ne zna šta je tačno, možemo samo da pretpostavljamo bez dokaza. Doduše nije da je to ikad nekog sprečilo da iznese mišljenje o bilo čemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 19 minutes ago, Boxy said: Sto znaci da se vakcinisao, ali nece da kaze i to je najgora opcija, zna da u Srbiji ljudi umiru, zna da vakcinacija ne ide najbolje, a on nece da kaze da se vakcinisao nego se sebicno ponasa. Zašto neće da kaže? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 1 minute ago, MilošVB said: Zašto neće da kaže? Ne znam, ali ako se svuda seta slobodno, a samo vakcinisani mogu, onda je jasno da je vakcinisan, a sta je on prespojio u svojoj glavi, to samo on zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 A to je već rekao, on je za pravo izbora i da se ljudi ne dele i ne diskriminišu po vakcinisanosti, pa isteruje neke svoje principe Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 9, 2021 Author Share Posted November 9, 2021 20 minutes ago, Boxy said: Sto znaci da se vakcinisao, ali nece da kaze i to je najgora opcija, zna da u Srbiji ljudi umiru, zna da vakcinacija ne ide najbolje, a on nece da kaze da se vakcinisao nego se sebicno ponasa. Pa kad Ceca, srpska Majka, nije ubedila Srbe da se vakcinisu, kao i AV (za koga je koliko bese glasalo na proslim izborima?) otkud to ocekivanje da ce se Srbi vakcinisati ako se Novak vakcinise i to javno podrzi? Koliko sam ja ispratila, zapravo najveci procenat onih koji su se vakcnisali NISU u taboru AV niti ljubitelji Cece. Ovi koji se ne vakcinisu su zapravo u najvecem procentu obozavaoci Oca Nacije i srpske Majke, pa kad ovi nisu uspeli da ih nagovore da prime bocu kako ce sad Sin nacije u tome da uspe? Da sad ne citiram Puzigacu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 1 minute ago, wwww said: Pa kad Ceca, srpska Majka, nije ubedila Srbe da se vakcinisu, kao i AV (za koga je koliko bese glasalo na proslim izborima?) otkud to ocekivanje da ce se Srbi vakcinisati ako se Novak vakcinise i to javno podrzi? Koliko sam ja ispratila, zapravo najveci procenat onih koji su se vakcnisali NISU u taboru AV niti ljubitelji Cece. Ovi koji se ne vakcinisu su zapravo u najvecem procentu obozavaoci Oca Nacije i srpske Majke, pa kad ovi nisu uspeli da ih nagovore da prime bocu kako ce sad Sin nacije u tome da uspe? Da sad ne citiram Puzigacu... Samo sto Djokovica voli jedno 90% Srbije, ni Ceca, a sigurno ne Vucic ne mogu da se porede sa njegovom popularnoscu. I ako svojom izjavom natera i mali procenat ljudi da promeni misljenje i da se vakcinisu, to je bitnije od svega sto je uradio na teniskom terenu. A Vucic je najavljiao tu vakcinaciju mesecima, nije bas bio prvi u redu da zavrne rukav, mislis da tako nije uticao na narod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 (edited) Nije to baš sve tako jasno podeljeno. Čini mi se da postoji dobar deo antivaksera koji tera inat Vučiću i "njegovim" vakcinama. Kao i kod nas što od početka imamo one koji neće vakcinu između ostalog jer je Milo rekao da treba Inače šteta da kvarimo ovu temu kad nam je tu pored tema o tenisu i koroni. Edited November 9, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts