Jump to content

Izvan i iza turnira

wwww

Recommended Posts

48 minutes ago, wwww said:

pitanje je sta se desava s onima (vakcinisanima) koji su bili u istom avionu s nekim ko je bio pozitivan.

Svi u karantin naravno! 

Ja ne znam gledaju li ti iz Australije ove turnire po Evropi, tribine dupke pune, a masku jedva ko da nosi (mene strah da ih gledam :classic_sad:) ali nigde nije posle toga registrovano masovno zarazavanje.

Novak i Medo ce igrati tamo sigurna sam i ne verujem da ce ikada odgovoriti na pitanje da li su vakcinisani. 

Ozbiljno poredis jedan koncert i ulazak u drzavu kao sto je Australija koja je mesecima drzala svoje drzavljane u strogom karantinu?  :twak:

U krajnjem, isti ti drzavljani Australije mogu sa pravom da se bune, kako to tamo neki sportisti mogu da ulaze bez vakcine i oni mesecima nisu mogli da se vrate kuci.

Da, onda kad je ceo svet svoje gradjane vracao kuci, cak i mi nesretnici, ovi su im samo rekli: snadjite se, ovde se necete vracati.

Granice izmedju drzava unutar same Australije su bile zatvorene, a tu mozes i kolima, ne treba ti avion, pa ljudi nisu mogli kuci da se vrate.

Melburn je jedan od gradova sa najduzim strogim karantinom na svetu, ali ti sad zastupas tezu da sportisti samo treba da dodju, bez vakcine, bez karantina, samo da bi Nolo uzeo taj 21. slem

Boze mili kakav post :twak:

sigurno se ne pati zbog takvih stvari, nego je smesno citati sta sve pravdate i sta sve ocekujete, samo da bi Nolo osvojio taj 21. u Australiji...u fazonu ste: jebes sve, daj taj slem, kakva pandemija, kakva pravila, kakve mere

• Ha-ha 1

20 minutes ago, Boxy said:

Sto znaci da se vakcinisao, ali nece da kaze i to je najgora opcija, zna da u Srbiji ljudi umiru, zna da vakcinacija ne ide najbolje, a on nece da kaze da se vakcinisao nego se sebicno ponasa.

Pa kad Ceca, srpska Majka, nije ubedila Srbe da se vakcinisu, kao i AV (za koga je koliko bese glasalo na proslim izborima?) otkud to ocekivanje da ce se Srbi vakcinisati ako se Novak vakcinise i to javno podrzi?

Koliko sam ja ispratila, zapravo najveci procenat onih koji su se vakcnisali NISU u taboru AV niti ljubitelji Cece. Ovi koji se ne vakcinisu su zapravo u najvecem procentu obozavaoci Oca Nacije i srpske Majke, pa kad ovi nisu uspeli da ih nagovore da prime bocu kako ce sad Sin nacije u tome da uspe? :smiley24:

Da sad ne citiram Puzigacu...

• Like 1

1 minute ago, wwww said:

Pa kad Ceca, srpska Majka, nije ubedila Srbe da se vakcinisu, kao i AV (za koga je koliko bese glasalo na proslim izborima?) otkud to ocekivanje da ce se Srbi vakcinisati ako se Novak vakcinise i to javno podrzi?

Koliko sam ja ispratila, zapravo najveci procenat onih koji su se vakcnisali NISU u taboru AV niti ljubitelji Cece. Ovi koji se ne vakcinisu su zapravo u najvecem procentu obozavaoci Oca Nacije i srpske Majke, pa kad ovi nisu uspeli da ih nagovore da prime bocu kako ce sad Sin nacije u tome da uspe? :smiley24:

Da sad ne citiram Puzigacu...

Samo sto Djokovica voli jedno 90% Srbije, ni Ceca, a sigurno ne Vucic ne mogu da se porede sa njegovom popularnoscu.

I ako svojom izjavom natera i mali procenat ljudi da promeni misljenje i da se vakcinisu, to je bitnije od svega sto je uradio na teniskom terenu.

A Vucic je najavljiao tu vakcinaciju mesecima, nije bas bio prvi u redu da zavrne rukav, mislis da tako nije uticao na narod?

Nije to baš sve tako jasno podeljeno. Čini mi se da postoji dobar deo antivaksera koji tera inat Vučiću i "njegovim" vakcinama. Kao i kod nas što od početka imamo one koji neće vakcinu između ostalog jer je Milo rekao da treba :ajme:

Inače šteta da kvarimo ovu temu kad nam je tu pored tema o tenisu i koroni.

Edited by alcesta