didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 ne zamaraj me trivijalnostima, no poslusajmo pesmu gospoda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Dzimi Batler ima bolju pesmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 5 hours ago, Manu said: daj ekipu brogdone edit: mislim imam iskustva sa ispadanjem iz lige pa da ti kazem imas li cemu da se nadas Bas smo dominantni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Fali vam jos 1 krilo, mislim da je tu problem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 uff da, bas vas zajebavaju RoCo i Otto za sad, a bekove ste draftovali na bazi kurca. Ajde ova dvojica ce valjda i proigrati, mozda ce i Nickeil, ali Augustin, Forbes, Bazemore pa i Warren ne mogu specijalno da doprinose ni kad igraju svoju najbolju kosarku. Slabo vam se povredjuju igraci ako nista drugo, ali trebace srece za opstanak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 1 minute ago, Manu said: uff da, bas vas zajebavaju RoCo i Otto za sad, a bekove ste draftovali na bazi kurca. Ajde ova dvojica ce valjda i proigrati, mozda ce i Nickeil, ali Augustin, Forbes, Bazemore pa i Warren ne mogu specijalno da doprinose ni kad igraju svoju najbolju kosarku. Slabo vam se povredjuju igraci ako nista drugo, ali trebace srece za opstanak. Forbes je sasvim ok, njega smo u 12. rundi skupili, Baze je isto ok za ono sto igramo, samo nam trebaju trice i stilevi od njega. DJ i Nickeil ne igraju nista, ali ok, uvek moze da se izlesinari nesto sa FA. Warren je sasvim ok glava, samo sto se jos nije uklopio u Indy, sinoc je imao vrh partiju. Bekove smo skupljali samo da popune pozicije. Sve je to dzabe kad Kapela ima 7 skokova po tekmi i Oto sutira 25% iz igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ma nece da ispadnu na kraju dana ce daju Kapelu za 2 igraca (ibaka i white). Ali kapela je problem nindza kornjaca najvise je njega sjebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 bazemore moje noćne more. jedan od nikad više igrača što se mene tiče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Mogu ja da im dam 2 igraca za Gobera- Bejnsa i novog Peju Stojakovica Dankana Robinsona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Sta ce ti kad imas Lamarkana DD masinu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Nemam, zamenio si me sa nekim. Imam T. Prince DD masinu jel ti poznat taj igrac. Edited November 4, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) @uini Brat Drveni je razbio kad god je dobio sansu, ali za par dana se vraca Grifin, tako da je to kraj voznje. Mozda posluzi negde oko plej ofa, ako ugase Grifina. Tada ce verovatno minimizirati i Markifa. Edited November 4, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) definitivno zaslužuje minute i kada se vrati griffin. može i small ball centra 6-7-8 minuta i na PF makar toliko možda tripujem ali baš mi se dojmi a nije ni mator Edit al jbga, ne mogu da čekam da kejsi shvati. tj vero razume ali kao i fizdale ne sme da klupira ta malo veća imena ako im to nije predočio na leto Edited November 4, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Neka im predoci pred Mitrovdan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @uini Maxa mi preti izbacivanjem iz fransize ako izgubimo od tebe. Toliko je napet i nervozan oko duela, da me je u prve dve nedelje takmicenja pljuvao svaki dan, da bi na kraju sedmog dana kad odnesemo ubedljivu pobedu napisao "ma imas srece govno malo" , ali sve je to nervoza i anksioznost pred duel s tobom u trecoj rundi. Ne zeli nikako da izgubimo. Veliki je ovo derbi, prvi i drugi na tabeli, veliki rivalitet... A ti nikad jaci. Srecno brate moj Vini, neka bolji pobedi. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 sujeta je veliki motivator 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Od pocetka vrsi ogroman pritisak na mene, pricao o penziji a motivisaniji vise nego ikad Neverovatan manipulator od coveka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @Itachi Uchiha cestitke, jeste da su sve tesne cat otisle tebi, ali posto KAT nije igrao, posteno razglavljivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 1 hour ago, delgado said: @uini Maxa mi preti izbacivanjem iz fransize ako izgubimo od tebe. Toliko je napet i nervozan oko duela, da me je u prve dve nedelje takmicenja pljuvao svaki dan, da bi na kraju sedmog dana kad odnesemo ubedljivu pobedu napisao "ma imas srece govno malo" , ali sve je to nervoza i anksioznost pred duel s tobom u trecoj rundi. Ne zeli nikako da izgubimo. Veliki je ovo derbi, prvi i drugi na tabeli, veliki rivalitet... A ti nikad jaci. Srecno brate moj Vini, neka bolji pobedi. Vraća vam se Kanta za @uini duel. Igraće sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Uini, to moze samo tebi da se desi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Poslao sam doktorku Marijanu u NO posto protivnik ima Okafora u ekipi. Quote Derrick Favors (knee) is a game-time call for Monday vs. Brooklyn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 A mogao si i da posaljes vesele devojke u sobu Gentrija da da vecu minutazu Hejzu. Jednostavnije je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Veceras od Kapele ocekujem 11 poena 6 skokova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Vraca se Sekvoja! Daj brogdone neki trejd da padne inace ispadanje :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 5 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Vraca se Sekvoja! Daj brogdone neki trejd da padne inace ispadanje :/. Nema sanse sad, sell low je siguran put u B ligu. Kad krenu da igraju nesto, tad moze, ako ne krenu, onda jbg, sljakace se B ponovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts