Zvezdinho Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Ono kad hoces da povecas trade value nekom igracu, pa ga hvalis za svaku sitnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Aha. Evo vec 4 stl i 2 blk. To bukvalno nema niko na redovnom nivou. Tako i prosli mech. IT 8 pts i 6 ast za 10 min. Fino, ali dzabe kad su centri out. Looney of rbs masina na duze sjeban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Ho-ho, 5. stl Matisa. Decko je lud. Zamalo da ga izgubim zbog nestrpljivosti. Sutra slusam ponude za Oladipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 I nesrecni Pametnjakovic je nasao da silji patku nad mojim loozerima 😴 Brate @Zvezdinho, ako me ovi Ugari uapse, ostavljam ti ekipu u amanet 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 IT u 11. rundi kradja drafta. Lagani DD za 20-tak min. Tek ce biti zanimljivo kad krene da igra 30 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) 2 hours ago, Zvezdinho said: Ono kad hoces da povecas trade value nekom igracu, pa ga hvalis za svaku sitnicu. Madjija je "saradjivao" sa Wukom, ali ostatak iz B se mozda upeca 😜 @delgado Sta trazite za Kantu iz Bostona 😁 Edited October 31, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Dropovao sam 20-10 igraca 😞 Bora da mi se zahvali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 7 hours ago, delgado said: Igramo Maxa i ja protiv Uinija, a to su ti trenutno 2 prvoplasirane ekipe na tabeli (od sledece nedelje mozda zamenimo mesta, tj mi hocemo biti prvi ne znamo za vinija) , ali svakako je to veciti derbi, jer i Maxina i Uinijeva fransiza su to od pocetka i postoji kontunirani rivalitet. biće samo taj večiti dok se završi nedelja. probaću da skinem teret sa ekipe i iznapusavam maxu ali ne obećavam ništa. sad je chale, pa je neunistiv 5 hours ago, maXa88 said: I uini je igrao dvAbu ako se ne varam. čuj igrao, stvorio, zajedno sa zaddom, maticem, loshmikom i mnogim drugim pionirima prestižnog takmičenja od sekundarnog značaja 5 hours ago, John Dies at the End said: @uini pozajmio woodu-ou lutkice od dozivotnog broja 2 ... Brown out 😴 ne vredi, (pevam) russ je jači i od sudbine, njemu niko ništa ne može 3 hours ago, Wook said: Gotov sam, ode i Myles Turneru zglob, i to gadno. Ne može da hoda sam. Ayton, Turner i Looney. Bez centara lagano ispadam. au, ekstremno zajebana situacija inače ovaj @Zvezdinhoje FA nocturnal animal, ne mogu ja protiv ovih što operišu između dva i pola4, ode mi elfrid. neka te služi u radosti i veselju. 45 minutes ago, Drakaris said: Dropovao sam 20-10 igraca 😞 Bora da mi se zahvali. kao onomad maxa jokića :izlazim sam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 On 10/29/2019 at 6:21 PM, Itachi Uchiha said: Unleash Nerlens Noel. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Masakr Hardena leb ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Pa osim poena nista posebno 😜 Criple Fight protiv dugogodisnjeg fantasy (ari ne)prijatelja #O.J.Mayo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 I dalje sam u soku, dobra stvar da sam ga igrao plus; prvo irving blizu Td sa 50, sada ovaj govnjar glizu Dd sa 60 a nije ni fg ni to sjebao.... ugasiti jebani Washington Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 Kol'ko puta treba da ti kazem jebote, nisam ja dropovo jokica nego naduvani delgado! Prolupao covek te godine, pa sam morao onda njega da dropujem 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 jbga, ti si maxa nacionale aka maxo sujeta, ne može valjevska prevara da ti bude kriva. sećam se da sam pokupio debeljucu par sati pred njegovu breakout tekmu protiv duncana i spursa, što ga nisi uzeo kad si sve znao :i 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) uini stvorio jokica, jakovljevic style Edited October 31, 2019 by Itachi Uchiha 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Liga da kazni Embida jedno 30 utakmica, kakvu poruku salje deci ..... Malo je 30, 40 ipak.. Ipak ce mi treba Sekvoja za Off rebi blk/stl, defanzivne resavamo i bez njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Suspenzija ce najverovatnije biti 1-2 uutakmice. Zeler 16. na player rater. To je kradja drafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 4 hours ago, Drakaris said: Dropovao sam 20-10 igraca 😞 Bora da mi se zahvali. Ima li neko da nije stavio WA na momka iz Sakramentola 🙂 @uini Jbg, u zemlji slepih covek sa jednom okom je kralj. zato si ti kralj jelte hehe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 45 minutes ago, Drakaris said: Suspenzija ce najverovatnije biti 1-2 uutakmice. Zeler 16. na player rater. To je kradja drafta. Sad sam video i iznenadio se. Fora je samo sto nece tako igrati celu godinu, a i svake godine propusti dvocifren broj meceva. Ako nastavi na 80% od ovog starta ulazi u MIP pricu. Kradje drafta: Holmes, FVV, Zeller, IT... Imam jednu ponudu za Oladipa. Ne stidite se, da cujem i ostale. Hajde Zveki, znas da je pre 2 god. bio bolji od PG-a npr. : ) Igraces ti plej of, moras malo i da rizikujes : ) Hajde i ti Borivoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 5 hours ago, uini said: biće samo taj večiti dok se završi nedelja. probaću da skinem teret sa ekipe i iznapusavam maxu ali ne obećavam ništa. sad je chale, pa je neunistiv čuj igrao, stvorio, zajedno sa zaddom, maticem, loshmikom i mnogim drugim pionirima prestižnog takmičenja od sekundarnog značaja ne vredi, (pevam) russ je jači i od sudbine, njemu niko ništa ne može au, ekstremno zajebana situacija inače ovaj @Zvezdinhoje FA nocturnal animal, ne mogu ja protiv ovih što operišu između dva i pola4, ode mi elfrid. neka te služi u radosti i veselju. kao onomad maxa jokića :izlazim sam: Bre uini stojao Pejton toliko da je pocela da duva promaja ili onaj vetar sto nosi zbun. Ja se cudim koliko je stojao da ga niko nije uzeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 (edited) A sada dame i gospodo, fantazi strucnjaci koji su pricali da ce Kaminski da bude bolji od Bejnsa, Bejns je smesan bla bla truc i tako to cujte i pogledajte. Malo je faliko za TD dabl. Ovde ne pise daje imao 12 ribaundera. Za to vreme u zemlji mormona. Quote Rudy Gobert posted 13 points, seven rebounds, two blocks and one steal in a 110-96 home win on Wednesday. Edited October 31, 2019 by Zvezdinho 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Tako je Zveki. Moraju jos strucnjaci da uce. Fantazi strucnjaci rekose da se sticajem okolnosti FVV nasao u TOP50, a posle sinocne utakmice, 36. na player rater-u. Ne znaju da on igra za ugovor od nekih 100/4 i da je on uz Siakama buducnost tima. Lav ako ne bude imao vecih povreda, lagano u prvih 10 na player rateru. Lagano covek skupi 20 skokova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 A tek strucnjaci sto uzimaju rejter u 2 nedelji ozbiljno. Evo dam ti 2 top 50 igraca jedan je pj tucker a 2 derick rose obojica ispred top 20 igraca Markanena 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 35 minutes ago, Zvezdinho said: Bre uini stojao Pejton toliko da je pocela da duva promaja ili onaj vetar sto nosi zbun. Ja se cudim koliko je stojao da ga niko nije uzeo. ma jasno, nego imam već jruea i zacha dtd plus sinoć rekoše da je wendell oteko u oči pa nisam smeo da se zajebavam sa jos jednim koji ne igra da vidimo šta može microwave monk, sinoć mi podgrejao ekipu pošteno za 20 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 10 minutes ago, LayupFromTheMidget said: A tek strucnjaci sto uzimaju rejter u 2 nedelji ozbiljno. Evo dam ti 2 top 50 igraca jedan je pj tucker a 2 derick rose obojica ispred top 20 igraca Markanena lol, kada si mi nudio za Bena, jel si gledao sadasnji player rater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts