Zvezdinho Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Jel ce da priznamo @maXa88 i @delgado ovakvu titulu ili ce da ponistimo sezonu kao EL i ABA liga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Al' ste se raspisali... Kakva qrc palac titula kad sam ih čak i ja pobedio 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted June 5, 2020 Author Share Posted June 5, 2020 (edited) Koji si ti druze zaboga?!??1 Hvala svima na iskrenim cestitkama. Prvo da se slegnu utisci posle svega pa cemo odrzati jednu duzu konferenciju. Stej tjund Edited June 5, 2020 by maXa88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 A ti uini mogao si bar da doneses cvece kad vec cestitas sampionima... 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Stvarno kakvi ste to ljudi, 0 (SLOVIMA NULA) cestitki za potpuno zasluzenu titulu. Pa vreme mi je da promenim i potpis he he 🏆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Neko je Virtus, a neko "komšija sa tamne strane brda" 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Cestitke Delgadu i Maksi na tituli. Nadam se da ce i Bron da klacuje kao i vi ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 13 hours ago, maXa88 said: A ti uini mogao si bar da doneses cvece kad vec cestitas sampionima... 😏 12 hours ago, delgado said: Stvarno kakvi ste to ljudi, 0 (SLOVIMA NULA) cestitki za potpuno zasluzenu titulu. Pa vreme mi je da promenim i potpis he he 🏆 da su bucksima priznali titulu pa da priznam i ja vama #ostoja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 Kloshari sa ESPN-a mi ladno ponistili pobedu nad 1.favoritom lige i ponistili mi Bobi Covid-19 game E eve vam ga na sto ce da ponistite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted June 8, 2020 Author Share Posted June 8, 2020 (edited) On 6/7/2020 at 12:01 PM, uini said: da su bucksima priznali titulu pa da priznam i ja vama #ostoja Jos uvek si na aspiratorima uini. Nema sta, razumem te. Ludi degli ti da drugi pick fore i opet osvojimo u nikad jacoj ligi. Bice bolje sledece sezone. Edited June 8, 2020 by maXa88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 12, 2020 Share Posted June 12, 2020 Bolje da si mu poslao neki klip Steve Smita na PM, vise bi ga pogodilo nego ova kao fora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 4. sezonu za redom menjam ligu. to mora da je rekord. jel uspeo jos neko osim mene dva puta da se kvalifikuje u a ligu? bas mi zao nakamure, ako se dobro secam dugo je bio drugi na tabeli i pri kraju je spao na peto mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 1 hour ago, gggggggg said: jel uspeo jos neko osim mene dva puta da se kvalifikuje u a ligu? taj sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 a jesi i ti ispao dva puta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) 4 minutes ago, gggggggg said: a jesi i ti ispao dva puta... jednom sam otisao sam u b ligu, nakon prve sezone, posto nisam imao pojma edit a drugi put sam ispao Edited June 14, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted June 14, 2020 Author Share Posted June 14, 2020 Koga si bese birao tad u prvoj rundi? Ne mogu da se setim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 39 minutes ago, maXa88 said: Koga si bese birao tad u prvoj rundi? Ne mogu da se setim kada sam ispao? steph curryja, imao sam top 3 ili 5 pick Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted June 14, 2020 Author Share Posted June 14, 2020 Nije bio Gasol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 7 hours ago, maXa88 said: Nije bio Gasol? to je bila moja prva sezona u b ligi (kada sam svojevoljno otišao), nisam video da mi je u player queue stikliran gasol, iako je bio cca 5-6 opasnu sezonu je imao, svakako je bio u top 20 na kraju po rtg i tad bih se vratio da nije matica i kamana. sad iz ove perspektive, shvatam da je to godina kada se priklonio white supremacyju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Ne znam kako se nosite u real life kada ispadnete iz lige 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Čestitam delgadu i maxi osvajanje superkupa Aba lige i Kup Radivoja Koraća al jbga to nije dovoljno za najveću od svih titula jer imam dojavu da bih vas sve iskidao na komade da se sezona nastavila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Čestitam delgadu i maxi osvajanje superkupa Aba lige i Kup Radivoja Koraća al jbga to nije dovoljno za najveću od svih titula jer imam dojavu da bih vas sve iskidao na komade da se sezona nastavila. Neko je Ostoja a neko Zaneti ( ne Xaviar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted June 15, 2020 Author Share Posted June 15, 2020 Hvala Caoze na iskrenim cestitkama. Nevezano sto si dobio preko pi*ke u regularnom delu, vidi se i da si borac i da ces izaci jos jaci iz jos jednog poraza. Ti bar znas kako se sisojevski osvaja la liga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) Delgadov potpis Ovako i Ostoja da stavi na svoj instagram/fejs/tviter nalog Quote 2019/20 (feat Maxa) Edited June 16, 2020 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Steta jos je Zveki imao Magiju u 1/8, bilo bi otvoren put da se ode daleko sa Donovanom masinom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts