Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) 25 minutes ago, delgado said: Što prizivaš dečka za finale, u ovoj konkurenciji teško je i opstati, Maksa je da djnemanjom u prvoj sezoni igrao polufinale, pobogu. Ti ima da smrdiš ko zna još dokle u b ligi , dok Matić svake sezone ima konkurentan tim i jedan je od boljih fantasy playera Živiš u prošlosti, zveki, koga boli qrac da l ćeš nekom biti coowner... Niko te se ne plaši, stari širkane. U pravu si, samo mi nije jasno sto si me onda molio da ti budem coowner, nisam ja tebe kontaktirao, nego ti mene Jedan dan kazes legenda sam, drugi dan smrdim u B ligi.A mene pre 2 sezone prozivali da sam bipolaran Lepo je delgado sto je konkurentan, al moze barem nekad neko finale pre nego sto pocne da se kurci kao sto sad radi ( u tome je fora, kurchi se bez pokrica, zbog toga sam ga i bocnuo ),cak je i maksi uspelo da udje u to finale jednom. Edited October 15, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 1 hour ago, Zvezdinho said: U pravu si, samo mi nije jasno sto si me onda molio da ti budem coowner, nisam ja tebe kontaktirao, nego ti mene Jedan dan kazes legenda sam, drugi dan smrdim u B ligi.A mene pre 2 sezone prozivali da sam bipolaran Lepo je delgado sto je konkurentan, al moze barem nekad neko finale pre nego sto pocne da se kurci kao sto sad radi ( u tome je fora, kurchi se bez pokrica, zbog toga sam ga i bocnuo ),cak je i maksi uspelo da udje u to finale jednom. Onda kada se igralo u starkama na zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 21 hours ago, nlavrnja said: Jel bora @Noćna_mora_b92_fantazera ili onaj neki postar? Mene jowanitza brine Nadje li ga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) BREAKING NEWS!!! Ustanovismo ortak (ovaj sto je usao iz B u A) i ja da ce nam biti nemoguce da pricamo o NBA-u ako igramo fantasy jedan protiv drugog, pa prelazim kod njega 😄 Plus taman da ne kukate na regularnost (nije ti ovo ABA rodjace). Xpertu ostaje tim, da vidimo sta jos ume sem da mene sprecava da pravim glupe trejdove (sto je ranije mnogo bolje radio <_<). Zbog posla i bavljenja nfl fantasyjem on kaze da ne moze samostalno da vodi ekipu, pa ce potraziti CO, brzo ce se izjasniti... Ako slucajno ne bude igrao, kome nudimo mesto, nbk/zvezdinho/manu/glasanje? 😄 @Wook Saljem veceras kruzni mejl svima, mada mi od gomile ljudi potvrda ne treba Edited October 15, 2019 by nlavrnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 (edited) 1 hour ago, Wook said: Onda kada se igralo u starkama na zemlji. Bilo je to preprosle sezone. Nek uzme zvekija! Do sad nije nesto narocito pisao ali posle njega pozelece da ugasi nalog Edited October 15, 2019 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 11 minutes ago, nlavrnja said: BREAKING NEWS!!! Ustanovismo ortak (ovaj sto je usao iz B u A) i ja da ce nam biti nemoguce da pricamo o NBA-u ako igramo fantasy jedan protiv drugog, pa prelazim kod njega 😄 Plus taman da ne kukate na regularnost (nije ti ovo ABA rodjace). Xpertu ostaje tim, da vidimo sta jos ume sem da mene sprecava da pravim glupe trejdove (sto je ranije mnogo bolje radio <_<). Zbog posla i bavljenja nfl fantasyjem on kaze da ne moze samostalno da vodi ekipu, pa ce potraziti CO, brzo ce se izjasniti... Ako slucajno ne bude igrao, kome nudimo mesto, nbk/zvezdinho/manu/glasanje? 😄 @Wook Saljem veceras kruzni mejl svima, mada mi od gomile ljudi potvrda ne treba Ko je bio 17. kod nas prosle godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 3 minutes ago, Wook said: Ko je bio 17. kod nas prosle godine? Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) Eto, neka se dogovore Manu i 5. iz B prosle godine. Jedan od njih dvojice neka igra. Edited October 15, 2019 by Wook 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 2 minutes ago, Wook said: Eto, neka se dogovore Manu i 5. iz B prosle godine. Jedan od njih dvojice neka igra. A Zveki 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 2 minutes ago, Drakaris said: A Zveki 😄 Sta, Zveki nije bio ni 5.? Ovako bi bilo najregularnije - 17. iz A, ili 5. iz B, ako bude bilo potrebe za dopunom lige. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Vidite da to resite na vreme, zato sto utice na pomeranja u sve 3 lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 To sam i ja mislio, nbk ili manu (nbk je bio mislim 3, valjda jedini bolji seed koji je izgubio qf). Sledeci bi bio zveki. Mada sam u svakom slucaju za glasanje ako se ne dogovore. Al prvo da sacekamo Xperta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Još ima nade za Zvekija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) 8 minutes ago, Wook said: Sta, Zveki nije bio ni 5.? Ovako bi bilo najregularnije - 17. iz A, ili 5. iz B, ako bude bilo potrebe za dopunom lige. NBK i Djolo su igrali za peto mesto, gde je NBK dobio. Videcemo sta kaze Xpert, on je zatrazio pomocnika, ne znam da li bi to neko zeleo iz B lige sem Zvekija, verovatno bi mu dao i da draftuje. Edited October 15, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 To u ovom svetu soubiznisa uopste nije vazno. Gleda se ko ce doneti vecu gledanost i novac a to zveki nosi sa sobom. Ne kazem da mi nije dao neku kintu da lobiram, samo smatram da je od izuzetne vaznosti da bude u A lizi Da se otvori bazen!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Eto, Manu, ili NBK. Ako nece moze Zveki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 1 minute ago, maXa88 said: To u ovom svetu soubiznisa uopste nije vazno. Gleda se ko ce doneti vecu gledanost i novac a to zveki nosi sa sobom. Ne kazem da mi nije dao neku kintu da lobiram, samo smatram da je od izuzetne vaznosti da bude u A lizi Da se otvori bazen!!! Tu smo na istom. Volim da trejdujem sa Zvekijem, tako da nemam nista protiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) Pa neka vidi xpert nekog sa strane, to prvo. A posle neka uzmemo nekog iz B lige. steta nista od 2 sns ekipe i malverzacije 😂 Edited October 15, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 23 minutes ago, Wook said: Eto, Manu, ili NBK. Ako nece moze Zveki. manu ili nbk. zvesdinho nema šta tu da traži, with all due respect. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 AU au al ga zakomplikovaste braco. Ako sam nesto naucio iz prosle sezone, to je koliko je lepo ne ispasti iz lige ... Maxa je dao sve od sebe da nas preseli kod Zvekija, ali iscupao sam se svojom velikom sposobnoscu. Evo Zvekiju coveku nije dobro, pa ponudio sam ti coownersko mesto iz sazaljenja i jer te gotivim, prva titula mi je s tobom, ali svakako je dobro sto nisi u ligi makar zbog tvog kukumakanja, tu si stvarno uzasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 4 minutes ago, uini said: manu ili nbk. zvesdinho nema šta tu da traži, with all due respect. Ma nije frka. Regularno je Manu, ili NBK, a pre toga moze Expert da uzme nekog 100-tog co-ownera, njegova stvar. Ako propadnu obe opcije, moze Zveki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Pa ne znam, ako je Xpert zainteresovan za Zvekija, sto da ne. Njemu ostaje fransiza, moze da bira. Jedino ako birokratskim putem trazimo Xpertu coownera, onda se slazem Manu/NBK Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Nemojte Zveki ja. Dovoljan je Borko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) Zveki nije ni u B ligi bio na petom mestu.Cini mi se da je to bio @gggggggg ako se gleda plej of Edited October 15, 2019 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 41 minutes ago, Wook said: Tu smo na istom. Volim da trejdujem sa Zvekijem, tako da nemam nista protiv. U to ime predlazem da se glasa ako xpert nema nista protiv. Bice to kao u zvezdama granda Dalje ideeee dalje ideeeeeee Uini jel imas ti coownera? Moze zveki kod tebe ako nemas nista protiv. On zna da korosti IR listu. Videces kako je to dobra forica... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts