didžej hel Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 56 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Hahaha Kako me gađaš, ja sam furao dijetu prethodnih mesec i jače dana, skinuo 10+ kg samo za taj period. izmišljaš. koristio si kolinsove droge. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Jos ce jbni Templar do DDa 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 1 minute ago, John Dies at the End said: Jos ce jbni Templar do DDa 😴 xd Razmontirao si nas iako nisi imao dobru nedelju niti dobar raspored, budi zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Opet Alen sabio, 19-11 i verovatno resio ofanzivne skokove. Makar nije dao nijednu blokadu za divno cudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Ti si prvi Centar Ianeeeeeee 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 On 12/7/2019 at 4:56 PM, LayupFromTheMidget said: Ogroman je red za Jabarija Nije los, samo da nastavi u ovom ritmu... Vratio pose par utakmica apstinencije Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 6 minutes ago, John Dies at the End said: Nije los, samo da nastavi u ovom ritmu... Vratio pose par utakmica apstinencije Pa dobro ima jos koliko 15 dana do KOlinsa? Vratice se na klupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 8 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa dobro ima jos koliko 15 dana do KOlinsa? Vratice se na klupu Drogos ce na C ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Eto, mene su prozivali mnogi za poraz od Debelog i on sad lagano trsi onog ko je najglasniji bio u tome - Brogija Meni uskoro krece teska artiljerija, ovo zatvaranje ce se bas dobro ispratiti uz pivu i buksnaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 6 minutes ago, delgado said: Eto, mene su prozivali mnogi za poraz od Debelog i on sad lagano trsi onog ko je najglasniji bio u tome - Brogija Meni uskoro krece teska artiljerija, ovo zatvaranje ce se bas dobro ispratiti uz pivu i buksnaju. Lagano trsi = 7-6 Jbg, da nisu Saric i Lonzo imali 3 dd-a, i Russ 3, bilo bi bar nereseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Just now, Malkolm Brogdon said: Lagano trsi = 7-6 Jbg, da nisu Saric i Lonzo imali 3 dd-a, i Russ 3, bilo bi bar nereseno. "DA NISU" covek je dobio ass i to za po 1 , slovima JEDAN i ti tu meni potezes "DA NISU Gore si napisao rastavljas ga naravno da me mrzelo da proveravam koliko je, uglavnom trcis pred rudu sa prozivkama, ipak si ti ovde Rookie i tek treba da se dokazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @Malkolm Brogdon bas sam hteo da postavim pitanje... Ipak ste se odlucili da ne jurite der reb Jbg, teska srca sam se odrekao Ky, razmisljao sam jos ranije, mogao sam da pojurim poJene i off reb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Trsi vas debeli sa 1 izmenom sramota... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) 3 minutes ago, delgado said: Gore si napisao rastavljas ga naravno da me mrzelo da proveravam koliko je, Gde sam napisao? 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Trsi vas debeli sa 1 izmenom sramota... Ne biva Maticu, i ti znas kako smo prokockali sve protiv tebe. Ne igraju nasi za vikend, samo radnim danima, rekoh ja da mi ovde matchup ne mozemo dobiti, 6 kategorija svake nedelje lagano. Edited December 9, 2019 by Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 4 hours ago, Malkolm Brogdon said: xd Razmontirao si nas iako nisi imao dobru nedelju niti dobar raspored, budi zadovoljan. Ja sam skontao da mislis na mecap , a ako mislite na DD kategoriju onda jbg moja greska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Just now, delgado said: Ja sam skontao da mislis na mecap , a ako mislite na DD kategoriju onda jbg moja greska Razmontirao nas je jer smo morali da dobijemo ovo, narocito kad se pogleda raspored, ali eto, nasi kao da odluce da sabotiraju odredjene kategorije pa Kovington ne uhvati stil po nedelju dana iako je samo zbog toga draftovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Pa kako 7-6 moze biti 'razmontiranje' bez obzira na stanje ekipa Lepo sam ti rekao da je svaka pobeda pobeda kad si me prozivao za razbijanja Tripa i jos nekog na pocetku - > Klacha, i da se desavaju takve stvari da neko ko ti deluje da treba da ga nabijes, iz takvih poklapanja ga ne nabijes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Just now, delgado said: Pa kako 7-6 moze biti 'razmontiranje' bez obzira na stanje ekipa Lepo sam ti rekao da je svaka pobeda pobeda kad si me prozivao za razbijanja Tripa i jos nekog na pocetku - > Klacha, i da se desavaju takve stvari da neko ko ti deluje da treba da ga nabijes, iz takvih poklapanja ga ne nabijes. Pa ne igram prvi put ovo, samo te jebem malo kad izgubis xd Mislim da je vec ocigledno da cemo se boriti krvavo za opstanak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Kako da se ne secam, u sredu bilo nesto tipa 8/3 za vas, bio spreman za prvo bambusanje ove godine; 4x Kapele i Gobera. Onda sam ih pozvao na team meting Janis bagavac uzeo Td a imao 30% iz igre i opet sam uzeo fg za 7/6 😄 Gospodin Tucker resio to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Just now, LayupFromTheMidget said: Kako da se ne secam, u sredu bilo nesto tipa 8/3 za vas, bio spreman za prvo bambusanje ove godine; 4x Kapele i Gobera. Onda sam ih pozvao na team meting Janis bagavac uzeo Td a imao 30% iz igre i opet sam uzeo fg za 7/6 😄 Gospodin Tucker resio to. Jos ta tekma u nedelju, jedino FG upitan, ocekujem od Kapele 10/12 iz igre, kad batica u jednom napadu 5 ofanzivnih skokova i 1/5 iz igre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Kod nas trenutno 6-5-2 s tim da nama krecu trenutno nase perjanice msm ovi iz Portlanda s vec krenuli Hasan i CJ, tu je mali Simons, Sruder u OUKEJSI-ju, a za nekih cuku i 20 min ce i Obrva. Krecemo u lov na kategorije sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @Drakaris Sta je ovo grofe? da li ce da te izbamusa ozbiljno na kraju a vodio si 99% duel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 U glavu da ce Lord veceras da ima 8 stilova i 7 blokova kad smo ga ostavili na klupi da odmori malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @Malkolm Brogdon Sta mislis koliko Towns vcrs moze da uticu na Davisovu statistiku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts