Zvezdinho Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) Kolega,2 sprata dole molicu, dosta je bilo shlepanja. Edited October 4, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 O cemu pricas ti, ja vec 6 godina igram u istroj fransizi. I da pocinjem, pocinjao bih od B lige sad kad su se otvorila neka mesta. C liga tebi preti, ove godine nikad jaca B liga, nemoj da se igras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) O cemu ti pricas.Ja imam otvorene ponude za A ligu od vise timova, plus najbolji PO skor ikada nakon Haosa . Nemoj da me nerviras da dodjem u tu tvoju kladionicu i zatvorim je sa 3 dobitka od po 5 meleona Edited October 4, 2019 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Tvoja fransiza je u B ligi, koju igras neko vreme, ja igram vec 6 godina elitno takmicenje i jednom sam ostao bez plejofa, odigrao finale i nekoliko cetvrtfinala. U medjuvremenu sa tobom i Wookom uzeo titulu, dok ti sad ides da budes Varnado Wooku, kako si me zvao. Na niske si grane spao Zveki, a fantazi svet je nekad drhtao pred tvojim iskopinama. PS. Mozes da udjes u kladionicu samo s cevapima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Sa cevapima i kljucevicma za zatvaranje kladionice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 5 hours ago, delgado said: Tvoja fransiza je u B ligi, koju igras neko vreme, ja igram vec 6 godina elitno takmicenje i jednom sam ostao bez plejofa, odigrao finale i nekoliko cetvrtfinala. U medjuvremenu sa tobom i Wookom uzeo titulu, dok ti sad ides da budes Varnado Wooku, kako si me zvao. Na niske si grane spao Zveki, a fantazi svet je nekad drhtao pred tvojim iskopinama. PS. Mozes da udjes u kladionicu samo s cevapima. Kakav Varnado, Zveki dolazi kao Davis u LAL kod Brona : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Voleo bih da A liga spreči tu mahinaciju, pa da nakon ove sezone Zveki mora iz C. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Dok ne budes vodio samostalno ekipu,dzabe nabrajas "uspehe" Pitaj Haosa,mozda mu treba co-owner 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) 39 minutes ago, djole said: Voleo bih da A liga spreči tu mahinaciju, pa da nakon ove sezone Zveki mora iz C. Kakva mahinacija ako uskocim kod nekog u A, ne vodim tim iz B lige. Delgado je u toku jedne sezone promenio 3 tima pa nista. Jao Delgado sta si doziveo da se jedan Gaga sprda sa tvojim uspesima Edited October 4, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 (edited) 6 minutes ago, Zvezdinho said: Kakva mahinacija ako uskocim kod nekog u A, ne vodim tim iz B lige. Delgado je u toku jedne sezone promenio 3 tima pa nista. Pa ja koliko sam shvatio, vi ste hteli da odradite tu neku foru da ti Wook prepusti franšizu nakon ove sezone, jer on kao neće više da igra. Svejedno, ti bi pristao da budeš samo pomoćnik? E moj Zveki ccc Edited October 4, 2019 by djole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 13 minutes ago, djole said: Pa ja koliko sam shvatio, vi ste hteli da odradite tu neku foru da ti Wook prepusti franšizu nakon ove sezone, jer on kao neće više da igra. Svejedno, ti bi pristao da budeš samo pomoćnik? E moj Zveki ccc Ne pecaš se valjda na wookove fore, on nekom nešto da prepusti hahahah i da kao ne igra hahahha Gagatare, srećno u c ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Nema fora kod mene. Ako Zveki hoce radimo draft uz dogovor, a posle neka menja sta hoce i trejduje kako hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 25 minutes ago, delgado said: Ne pecaš se valjda na wookove fore, on nekom nešto da prepusti hahahah i da kao ne igra hahahha Gagatare, srećno u c ligi. Hvala prilepak,takodje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Brate Zveki, al' si trazen 😴 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 Kad ce to prozivanje? Na granici sam izdrzljivosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Svi smo tu.... Keine Stress 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 (edited) 9 hours ago, Drakaris said: Kad ce to prozivanje? Na granici sam izdrzljivosti. Slabo to ide bez mene u liZi. A di vam je Borivoje ? Edited October 5, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 3 hours ago, Zvezdinho said: Slabo to ide bez mene u liZi. A di vam je Borivoje ? Mozda se nije jos ni registrovao Nista Zveki, ostaje ti da prihvatis neciju ponudu i zavedes malo red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Ma tu je bora samo ima 2 nick, onaj nocna mora to je valjda on 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 (edited) 16 hours ago, Bobby Axelrod said: Hvala prilepak,takodje Ovde ces mozda i moci da opstanes, posto znaces igrace za vise rundi, tako da tvoja baza od 50 nba igraca moze da prodje. A da, ovde nema ispadanja, i kad budes zadnji, ti si osnovao ovu ligu. Pametan potez, na vreme si shvatio svoje fantazi-kvalitete. Al dobar si decko, gotivim ja tebe. EDIT : Ne zove @Wook dzabe Zvekija u pomoc, sad kad ne moze da radi trejd mahinacije sa Gagom, treba mu pojacanje. Gagino ispadanje automaCki smanjuje Vucinine sanse za trofej. Mada, uvek se nadje neki novajlija, kapiram da ce zajebati grofa 1/1 u prvih mesec dana lige Edited October 5, 2019 by delgado dopuna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 @maXa88 će uskoro objaviti penziju. Dečko je skoro dobio malog Maksu, ne može više, radi, dete, žena... Poslata je zvanična ponuda zvekiju ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Uini, ne zeza se covek, ladno mi poslao pm 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Ne zezam se, vreme je za jedan šampionski Reunion posle 6g igranja s maxom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Uhh, 'ladno me potcenjujete, ja sam jedan od uzih kandidata za titulu. Zveki, prihvati ponudu, sta ce ti fransiza u B ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 16 minutes ago, delgado said: Ne zezam se, vreme je za jedan šampionski Reunion posle 6g igranja s maxom Pa zar do juce nisi pricao da bi bilo sramota ako prihvatim da se kao coowner vratim u A ligu Ne damo Maksu, ne damo Maksu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts