korona je najveća prevara Posted February 28, 2020 Author Share Posted February 28, 2020 Daj da razresimo ovo i da vidimo ko je jaci pa da idemo dalje https://linkto.run/p/K52VV8C4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 4 hours ago, Honey Badger said: Moracu pitati svoju zenu sta bi ona mislila o meni da sjedim kad pisam Pa mene moja naterala nakon što joj dopizdilo do pere kupatilo 😂. Na poslu u svakom wc-u stoji natpis “bitte im sitzen pinkeln”, obradujem se kad na benzinskim pumpama i po gradu naletim na pisoar 😬. Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 4 minutes ago, Eddard said: Pa mene moja naterala nakon što joj dopizdilo do pere kupatilo 😂. Na poslu u svakom wc-u stoji natpis “bitte im sitzen pinkeln”, obradujem se kad na benzinskim pumpama i po gradu naletim na pisoar 😬. Jesi li gledao film About Schmidt sa Jack Nicholsonom? Cijeli zivot zena ga je tjerala da sjedi kad pisa i kad je umrla, on je pisao stojeci i namjerno je pisao i pored solje, njoj u inat. Dobar film. Malo sam se iznenadio da je toliko rasireno, to pisanje sjedecki, i ako decki kazu da im je bolje tako, ko sam ja da im sudim. Mada vidim, kao sto je u tvom slucaju da ima tu i prisile, pa bih svu odusevljenost uzeo sa malom rezervom. Opet, zivimo u doba gender fluidnosti, sve je OK dok god nikoga ne ugrozava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Ma gde bolje tako, malo sutra, pisoar je zakon. Ali šta ćeš kad u kući dominira ta gender fluidnost 😂. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 (edited) 23 hours ago, DJ_Vasa said: Možda je off-topic, ali si me podsetio na jednog nastavnika u osnovnoj, koga smo zvali Smrda jer se baš i nije mnogo družio sa vodom i sapunom, a odeća mu je bila izgužvana i prljava. Doduše, bio je veoma dobar u svom poslu i prijatan u obraćanju, što nije bilo baš tako često u doba SFRJ. Jeste da mi je predavao mesec-dva jer je menjao bolesnog kolegu, ali videlo se da zna posao. Čudno mi je da neko ko ima obrazovanje ume toliko da beži od običnog sapuna. To je bilo tipicno za tadasnje intelektualce.😅 btw kakvu ste temu otvorili ahaa... Edited February 28, 2020 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 (edited) A vidje rezultata ankete kad je anonimna, da pitas na ulici, niko ne bi priznao 😁 Znao sam da smo jaci Btw, sve okolo sam hteo da napisem, ne znam da li sam prolupao ili je bio ogranicen broj slova. Edited February 29, 2020 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Perem ruke pre i posle jela!Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Ova tema je trebala da ostane na podforumu Drustvo. Da li negde ima da se kupi pisoar za u kupatilo kuci? Da pored wc solje imam i pisoar pa da kad pisam ne pisam svuda naokolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 3 minutes ago, I, Ja Sam Laki said: Ova tema je trebala da ostane na podforumu Drustvo. Da li negde ima da se kupi pisoar za u kupatilo kuci? Da pored wc solje imam i pisoar pa da kad pisam ne pisam svuda naokolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Jel ovo pisoar ili wc solja? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 (edited) Pisoar. Mada, mozes i nesto ovakvo da nabavis: https://www.gradjevinarstvo.rs/tekstovi/5541/820/montazni-jeftini-pisoar-koji-mozete-da-dodate-na-bilo-koju-klozetsku-solju Edited February 29, 2020 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Ova tema je trebala da ostane na podforumu Drustvo. Da li negde ima da se kupi pisoar za u kupatilo kuci? Da pored wc solje imam i pisoar pa da kad pisam ne pisam svuda naokolo. Lavabo! [emoji14]Ali nemoj da šaraš:Sent from my LM-G710VM using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Gde mi je pamet 🙂 kako se lavaboa nisam setio 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Onoliko koliko si spreman cistiti kupatilo, toliko mozes i stojeci da obavljas malu nuzdu. U suprotnom ne mogu ni parfemi zamaskirati smrad pisacke oko solje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Pa kad ste neprecizni ili imate slab mlaz, naravno da imate problem sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Pa kad ste neprecizni ili imate slab mlaz, naravno da imate problem sa tim. Pre će biti da je jak mlaz koji se propulzivno odbija o zid wc šolje i prska na sve strane [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Ovo je tema za pin![emoji38]+:Sent from my LM-G710VM using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Zanimljiva tema 😁 Još ostaje da čujemo kako se urinira u Japanu, Tajlandu, Kanadi i je li se bolje pišalo za vrijeme Tita ili poslije rata. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Zanimljiva tema [emoji16] Još ostaje da čujemo kako se urinira u Japanu, Tajlandu, Kanadi i je li se bolje pišalo za vrijeme Tita ili poslije rata. [emoji23] Oni to rade preko glave. [emoji38]+:Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Ovde se otvara citav spektar dodatnih pitanja,kao stu su: - Pisanje uz vetartm kao nacionalna disciplinatm -Mokraca kao pivo (iliti pisanje po 'usranom americkom') Spoiler -Mokraca kao tecnost za hladnjak (ili ti pisanje po 'cetnickom') Spoiler -Pisanje sa jutarnjom erekcijom (iliti knowhow) Spoiler -Golden shower Spoiler Ovde nisam kacio nista..ne sto me stid,vec sto nije my cup of tea..haha..prikladan izbor reci,jel da? Zaista "bistra" filozofska pitanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Vreme je da sitzpinkleri u Srbiji izadju iz ormana i ponosno dignu glavu i javno i ponosno kazu sta su i kako uriniraju. Dosta nam je vise ponizavanja i uvreda od sugradjana samo zato sto smo drugaciji! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 12 hours ago, Kronostime said: e svasta. meni ovo lici na gas masku. ... 4 hours ago, McLeod said: Pa kad ste neprecizni ili imate slab mlaz, naravno da imate problem sa tim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 29, 2020 Author Share Posted February 29, 2020 Krenuo sam sad redovno da perem ruke po uputstvima naseg dragog Predsednika. Sad su mi suve ruke, znao sam da je neka prevara u pitanju. Sad treba da kupim kremu za suve ruke, je li? I neki specijalni sapun koji ne isusuje ruke? Klasicna kapitalisticka navlakusa, tacno sam znao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 I meni se isto desava, suve ruke od prekomernog pranja. nego, da li je neko pomislio da urinom pere ruke? mozda bolje ubija bakterije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts