Dracarys Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 (edited) A šta ljudi imaju od toga što se pojave nespremni za tenis i uz to rizikujući povredu. Jedino ako je u pitanju neki dosta veliki novac, ali čisto sumnjam. Sećam se i kad je džemperko predao zbog umora, pa je došao Endi samo da razmenjuje udarce da publika ne bi džaba platila kartu. Ufff, Novak nije trebao ni to da im učini, samo da podigne pehar i pošalje pusu publici, pa neka opet navijaju za Feđu. Edited November 1, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 2 hours ago, alcesta said: Zverev se plasirao u Torino večerašnjom pobedom, i za preostalo mesto se bore još Rune i Hurkač. Biće zanimljivo i ko će biti zamene, pošto su učesnici dosta roviti. Mislim da su Rune i Hurkac razlicite polovine, tako da mogu igrati medjusobno finale, a onda obojica imaju vise bodova od Zvereva ako ispadne sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 48 minutes ago, Dracarys said: A šta ljudi imaju od toga što se pojave nespremni za tenis i uz to rizikujući povredu. Jedino ako je u pitanju neki dosta veliki novac, ali čisto sumnjam. Sećam se i kad je džemperko predao zbog umora, pa je došao Endi samo da razmenjuje udarce da publika ne bi džaba platila kartu. Ufff, Novak nije trebao ni to da im učini, samo da podigne pehar i pošalje pusu publici, pa neka opet navijaju za Feđu. Nije ni da nije : Détail des primes des Masters Turin 2022 Remplaçant = 150 000 dollars Participation au tableau final = 320 000 $ (1 match = 160 000 $, 2 = 240 000 $, 3 = 320 000 $) Victoire en phase de groupe = 383 300 $ Demi-finale = 1 070 000 $ Vainqueur = 2 200 400 $ Vainqueur invaincu = 4 740 300 $ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 48 minutes ago, Dracarys said: A šta ljudi imaju od toga što se pojave nespremni za tenis i uz to rizikujući povredu. Jedino ako je u pitanju neki dosta veliki novac, ali čisto sumnjam. Bile su to poprilične pare i tada samo da se sedi kao zamena, a posebno još ako se i odigra neki meč. Svakako top igrači bez toga mogu, ali nekom ko je niže plasiran i nema garantovane prihode od velikih sponzora tako nešto je više nego dobra prilika. ionako je kraj sezone pa i da se povredi ima kad da se leči. 30 minutes ago, Milutinov Tata said: Mislim da su Rune i Hurkac razlicite polovine, tako da mogu igrati medjusobno finale, a onda obojica imaju vise bodova od Zvereva ako ispadne sutra. Jesu različite polovine, ali gledam ovde, spustili su granicu u poenima: https://live-tennis.eu/en/atp-race Pojma nemam kako određuju tu granicu, malopre kad sam gledala Rune nije bio preko nje. Verovatno će da se tumba dalje, još nisam videla da stave ovako prvih osam pre nego što su se svi kvalifikovali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 34 minutes ago, ciao said: Nije ni da nije : Détail des primes des Masters Turin 2022 Remplaçant = 150 000 dollars Participation au tableau final = 320 000 $ (1 match = 160 000 $, 2 = 240 000 $, 3 = 320 000 $) Victoire en phase de groupe = 383 300 $ Demi-finale = 1 070 000 $ Vainqueur = 2 200 400 $ Vainqueur invaincu = 4 740 300 $ Valjda je Novak i dobio tih 4.740.300 dolara, jer nije izgubio nijedan meč. Ove godine su valjda digli na 5M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 9 hours ago, alcesta said: Jesu različite polovine, ali gledam ovde, spustili su granicu u poenima: https://live-tennis.eu/en/atp-race Pojma nemam kako određuju tu granicu, malopre kad sam gledala Rune nije bio preko nje. Verovatno će da se tumba dalje, još nisam videla da stave ovako prvih osam pre nego što su se svi kvalifikovali. Gledam jutros, sad ni Cicipas nije siguran . Ako sam dobro proracunao, Cicpas je overio plasman, Zverev ispada samo ako Hurkac pobedi Runea u finalu. a Hurkac mora da ide 2 koraka dalje od Runea, ili jedan ako budu obojica u samoj zavrsnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 2 hours ago, Milutinov Tata said: Gledam jutros, sad ni Cicipas nije siguran . E cirkus Mada sam ja Cicipasa već upisala, stvarno čudo treba da se desi da ispadne, a ne bi mi smetalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 1090 poena prednosti Novaka. Bilo bi fino da se ide i na 1490 poena, trebaće zaliha i za period posle AO, ako se ne odbrani slem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Nemoj da mracis u sledecoj godini idemo na 4 slema plus zlatnu 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Sada ima 1490 poena prednosti, mislim da je ovde gotova stvar, jer da bi Alkaras bio prvi, potrebno je da Alkaras osvoji turnir bez poraza i da Novak izgubi sva tri meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Naravno da je gotovo, sada se skuplja zaliha za AO, uz osvojen zavrsni turnir on moze komotno biti prvi sve do US Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Dok se ne završi nije gotovo. Dok se ne završi nije gotovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Bacite pogleda na zvanicnu ATP rang listu. Vrlo zanimljivo, ne secam se da sam ikada vidjao da se bodovi sa proslogodisnjeg ATP finala i dalje racunaju nakon Pariza. Ispada da je Novak imao zagarantovanih 398 nedelja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Novak ima šansu da na završnom turniru napravi zalihu u poenima u odnosu na Alkaraza, što bi bilo od krucijalne važnosti da zadrži prvo mesto posle AO (Alkaraz ne brani ništa poena jer nije igrao prošle godine). A tu je i Medvedev koji diše za vratom vodećem dvojcu. Alkaraz je u lošoj formi, ne odgovaraju mu brzi uslovi u Torinu i izgleda nizak odskok loptice. Odgledao sam trening Alkaraza i Novaka u Torinu, Al je kasnio jako često na loptice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Biće teško osvojiti Torino, ali ne i neizvodljivo. Sa titulom bi se verovatno zabetonirao kao prvi uz to da Alkaras ne osvoji AO, pa sigurno do RG. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Onda se nadam da ce da zapne iz sve snage, sigurno su mu izracunali mogucnosti i kombinacije. Aliiiiii, taj efing Davis Cup je tu, da nam kucka po zivcima 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Kad će nama biti dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Evo meni je dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Meni fali još jedna pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Pa vidiš da se o tome ni ne raspravlja, nego koliko još godina može da ostane prvi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 kad uzme 30tu, onda je dosta, sve posle toga je bonus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 08.01.2024. je siguran sa 406 nedelja. Evo kreću tvitovi idemo do 500 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 (edited) Novi cilj je 410 i 418 nedelja Edited November 13, 2023 by drungarija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 Pre SEDAM godina je objavljeno ovo L U D I L O 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts