Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 hours ago, Angelia said: Razmisljam da vam ponudim moje misljenje o kosarci u Srbiji. Nije da imam pojma o kosarci I jos manje u Srbiji, ali izgleda da je zahtev da imam misljenje I "argumente" o svakoj temi na ovom svetu. Drustvo, gubite vreme na kosarku!!! Anyway, jel dobijem ulogu u horor prici? Osecam se iskljuceno jer nemam misljenje 🫡 To ne bi bilo loše ali pod uslovom da navijaš za Partizan i da redovno pišeš na Zvezdinoj temi. Onda će ovi moji moliti da se Zlaja vrati. 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Anđelija bi se super uklopila tamo, samo da nauči par reči tipa "jago", "deda" i "cmm" i ubacuje ih u uobičajene rečenice rendom, niko neće ni primetiti ništa neobično. 2
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Svi oće u tvoju horor priču, otvorio si Pandorinu kutiju @Smrtokapa
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Mina D. Harker said: Svi oće u tvoju horor priču, otvorio si Pandorinu kutiju @Smrtokapa Spremni da se narod plaši, urlaju nestrpljivi forumaši
Mina D. Harker Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago They're coming to get you, Barbara Smrtokapa!!
Angelia Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 2 hours ago, Volter said: To ne bi bilo loše ali pod uslovom da navijaš za Partizan i da redovno pišeš na Zvezdinoj temi. Onda će ovi moji moliti da se Zlaja vrati. Sta nudis 🤣🤣🤣 mogu da navijam za obe strane 1
Recommended Posts