Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve ok, Beo jeste pretjerao kad je uletio Barkleyu po mom misljenju bez potrebe ali do kad planirate tolerisati i sad bih vec rekao otvoreno braniti najogavniju MAGA propagandu i jos ogavnije opravdavanje i negiranje masovnih zlocina jedne forumasice? Ista moze divljati kad i kako pozeli, jebati u mozak sve oko sebe al uvijek na kraju najebe onaj ko joj odgovori. 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prvo pitanje, Kako se blokira određeni forumaš? Drugo, da li ako ga blokiram i dalje vidim njegove upise? Unapred hvala.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Moderacija na politici nema veliki problem s Trumpom (podržavaju stav kako je ekstremno desničarenje nekakav odgovor na woke culture, mada fancy jeste kritikovao trenutno stanje u USA), Netanyahuom i Izraelom koji se iživljava u Gazi, ali ima sa Putinom i Vučićem i teme na PDF-u se moderišu u skladu s tim. Ne znam zašto uvijamo stvari u oblande, ukrasne papire i stavljamo im mašnice, odavno je to tako. S druge strane, Beo jeste preterao, pre svega jer bi trebalo da dovoljno poznaje Barklija (kao forumaša), da zna kako nije lik koji će relativizovati nejednakost između žena i muškaraca. Bespotrebno mu je uleteo đonom, na sasvim kulturan i razuman upis. Što se dotične forumašice tiče, moja preporuka je da je stavite na IL ako vam je nepodnošljivo da čitate topik, nema tu nekog drugog rešenja. Edited 1 hour ago by DameTime kakav Bibi, šta ima da mu tepam
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 57 minutes ago, freethrow said: Mrka kapa... Beonegro se bori za prava žena i udara po neofašistima, biva vređan, ja reportujem... Beo dobije ban. Uini i Meda su odavno otišli. Toleriše se maga smeće i ceo SAD pdf liči na Farmu. O BI temi i da ne govorim. Postaje sve teže doći ovde i pratiti vox i studentske teme... Slažem se da SAD tema liči na farmu. S obzirom da na toj temi ordinira slovima i brojevima jedan (1) forumaš tj. forumašica koja misli da SAD ide u dobrom pravcu prosto moram da se zapitam ko je odgovoran što na toj temi maltene nema diskusije i razmene mišljenja, već tema više liči na prosečan anti-Tramp twitter feed. I kad neko pokuša da nešto prodiskutuje tu je dobri vojnik Beo da ga dočeka đonom, da se slučajno ne naruši echo chamber. 1
freethrow Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Onda je nekorektno što je oteran onaj dečko koji je ovde do pre par godina veličao sns i Vučića i govorio kako su do jaja investicije i kako je kečol i sve... Nego je đonom oteran pod pričom da je trol, i sad imamo jedan sns echo chamber ijao ćaci, ijao nasilje, ijao jadni pod nadstrešnicom stradali, kuku lele ćaci i nema jednog forumaša koji je lepo branio sns. Jbg, licemerno.
DameTime Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Ne zaboravi rusofile - prave ili implicirane - koji bi odleteli s foruma pre nego što stignu da speluju reč kopejka...
robespierre Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago (edited) Vučić nikada nije pobedio na regularnim demokratskim izborima (poslednje demoktratske izbore u Srbiji je dobio Toma) i svaki pokušaj upoređivanja Amerike sa spin diktatorima (Vučić) i totalitarnim sistemima (Putin) je samim tim nesuvislo. Edited 3 minutes ago by robespierre
Smrtokapa Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Sklon sam da se složim sa robespjerom na ovu temu, možda grešim ali mi se ne čini da bi tema bila kvalitetnija da eto nema jedne forumašice. MAGA diktira narativ (ovo dolazi iz spoljnog sveta), mi se uglavnom zgražavamo i hiperventiliramo, Anđelija je tu da samo malo nađubri. Citat Gagija Jovanovića iz Profesionalca ovde. 1
DJ_Vasa Posted just now Posted just now 8 minutes ago, freethrow said: Onda je nekorektno što je oteran onaj dečko koji je ovde do pre par godina veličao sns i Vučića i govorio kako su do jaja investicije i kako je kečol i sve... Nego je đonom oteran pod pričom da je trol, i sad imamo jedan sns echo chamber ijao ćaci, ijao nasilje, ijao jadni pod nadstrešnicom stradali, kuku lele ćaci i nema jednog forumaša koji je lepo branio sns. Jbg, licemerno. Ne sećam se dotičnog, ali zaista ne znam šta je SNS pozitivno uradio. I Hitler je gradio puteve, finansirao da se napravi VW buba, ali ne pamte ga po tome.
Recommended Posts