Jump to content

Recommended Posts

Posted

daj boze da nas klub vidi bar jedan milion od toga  :classic_sad:

gledao sam juce cigane protiv spartaka i uhvatim sebe da sam potpuno ravnodusan, i kad je spartak izjednacio u 85min nisam se ni pomerio, znao sam da ce dati do kraja... i da ostane nereseno, ko da je bitno...

prosle sezone smo imali 40 bodova manje od njih i vise, na takav tim govna dovela asana i one rajove kombinacije... a da, tu je i sadik koji treba da zameni rikarda ?!

eeeeeee

sve su sjebali

vucicu ederu !

danas protiv rada opet neka kombinacija od sastava, cuvamo se za norvezane :default_coffee:

Posted

Stojković – Pešukić, Vujačić, S. Pavlović, Brežančić – Šćekić, Zdjelar – Lutovac, Suma, Stevanović – Ožegović

Klupa: Stevanović, Urošević, Smiljanić, L. Pavlović, Sadik, Lakčević, Jovanović. 

Posted

"Rimljani su u subotu u toku dana dostavili zvaničnu ponudu, danassu obavljeni pregovori, a već u večernjim satima je moglo da se konstatuje - Pavlović će potpisati ugovor sa nebesko-plavima, a Partizanu će na ime obeštećenja pripasti 5,5 miliona evra!

Shodno dogovoru dva kluba, koji je aminovao i mladi defanzivac, Pavlović će po slovu ugovora provesti pet godina na “Olimpiku”, s tim što će u prvoj sezoni nositi dres Partizana kao pozajmljeni igrač, a za to vreme će mu Rimljani “ojačati” finansije do sume koja mu je zagarantovana po ugovoru koji će biti potpisan sutra."
Novosti

Posted
7 minutes ago, Poodle Care said:

Nikad gora Malatija otresla učesnika LŠ i vicešampiona.

d4b345acbd4e8b882609955e9cb4cbd8.jpg

Dva gola u samom finisu a i prvi pao nakon crvenog za Basaksehir. Otresao je njih Olimpijakos oba puta tako da nece oni u LS.

Posted

ZRAELSKI vezista Bibras Natho (31) novi je fudbaler Partizana. Iskusni fudbaler koji je tokom karijere igrao za Hapoel iz Tel Aviva, Rubin, PAOK, CSKA i Olimpijakos stigao je u Beograd i posle lekarskih pregleda će staviti potpis na trogodišnji ugovor!

Nekadašnji saigrač Zorana Tošića iz CSKA je najsvetlije trenutke karijere doživeo upravo u moskovskom klubu čiji je dres nosio pune četiri godine. Natho je za reprezentaciju Izraela odigrao 60 utakmica i u Partizan je stigao kao slobodan igrač.

:bravo::jumping:

Posted

Dosao Natho, otisao Ozegovic u Rosenborg. 3 dana pre odlucujuceg duel za LE, mi ostajemo bez rezervnog napadaca. Cirkus od kluba.

Posted

Nato/Šćekić  - Zdjelar/Lola

Bambi/Lutovac - Suma/Pavlović - Stevanović/Lakčević

Asano/Sadik

Zaista nema potrebe dramiti oko zbog odlaska Ožegola.

Sad samo proceniti da li treba novi napadač ili krilo u slučaju ulaska u LE.

Za Molde imamo sasvim dovoljno opcija.

Posted

Ne zezaj, Kupere. Ne prodaješ igrača koji je imao neke minute i ulogu, par dana pre dvomeča koji ti određuje sezonu. Pritom, rešenja koja imamo nisu uigrana a čeka nas i meč u Surdulici između dva sa Moldeom i čekamo TSC odmah nakon revanša. Četiri bitna meča.

• Like 1
Posted

Rekao bih da se Surdulica odlaže, dok nam za ove 3 utakmice i ne treba.
Sa druge strane otvara se opcija za možda još jedno pojačanje.
Mislim, pričamo o igraču koji nema ulogu, koji je nasleđen za novog trenera i na početku je služio za odmaranje.
Iskreno ne vidim sebe za 10ak dana da pomislim, e da smo ostavili Ožegovića.
Nešto smo i zaradili pa se možda uloži.
A zlu ne trebalo, i taj Gigić je Ožegol tip igrača.

Posted
3 hours ago, Poodle Care said:

Rekao bih da se Surdulica odlaže, dok nam za ove 3 utakmice i ne treba.
Sa druge strane otvara se opcija za možda još jedno pojačanje.
Mislim, pričamo o igraču koji nema ulogu, koji je nasleđen za novog trenera i na početku je služio za odmaranje.
Iskreno ne vidim sebe za 10ak dana da pomislim, e da smo ostavili Ožegovića.
Nešto smo i zaradili pa se možda uloži.
A zlu ne trebalo, i taj Gigić je Ožegol tip igrača.

Taj Gigic je novi Djilas. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...