Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

10 minutes ago, Xpert said:

Nismo zasluzili vise od boda

nismo zasluzili ni bod !

KATASTROFALNO prvo poluvreme, mogao je napredak da nam uvali bar 3 - 4 komada u prvom poluvremenu bez preterivanja, cist penal im nije sviran

sramota je onako uci u mec, ruku na srce mislio sam da cemo i ranije krenuti da prosipamo bodove ali evo mi izgurasmo do trece tekme

Link to comment
Share on other sites

Šta znam, ovo je bilo malo drugačije od klasičnog gubljenja bodova na koje smo navikli proteklih godinu - dve. S jedne strane smo imali užasno šuplju zadnju liniju odbrane, Pavlović i Vujačić su bili potpuno pogubljeni i ispadali mnogo puta, a Brežančićeva reakcija kod drugog gola je baš diletantska. Opet nam protivnički igrači, na centrirane lopte, bez ikakvog otpora daju gol. Naši igrači bi po tom pitanju imali šta da nauče i od odbrane Napretka. 15 kornera i još toliko centaršuteva i nijednom naš igrač nije mogao čisto da zahvati centriranu loptu.

 

S druge strane, mnogo smo konkretniji u napadu. Stalno se nešto dešava i naše utakmice više nisu dosadne za gledanje. Ozbiljno smo pritisli Napredak, imali brdo šuteva i kornera, nismo uspeli da damo više od dva jer Ožegović ionako nije neka klasa, a sinoć je odigrao i za svoje standarde očajnu utakmicu.

 

Tako da nisam previše nezadovoljan, ali jesam zabrinut pred Tursku jer nam odbrana u ovom sastavu jeste skandalozno loša.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, 34Barkley said:

Mi nemamo klupu. Džaba sto imena na spisku kada nisu ni za šta.

 

Upravo. Nemamo mi igrače da bismo sebi pruštili ovakvo pretumbavanje sastava i to na gostovanju gde redovno gubimo bodove. Ovo se može pisati i kao Savova greška jer je pomislio da može da reši Napredak sa ovakvim timom, a da odmori neke nosioce (ili je možda poruka upravi "vidite na šta ličimo sa rezervnim timom"). Na kraju smo izvukli bod nekako. Rkeao bih da Napretku čist penal nije sviran.
 

Rekoh već, ovo je jedan od najjadnije odrađenih prelaznih rokova koji će samo donekle pokriti neka eksplozija Japanca i dobra priprema od strane stručnog štaba.
 

Ne mogu čak ni u Kokeza Ling Long ligi da igraju u Partizanovih 11 Smiljanić, Ivanović, Vujačić i sl.

Ovde su potrebna ozbiljna pojačanja u zadnjoj liniji (štoper i bek), jedan veznjak i jedan ozbiljniji centarfor kao podrška Sadiku umesto Ožegovića, ukoliko misle da urade nešto u ovoj sezoni.

Slažem se sa Arsenijem da svakako u napadu lepše izgledamo nego ranije, ali je u odbrani promaja neverovatna. One greške iz prvog su skndalozne. Način na koji smo gubili lopte i presecali nam pasove i otvarali kontre, kao amateri jbt...

Revanš protiv Malatije i (nadamo se) kasniji dvomeč sa Moldeom određuju ovu sezonu. Ukoliko prođemo u LE, verujem da će se dovesti ozbiljniji igrači i da ćemo i u našem prvenstvu igrati konkurentniju ulogu. U suprotnom čeka nas repriza iz prethodnih sezona. Voleo bih da da se Savu kokcice sklope. Deluje da zna šta radi i da se okružio dobrim ljudima. Deluje i da napaćene grobarske duše na tribinama konačno imaju šta da vide na terenu pa se nekako oseća i porast otpimizma među ljudima i interesovanja za FK i pored svih gluposti i naprednjaštva koje ga okružuje.

Link to comment
Share on other sites

Quote

Partizan bez navijača naredna dva meča u Evropi!

 

Kako se navodi na sajtu UEFA, Partizan je kažnjen zbog rasističkog ponašanja, a koje čini zastava za obeležjem keltskog krsta i povika "pi*ko ciganska" bivšem igraču Crvene zvezde Mičelu Donaldu, o čemu je UEFA obavestio član FARE.

 

Osim toga, Partizan je kažnjen i novčano 24.250 evra zbog bacanja predmeta na teren, bakljade i blokiranja stepeništa, iako je zvanični spiker nekoliko puta tokom utakmice zamolio navijače da ne blokiraju stepenište.

B92

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...