Jump to content

FK Partizan 2019/20


Xpert

Recommended Posts

Dobra i zanimljiva tekma, ne pamtim kad mi je neka Partizanova tekma brže prošla. Šteta naravno za propuštene šanse, ali opet uživanje je videti Partizan koji je uopšte u stanju da stvori tolike prilike.

 

Послато са SM-A530F помоћу Тапатока

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Prvi pozitivan utisak je da smo, uz povremene padove, igrali fudbal i jurili da damo gol čitavu utakmicu. Vidan je još uvek taj uslovni refleks da stanemo posle datog gola, ali sada je to privremeno a ne stalno stanje. Prvih 20-25 minura drugog poluvremena je najbolje što smo odigrali još od....nemam pojma, odavno.

 

Bilo je dosta dobrih i dosta loših individualnih epizoda i poteza. Zdjelar je odigrao odličnu utakmicu, krunisao asistencijom. Gotovo svaka pristojna lopta napred im je pravila velike probleme, na žalost imali smo mnogo loših pasova, posebno u kontrama, ili budu zakasneli ili ne idu dovoljno napred u prostor već u noge ili iza leđa. Sa ovako brzim igračima napred to mora kvalitetnije.

 

Turci su baš ranjivi u situacijama kada kreću u napad, mnogo im igrača krene napred i ostave dosta prostora koji nešto sporija odbrana ne može da pokrije. Zato su te dobre lopte u kontrama vrlo bitne.

 

Suma je morao da da jedan iz igre, ako mu je golman prvi put čitao šut i bacio se u jednu stranu, sledeći put je to već morao da zna i da samo podigne loptu, kako je to uradio Milan Stanković.

 

Pavlović prosto ne sme da dozvoli da ga posle kornera igrač nadskoči i zakuca loptu u mrežu. Mora bar malo da mu oteža, potpuno nespremno i mlako je krenuo na tu loptu.

 

Turci znaju da igraju fudbal i ništa nije gotovo, ali ovo večeras je sa naše strane, što se mene tiče, bilo iznenađujuće dobro.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, SunZero said:

Suma, Asano, Tosic, Stevanovic, mnogo kvaliteta iza spica, steta sto ste promasili sa Sadikom 

Sadik najbolji veceras...

Vrlo ozbiljno izgleda ovo. Videlo se i na pripremama da smo dobri.

Bravo za trenera i sve igrace.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je uspeh i za mog dobrog prijatelja,

(Cvetkovic je Savin pomocnik.) koji je karijeru gradio uglavnom kao

skaut protivnickih ekipa.

Moguce je da on donosi dosta po pitanju skeniranja protivnika

i analize njihovih slabosti. Znam da je veoma detaljan i statisticki potkovan,

karakterno blagi pesimista.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zao mi je sto to moram reci ali asano je igrac koji nedostaje zvezdi da se proseta do lige sampiona. Sreca pa ste doveli ovo drvo bukovo sadika. Odlozio je danas par lopti ok ali decko nema motoriku sportiste a ne fudbalera.

Link to comment
Share on other sites

Da li si ti gledao utakmicu ?

kako možeš ovu sliku da postaviš ovako tendeciozno i prikriješ da je igrač sam završio akciju pa ne  može biti ofsajd.

 

Partizan vrlo dobar, naravno bilo i grešaka ali igrao se fudbal i bilo je uzivanje gledati. Gde su sad oni stručnjaci koji su vodili prethodno Partizan i uporno gurali Sumu na krilo?

Savo iznenađujuće dobro vodi ovaj tim, uz dva dobra igrača na poziciji štopera i levog beka bili bi baš opasan tim.

 

Edited by perkos
Link to comment
Share on other sites

Bem ti novinarstvo...

 

Quote
Quote

Crno beli su slavili sa 3:1, a moglo je da bude i gore po Partizan da nije bilo raspoloženog čuvara mreže.

Vladimir Stojković je u nekoliko presudnih momenata uspeo da skine zicere fudbalerima Malatije i na taj način sačuva ubedljivu prednost Partizana na kraju meča.

 

– Videli ste, moglo je da bude mnogo više. Ponosam sam na saigrače. Izgledali smo svetski. Siguran sam da ćemo ovako i nastaviti. Danas je svakom navijaču Partizana puno srce. Nagledali su se dobrog fudbala – počeo je Stojković i potom dodao: 

 

– Videli ste pojačanja, ginuli smo, bili smo tim. Prva utakmica kući unosi strah jer se bojiš da ne primiš gol, a mogli smo još ubedljivije da ih dobijemo. Iskusna su ekipa, znaju da igraju na rezultat, na provokacije, a mi smo preterano dobro igrali i zato oni nisu došli do izražaja, kada je ovakav Partizan, šta više reći – Ne krije zadovoljstvo Stojković.

http://fudbal.hotsport.rs/2019/08/09/stojkovic-danas-je-svakom-navijacu-crno-belih-puno-srce-kada-igra-ovakav-partizan-sta-reci/

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...