Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ne umara se toliko igranjem dubl meceva. Vise se ja oznojim dok odem do prodavnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ma dubl igraci su dubl igraci samo zato sto ne mogu da prodju u singlu.Da uzmes dva top20 igraca mislim da bi lagano izdominirali dublom posle par meseci igranja zajedno.Pa evo sta su radile Mertens i Sabalenka, Safarova i Matek Sends, Erani i Vinci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Pokazali sad reakciju Novakovog tima na meč loptu, deluje mi da su srećni koliko i mi na forumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Sada vise nema nazad, neka prijavi i dubl na Vimbldonu, i neka festa pocne ........................... 😂 Just now, alcesta said: Pokazali sad reakciju Novakovog tima na meč loptu, deluje mi da su srećni koliko i mi na forumu Ivanisevic nije tapsao od muke 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Imaju jos sutra sanse da izgube od #3 nosilaca Maracha i Quereshia, inace ce morati da idu na titulu... Toni srecan, sto zbog svog turnira, sto zbog toga da Novak ide kasnije u London... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Ma mogu i da predaju idući meč nego mi je bez veze što Novak zapinje toliko kad zna da nema još mnogo vremena. Ali mislim da bi on zapinjao i karte da igra, koliko svi oni iz vrha ne vole da gube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Pa i na RG je isao kasnije Ocigledno je da mu Gomez Herera daje pozitivnu energiju, pa se trudi da dobije mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 9 minutes ago, wwww said: Imaju jos sutra sanse da izgube od #3 nosilaca Maracha i Quereshia, inace ce morati da idu na titulu... Toni srecan, sto zbog svog turnira, sto zbog toga da Novak ide kasnije u London... To je bio i njegov pakleni plan od pocetka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Granjolers i Zebalos jos uvek vuku traume iz singl meceva, neverovatno kako nisu uspeli da dobiju mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 (edited) 10 minutes ago, wwww said: Granjolers i Zebalos jos uvek vuku traume iz singl meceva, neverovatno kako nisu uspeli da dobiju mec. a ne, Grancica je osvojio 500-icu u singlu na turniru u Sevilji ....................... to je lep rezultat .................. Edited June 23, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 9 minutes ago, jevrem69 said: a ne, Grancica je osvojio 500-icu u singlu na turniru u Sevilji ....................... to je lep rezultat .................. mislila sam na meceve protiv Novaka. Novak-Zeballos 2:0 Wimbldon 2018 - 61 62 63 Doha 2017 - 63 64 Novak- Granollers 4:0 RG 2017 - 63 64 62 Shangai 2013 - 62 60 USO 2013 - 63 60 60 AO 2011 - 61 63 61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Meni se činilo da se njih obojica prepadnu od njega kad izađe na mrežu, a što mi je neverovatno da se neko boji Novaka na mreži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 To je zbog Novakove aure GOAT-osti. I kada mu se nego priblizi, sav prebledi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Nije lose ovo Djokovicu za Vimbldon, taman da navezba voleje i smeceve, da se oseca komfornije. Nisam verovao, ali ovo je vrhunska priprema za njega. Trebalo bi cesce da je praktikuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Meni se ne sviđa da kasni u London, trebalo bi par dana bar da se aklimatizuje na onim terenima kad igra u ponedeljak, ipak nije Majorka isto. Još ako udari kiša... ali ajde, da se nadamo da izvuče u prvom kolu nekog šljakaša pa da se prilagođava usput kroz mečeve Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 sto ste neki , pustite ga malo da mallorcani uzivaju u novakovom teniskom umecu a i da nole uziva jer je lepo primljen od svih tamo. on se ocigledno brzo akomodira, ne smeta mu da stize na turnir u pislednjem trenutku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 sutra 2. mec na CC, znaci ako izgube moze vec popodne da leti za London, pa onda u petak da trenira, kako je Ivanisevic i "zamislio". Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 A hoće li čekati Muzetija da se ukrca Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 pa on je valjda polozio maturski i vec se uputio za Majorku, ceka spreman da se ukrca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 kraj je pravi like father like son, neki polu Djokosmec 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 ali je na vreme poceo da vezba, dok dodje vreme da postane pro vec ce navezbati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Razigrao se Erera Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Još će Novak od njega napraviti igrača 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Imace Erera puno leba 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Mogli bi da traže WC za W dublove ja mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts