Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izgubi Rubljov od Aguta, izgleda da se specijalizovao za ATP500, treba ga se paziti posebno u Dubaiju.

Medvedev osvaja ovaj Marsej. Ne znam zasto igra ove nebitne turnire, a istovremeno propusta Akapulko i Dubai. Raspored mu je ocajan.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Drakaris said:

Izgubi Rubljov od Aguta, izgleda da se specijalizovao za ATP500, treba ga se paziti posebno u Dubaiju.

Medvedev osvaja ovaj Marsej. Ne znam zasto igra ove nebitne turnire, a istovremeno propusta Akapulko i Dubai. Raspored mu je ocajan.

To je sigurno zbog para. Skoro svi van big3 imaju gluposti u rasporedu. Big3 boli piša za to pa mogu da biraju uvek najbolji mogući

Posted

Medvedev je verovatno planirao da odigra dobro u Roterdamu (500 turnir) i bilo bi mu mnogo da igra 3 sedmice za redom (Roterdam, Marsej/Doha, Dubai).

Nego, Rubljov i Tsitsipas su glupo izabrali ovosedmicne 250 turnire: oba igraju na turniru na kom brane titulu od prosle godine. Pri cemu ti bodoi od prosle godine im u svakom slucaju ostaju: ne mogu da ih izgube a nemaju sanse da poboljsaju bodovni saldo. Imalo bi vise logike da su zamenili: da je Tsitsipas igrao Dohu, a Rubljov Marsej.

Sledece sedmice nastaje haos s bodovanjem: treba da se skinu bodovi iz IW, odnosno da u konkurenciju za bodovanje ulazi 50% bodova od IW iz 2019, pa da to treba da se poredi s najboljim rezultatom s turnira koji im do sada nisu ulazili u saldo (posto IW visse nece biti racunat kao obavezni masters). Tsitsipas i Rubljov imaju razne neke alternative, treba se ispetljati s tim bodovima. Vidim da na https://live-tennis.eu/en/atp-live-ranking  to nisu jos regulisali kako treba.

Posted

Medvedev je imao sasvim dobar raspored, Roterdam pa Marsej, nedelju dana odmora pa Majami.

Rubljov je lud, a ponovo znam zbog fantazija, on igra svake nedelje, igrace i Dubai, pa Majami, a prijavio je i onaj nov turnir na sljaci koji je odmah posle Majamija, Marbelju :classic_wacko:

• WOW 1
Posted (edited)

Ni Tsitsipas nije nista pametniji raspored prijavio: igrao je Roterdam, pa sad Marsej, pa ide za Akapulko, pa onda Majami. Za njega bi bilo dobro da sad izgubi u Marseju.

Gofan: Monpelje, pa Roterdam, pa Doha, pa Dubai, pa Majami. Sve sedmica za sedmicom. Doduse, bar je osvojio Monpelje.

RBA isto.

Edited by wwww
Posted
44 minutes ago, Boxy said:

Rubljov je lud, a ponovo znam zbog fantazija, on igra svake nedelje, igrace i Dubai, pa Majami, a prijavio je i onaj nov turnir na sljaci koji je odmah posle Majamija, Marbelju

Izgleda mora neko Tima da odmeni...

• Ha-ha 4
Posted

Gofan, pa i RBA su mi jos i donekle jasni jer nisu bili u nekoj odlicnoj formi i sigurno nisu ocekivali da svuda dodju do samog kraja, ali Rubljov jeste, a izabrao je da igra bukvalno svaku nedelju.

A posle te nedelje kad se igraju Marbelja i Kaljari, sledi MC i ne vidim da ce Rubljov taj turnir da preskoci.

• Like 1
Posted (edited)

On je francuz po nacionalnosti ali je ziveo i valjda i zivi u usa i bio teniser "univerzitetski" (Texas A&M University.)  valjda kao Izner naprimer

Edited by ciao
  • Thanks 1
Posted

Za Serbia Open , imena učesnika nisu još potvrdjena.

Vrv je pored Djokovica koji je stavio SO u zvanični raspored Thiem najsigurniji iz ove grupe koju pominje Fiorino italijanski novinar , koji je inače koliko sam primetila dobro obavešten (ima insajdera , logično neko od italijanskih igrača a rekla bih da mu je  izvor informacija  Berretini).

Ne vidim razlog da Wawrinka dolazi u Beograd, videćemo svakako

• Thanks 1
Posted

pa desavalo se to i ranije, da onaj ko stigne u finale dobije bye na narednom turniru prosto jer ne moze da stigne s meca finala na R1 na drugom mestu. ja se bas secam nekih takvih situacija, doduse cesce kod zena.