Besni lala Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Sjajna Sabalenka za sada Očisti Gabi u prvom setu. I sviđala bi mi se i ona, ali ima ogromnu manu - plaši se Serene... A moja Gabi se ne plaši nikoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Braaate kakav tenis igraju ove dve a izgleda samo ja pratim Treći set - sad bukvalno kidaju omotač sa loptica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 (edited) Gaaabi Bila je mentalno jača od udaračice iz Minska. Neću ništa da baxuziram - ali sviđa mi se posvećenost... Edited March 11, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 11, 2021 Share Posted March 11, 2021 Sad ako ne uzme turnir... Dobra forma ove godine, ali uvek kratka u vaznim mecevima, mozda je ovo danas prekretnica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Jeste,ali je ove sezone gubila od Barty,Osake i Kvitove. Nema tu sta mnogo da joj se prigovori,a protiv Osake je bila bas blizu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Dzini u SF Gvadalahare. Ne znam kad je poslednji put bila u nekom SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 1 hour ago, Crni Bombarder said: Jeste,ali je ove sezone gubila od Barty,Osake i Kvitove. Nema tu sta mnogo da joj se prigovori,a protiv Osake je bila bas blizu.. Tri neprežaljene meč lopte ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Gabi je danas naoštrena - na svaki balon ide bh na liniju Aj samo da tako nastavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Bem ti spor teren - ova sve vraća... Vratila i brejk. Šalim se, dobro igra Belgijanka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Belgijanka odlicno igra! Podseti me na jednu njenu zemljakinju (trenutno je trudna) , slican tenis igraju ali je ona druga mnogo lepsa 🥰 barem meni. Spoiler A sto je imala buket Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Šta radi ovo Muguruza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Muguruca igra kao da je dosla da ubije Mertens Vratila se Mertens, spasila 4 mec lopte 5 5 u drugom, ako udju u treci Muguruca nece izdrzati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 U Dubaiju Krejcikova od kvalifikacija do finala vez izgubljenog seta Pobedila Sakari i Ostapenko.. Lici mi da se ni Muguruca nece bolje provesti ne secam se da se ranije onoliko drala pri svakom udarcu, nesto mi je sva zivcana i nestrpljiva postala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Posvećena i skoncentrisana se kaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 (edited) Mozes da nazoves kako hoces ali je cinjenica da joj sve to oduzima puno energije, meni je na momente delovalo kao da ce se onesvestiti od silne napetost. Oni pokusaji dubokog udisaja (sa blokiranom dijafragmom) uz podizanje ramena govore puno. Ranije nije bila takva i mislim da joj to nije prirodno stanje. Ona je meni jako draga teniserka i volela bih da pobedi danas ali mislim da se malo pogubil. Edited March 13, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 A meni je delovalo da je samo skoncentrisana da odvali Belgijanku ... Šalim se, možda si u pravu što se tiče napetosti, ovo bi joj bila prva veća titula posle duže vremena, pa zato i trema ali smatram da je to istovremeno i takmičar u njoj pošto je u poslednje vreme očigledno stavila težište na agresivnost. Ali opet sve su to samo subjektivni osećaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Posle mnogo muke, posrtanja i izgubljenih šansi - ipak Gabi uzima prvi set. Ne odgovara joj ovaj teren ali kao pravi šampion nastavlja uprkos tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Šta reći osim Prva titula od dve'iljade devetnaeste ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Bas mi je drago, meni jedan od omiljenih teniserki A ove godine je imala paklene zrebove, dobro je da je konacno uzela titulu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 stvarno mi nije jasno zasto pokusava da se vrati kad joj telo jednostavno govori da ne moze vise. ako bas hoce da igra moze fino na onom seniorskom turniru da se malo zeza, dok ne zadovolji zelju za takmicenjem. ovo je samo mucenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Pogledah finale Meksika, za Džini je ovo veliki napredak ali nema s ovakvom igrom šta da traži protiv ozbiljnijih protivnica. Čim poen traje malo duže i mora da trči i da se brani, mrka kapa. Mislim i da je izgubila svaki poen gde je Tormo odigrala drop šot, i to čak nisu ni bili neki izuzetni drop šotovi nego ga stigne i izbaci pola metra u aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Kad sam procitao da ima vec 27 godina . Kako je vreme proletelo, a ona "izgubila" godine. Velika nada koja sa 20 igra 1/2 finale AO i RG i finale Vimbldona. Kakvo je ovde ludilo bilo tokom te godine, postavljalo se samo pitanja dana kada pada i GS. Ali tu se otprilike na zalost i zavrsava njena vrhunska karijera. Na teniskom terenu, van njega je ocito druga prica. Drago mi je zbog Muguruze, valjda dolaze bolji dani sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts