Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad gledam pbp za Olgin mec, u 1.setu je vodila sa 4:2 i onda izgubila 4 gema zaredom, u drugom setu je bilo izjednaceno do 4:4 i onda ponovo 6:4.

Ukratko, kad god je bilo gusto, izgubila je svoj servis...

Posted
1 hour ago, vanjabarsa said:

pih, danilovic i stojanovic izgubile 

Olga pre bila zaljubljena, nije joj se igralo, sad pati jer su raskinuli (cini mi se jesenas) opet se odrazava na igru, ostaje da se nadamo da je u Australiji neko ne smuva, pa ce bice opet Jovo nanovo:lol_2:

Posted

Olga igra baš onakav tenis kakav ne volim, a sve se više pitam ima li uopšte kapaciteta za neko smisleno građenje poena u kontinuitetu ili će prosto nastaviti u nedogled da igra u maniru Kamile Đorđi.

Nina i Danka izgubile od retko antipatičnih protivnica :classic_sad:

Posted

Dankina bas antipaticna:smiley5:

Za Olgu se potpuno slazem, ima snazne udarce i veruje da je to dovoljno, kao Kamila i jos puno njih. 

Siner je u jednom iv rekao da posto u pocetku nije imao snazne udarce morao je da razmislja o taktici i da je u toku meca sam menja kad vidi da nesto ne ide. Izgleda da onom kome priroda podari snagu zamre osecaj za taktiku i smisleno gradjenje poena. 

Posted (edited)

Nina i Danka izgubile od retko antipatičnih protivnica 

stooo ?:lol_2:

EtAikzDW4AAFwKr?format=jpg&name=small

Olga igra baš onakav tenis kakav ne volim, a sve se više pitam ima li uopšte kapaciteta za neko smisleno građenje poena u kontinuitetu ili će prosto nastaviti u nedogled da igra u maniru Kamile Đorđi.

ako je bandoglava na tatu, tesko da ce to ijedan trener da "ispravi" .

opet ja, ko joj je trener ?:lol_2:

Edited by vanjabarsa
  • Ha-ha 1
Posted

Boulter upisala i drugu pobedu. Njoj bas prija Australija :bravo: steta sto se cela sezona ne igra tamo.

Nocas konacno i prvo pravo iznenadjenje, Sabalenka ispala od Kanepi, i to prilicno ubedljivo.

Posted

Ta Kanepi je nekad bila smrt za nasu JJ. Ima ravne i snazne udarce, ali i mozga u glavi za razliku od Sabalenke. Bas juce kad sam videla raspored pomislih dal ce "matora" Kaja imati snage za pomahnitalu Sabalenku, znaci dobila je:thumbup:

• Like 1
Posted

Bjanka se povukla s pripremnog turnira, s obzirom kako joj ide u zadnje vreme prilično sam skeptična i za AO.

Kakav peh bi bio da se cimala do Australije i sedela u karantinu nizašta :classic_sad:

Posted

Nekako ispod radar prodje vest da se na terenu konacno pojavilo mitsko bice, za koje su mnogi verovali da je samo ostatak nekih setnih prica iz starih davnina i vremena pre maski, zargonski receno urbana legenda, igracica koja je broj 1 na WTA listi, a koju niko nije video na terenu u periodu u kome se lista racuna (o njenom podvigu ce se jednog dana sigurno snimiti i film, a ocekuje se i upliv u knjizevne vode :classic_biggrin:). Pala je Rumunka Bogdan u 2 seta.

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Antipaticna Svitolina pobedila jos antipaticniju Ostapenkovu.

Ako se neko brine za Kamilicu koja je predala Keninovoj posto je izgubila prvi set sa 7 5, samo da kazem da ima problem sa levom butinom i da treba da uradi magnetnu pa ce videti sta kazu lekari da li moze da igra AO ili da nastavi sa slikanjem na plazi :classic_biggrin:

Posted
4 hours ago, vanjabarsa said:

petra izgubila od podorske  u 3 seta , trazila mto posle prvog , imala prednost u tb  treceg 52  .... i koji li moj dolazi u ovu australiju kad joj nikako ne prija.

Ja poludeo kad je SK prekinuo prenos kod 6:5 u trecem setu :smiley7:

Imala je tretman na zglobu leve noge, ali se posle toga, narednih bar pola sata, konstantno pipkala, udarala, masirala po desnoj butini, kao da je i tu problem. Steta sto je prosula veliko vodstvo u TB-u.

Posted
20 minutes ago, Romantik said:

Ja poludeo kad je SK prekinuo prenos kod 6:5 u trecem setu :smiley7:

Imala je tretman na zglobu leve noge, ali se posle toga, narednih bar pola sata, konstantno pipkala, udarala, masirala po desnoj butini, kao da je i tu problem. Steta sto je prosula veliko vodstvo u TB-u.

Nije SK prekinuo, bio je izgleda neki globalni problem, posto sam i ja gledala i iznervirala se, a onda vidim i da ljudi komentarisu po tviteru.