Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

McCarthy

Recommended Posts

1 minute ago, djura.net said:

Jos si u fazi poricanja, zao mi je, svaki njegov potez, a jos nije posteno ni uzjahao, je potvrda za bas suprotno.

Po nekad je bolje ne pisati nista. Ovo je toliko grozno da covek samo moze da zanemi. 

Moguce je da je tebi grozno, ali svi znamo da to jeste tako, a i da je kod ove kontraverzne osobe taj seks najmanji problem.

Problem je sto je covek izbacen i iz advokatske komore.

A sto se seksa sa maloletnim osobama tice tu imamo pokojnog Epstajna nego mrtva usta ne govore.

1 hour ago, devon70 said:

U budućnosti ćeš ti mala gubiti više....samu sebe...

🙄 ne necu. Zivecu dobro, ko zna, mozda I bolje

1 hour ago, shonke said:

Istraga jos traje u tom telu gde je on, oko tog skandala. Pošto više nije član tog tela, oni više nemaju nadležnost.

BTW spavao je sa devojkom od 17 godina.

DOJ je odustao od istrage, nemaju nista za optuznicu.

To je bila eticka istraga, a ne zakonska.

58 minutes ago, Selina said:

A jel to u USA zabranjeno? Ozbiljno pitam.

Izgleda u ovom slucaju ne, zato se time bavio eticki komitet a ne policija, I DOJ digao ruke. Zbog nominacije se pojavilo ponovo, devojka koja sad ima 20+ tvrdi da je sa njim spavala kad je imala 17. Nije nezakonito, samo nije moralno prihvatljivo.

30 minutes ago, Selina said:

Florida je 16, a i uopste su takve optuzbe sviranje uz bubanj jer se ne radi o silovanju, prinudi, placenom seksu.

Ti bese u Srbiji zivis pa si tu ovakve stvari nepoznate? 😁

Ovo je toliko degutantno i odvratno, a pogotovo jer dolazi od žene. Sramota. 

• Thanks 1

15 minutes ago, Helena said:

^" a sad zatvori oči i zamisli da je ta devojčica tvoja ćerka"

Ako moja cerka od 17 godina ima momka od 36 i ide s njim kojekuda, sta meni vredi da zatvaram oci?

• Ha-ha 1

2 minutes ago, Selina said:

Ako moja cerka od 17 godina ima momka od 36 i ide s njim kojekuda, sta meni vredi da zatvaram oci?

Da li bi se bar zapitala sta nije uredu sa covekom od 36 koji se 'zabavlja' sa devojcicom od 17? 

Eto zasto se eticki komitet bavi ovim, jer taj covek je na odgovornom (bar bi trebalo da bude da je odgovoran) polozaju koje trazi neko eticko ponasanje. 

21 minutes ago, Helena said:

Svo vreme demonstrira da ne moze da se stavi u tudje cipele. 

10 minutes ago, Selina said:

Uh sa 17 da hoda sa osobom od 36? Neprihvatljivo.
Sa 18? To je vec ok.

Valda tako razmisljaju, nznm. Na 18 se povlaci tvrda moralna crta 😄 

Edited by RatzenStadt

8 hours ago, Angelia said:

Ja sam uglavnom ladna, meni je ovo zabavno. Topite se ko sladoled na asfaltu. Da je Kamala pobedila, ja bi bila malo zabrinuta, I bavila se finansijama kako da zastitim svoj I prihod kompanije od njenih ideja. Ali ne bi ovde pricala o komunizmu ili fashizmu.

Amerika je glasala 2020, 2016te, I pre toga, I Armageddon nikad nije dosao

...Citajuci gubitnicku stranu americkih izbora, pomislim da je Kamala ustvari pobedila jer `njeni ljudi` toliko i dalje rade na `kampanji` bore se sa zdusnom istrajnoscu i nikako ne prihvataju da bi trebalo vec koliko juce da pocnu da rade na sebi i svojim sledeim kandidatima

...mislim to je ok da ljudi sebi ne mogu da dodju ali ne treba preterivati i besneti vise nego sto je realno za poraz. Ajd da je to bio neki tesan poraz nego je bio bas debeo. Prava katastrofa za demse. Sorry. Sledeci put ukljucuti mozak a ne snove ....

ps. A sto se tice ovih `opstenja` mladje zenske osobe sa starijom muskom, to je tek potpuno ludo. Do te mere da ne smem da se ispovedam koliko godina je bio stariji taj u koga sam bila zaljubljena kao starija maloletnica. 😂 Normalno, mama nije imala pojma inace bi se jos u proslom veku drala na mene kao uostalom sto se i ovde derete i u ovom veku, jedni na druge ako i pomisle na nedajboze vezu maloletne i starijeg ...

Ste vi citali Lolite, Preko reke i u sumu i slicne stvari? Trebalo je te pisce a ne aktere pohapsiti sto su nam dozvolili da mislimo da su te `bolesne` veze ok.... 

edit - I ne dati deci da to citaju pre vremena.

Edited by Mama_mia
  • Love 1

23 minutes ago, Helena said:

12 minutes ago, Eddard said:

Ovo je toliko degutantno i odvratno, a pogotovo jer dolazi od žene. Sramota. 

Dolazeci sa Balkana, meni to nije nista cudno. Ne odobravam, ali necu se ni mashiti mojih bisera. Osvrnem se, I zapitam se zasto se tako ne zgrazavate za Macrona. 

6 minutes ago, Mama_mia said:

...Citajuci gubitnicku stranu americkih izbora, pomislim da je Kamala ustvari pobedila jer `njeni ljudi` toliko i dalje rade na `kampanji` bore se sa zdusnom istrajnoscu i nikako ne prihvataju da bi trebalo vec koliko juce da pocnu da rade na sebi i svojim sledeim kandidatima

...mislim to je ok da ljudi sebi ne mogu da dodju ali ne treba preterivati i besneti vise nego sto je realno za poraz. Ajd da je to bio neki tesan poraz nego je bio bas debeo. Prava katastrofa za demse. Sorry. Sledeci put ukljucuti mozak a ne snove ....

ps. A sto se tice ovih `opstenja` mladje zenske osobe sa starijom muskom, to je tek potpuno ludo. Do te mere da ne smem da se ispovedam koliko godina je bio stariji taj u koga sam bila zaljubljena kao starija maloletnica. 😂 Normalno, mama nije imala pojma inace bi se jos u proslom veku drala na mene kao uostalom sto se i ovde derete i u ovom veku, jedni na druge ako i pomisle na nedajboze vezu maloletne i starijeg ...

Ste vi citali Lolite, Preko reke i u sumu i slicne stvari? Trebalo je te pisce a ne aktere pohapsiti sto su nam dozvolili da mislimo da su te `bolesne` veze ok.... 

edit - I ne dati deci da to citaju pre vremena.

BTW to smo negde vec pricali, I ja sam kao "starija maloletnica" izlazila sa nekim ko je bio 11 godina stariji. Necu ni opet da potezem moju majku koja je mene dobila sa 18, eto ih 50 godina kasnije svadjaju se isto kao kad sam imala 7 😀 Tatu I danas zezamo da je opljackao kolevku.

In a discussion on bioweapons and “ethnically targeted microbes,” Kennedy claimed that “Covid-19 attacks certain races disproportionately.”

“Covid-19 is targeted to attack Caucasians and Black people. The people who are most immune are Ashkenazi Jews and Chinese,” he said, according to the video published by the Post. “We don’t know whether it was deliberately targeted that or not.” An overwhelming portion of American Jews are Ashkenazi Jews, who are descended from Jews who lived in Central and Eastern Europe.

NBC News has not verified the video. In a statement posted to Twitter later in the day, Kennedy defended his remarks, saying they were not anti-Semitic.

In January 2022, Kennedy was condemned for implying that Anne Frank, the Jewish teenager who hid from the Nazis and eventually died in a concentration camp, had more freedom than people living under vaccine mandates.

Link

Cika ima problema u glavi (no pun intended - sam je pricao).

• Like 2

17 minutes ago, Angelia said:

Dolazeci sa Balkana, meni to nije nista cudno. Ne odobravam, ali necu se ni mashiti mojih bisera. Osvrnem se, I zapitam se zasto se tako ne zgrazavate za Macrona. 

Možda zato što je imao skoro 30 godina kada se oženio 25 godina starijom ženom. 

Nije isto razlika od 25 godina kad partneri imaju 17 i 42 ili kad imaju 29 i 54. Svakako nije idealno, samo osoba je zrelija u tom smislu sa 29 nego sa 17 godina i teže će doći do groominga.

1 minute ago, DameTime said:

Možda zato što je imao skoro 30 godina kada se oženio 25 godina starijom ženom. 

Nije isto razlika od 25 godina kad partneri imaju 17 i 42 ili kad imaju 29 i 54. Svakako nije idealno, samo osoba je zrelija u tom smislu sa 29 nego sa 17 godina i teže će doći do groominga.

Bio je u vezi sa njom kad je imao 15 godina

7 minutes ago, Angelia said:

BTW to smo negde vec pricali, I ja sam kao "starija maloletnica" izlazila sa nekim ko je bio 11 godina stariji. Necu ni opet da potezem moju majku koja je mene dobila sa 18, eto ih 50 godina kasnije svadjaju se isto kao kad sam imala 7 😀 Tatu I danas zezamo da je opljackao kolevku.

Da sam procitala da si pisala o svojim `neprimerenim akcijama` stavila bih te na ignore da ne citam sta pises u svojoj opakoj nameri da me ne iskvaris ...

A tek majka... da je tada bila na nekom forumu dozivela bi mobing ...ipak je dobro sve sta se zavrsi dobro. :heart:

Kad smo kod toga, dobro se zavrsise i ovi izbori. Ali to treba javiti ovima koji su zapusili usi i arlaucu da ne cuju nista osim sebe ...

...ako niste vec pogledali, ovo sam ranije obecala da cu `prineti kao zrtvu` da se tuga oko 47og zaboravi - gomila sumornih faca obznanjuje rezultat dok young man luduje :lol_2:

28 minutes ago, DameTime said:

Ok, to nisam znala, ako je tako to onda jeste veoma problematično.

Roditelji su ga poslali na drugi kraj zemlje da ih razdvoje, on je imao 15, a ona 39. Bila mu je profesorka. Vencali su se kad je imao 30, ali je ta veza bila aktivna u njegovim tinejdzerskim godinama. Ali na to se zmuri.

Ne opravdavam, I ja bi svoju cerku ili sina spasavala u tom slucaju, ali samo kazem, nemoj da se zgrazavamo kao da je to nesto suludo.

5 minutes ago, Angelia said:

Roditelji su ga poslali na drugi kraj zemlje da ih razdvoje, on je imao 15, a ona 39. Bila mu je profesorka. Vencali su se kad je imao 30, ali je ta veza bila aktivna u njegovim tinejdzerskim godinama. Ali na to se zmuri.

Ne opravdavam, I ja bi svoju cerku ili sina spasavala u tom slucaju, ali samo kazem, nemoj da se zgrazavamo kao da je to nesto suludo.

Cek, zgrazavali smo se nad Monikom Levinski, ne?

Just now, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Cek, zgrazavali smo se nad Monikom Levinski, ne?

Naravno, ali iz drugih razloga. Ne zbog godina, nego sto je on bio predsednik koji je imao autoritet nad njom. Njene godine nisu bile bitne. I ceo svet je presao preko toga.

10 minutes ago, Angelia said:

Naravno da ću da se zgražavam i da je suludo. Ne mogu da verujem da su mi promakle te info...

Razlog što takvi slučajevi dobijaju manju pažnju, je što se generalno poklanja manje pažnje parovima gde je žena dosta starija, pošto se čini da su ti slučajevi statistički gledano mnogo ređi.