Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

McCarthy

Recommended Posts

49 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

A da ti malo oladis strucnjace? 

Ja sam uglavnom ladna, meni je ovo zabavno. Topite se ko sladoled na asfaltu. Da je Kamala pobedila, ja bi bila malo zabrinuta, I bavila se finansijama kako da zastitim svoj I prihod kompanije od njenih ideja. Ali ne bi ovde pricala o komunizmu ili fashizmu.

Amerika je glasala 2020, 2016te, I pre toga, I Armageddon nikad nije dosao

14 minutes ago, Angelia said:

Dosao je armageddon. Zao mi je, ali je tako. Ja sam to prihvatio, kao sto uvek prihvatam volju vecine. 

Ali mi ne govorite da nije Armageddon, kad jeste, jer dalekosezene posledice izbora poludementnog, osvetoljubivog sex offendera, visestrukog prestupnika, ustavokrsitelja i patoloskog lazova na tako bitnu funciju (po drugi put, jelte) ne moze da prodje bez katastrofe cije ce se posledice osecati u celom demokratskom (ili prodemokratskom) svetu, na zalost. Nema vracanja duha u bocu, onda kad je jednom pusten, zao mi je. Get over it.

• Like 2

46 minutes ago, Angelia said:

Ja sam uglavnom ladna, meni je ovo zabavno. Topite se ko sladoled na asfaltu. Da je Kamala pobedila, ja bi bila malo zabrinuta, I bavila se finansijama kako da zastitim svoj I prihod kompanije od njenih ideja. Ali ne bi ovde pricala o komunizmu ili fashizmu.

Ne, nego komentarisemo, zato tema postoji. 

Ni Tramp nije imao drugi mandat. Istorija se ni jednom nije okrenula na dobro sa ovakvim obskurnim likovima. Pricacemo za par godina, a mozda i ranije... 

1 hour ago, Angelia said:

Mozda ce Tramp izabrati pogresne ljude, mozda ce doneti pogresne odluke, ali iz ove pozicije nista ne deluje katastrofalno. Get over it. Ne svidja vam se da je Tramp dobio vecinu, tough luck.

Stvarno Boze sacuvaj, kako se neko usudi i pomisliti da je teoreticar zavjere i antivakser na celu ministarstva zdravstva katastrofalna odluka.